Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar Ligi 3. hafta sonuçları belli oldu...

4-3-2 puan sistemli Şampiyonlar Ligi sisteminde bu hafta oynanan 16 maçın 14'ünü doğru tahmin ederek toplam 37 puan toplayan @Araf haftaya damgasını vurdu ve hafta birinciliğini elde edip 4 basamak birden yükselerek zirve hattına yaklaştı...

Araf'ı 30 puanla @Maskeli Fedai ve 29'ar puanla @Dosi ve @12.Adam takip etti...

1634764504203.png

@Dosi @Tolstoyevski @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @BARON男爵 @12.Adam @Sherlock @Araf @Gerekli24 @emreemreu @Jaxiean @baltahan @The_Erinch @Angelica @slhttnmtl @bazinga

4-3-2 puan sistemli Şampiyonlar Ligi sisteminde bu hafta oynanan 16 maçın 14'ünü doğru tahmin ederek toplam 37 puan toplayan @Araf haftaya damgasını vurdu ve hafta birinciliğini elde edip 4 basamak birden yükselerek zirve hattına yaklaştı...

Ekli dosyayı görüntüle 110418

@Dosi @Tolstoyevski @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @BARON男爵 @12.Adam @Sherlock @Araf @Gerekli24 @emreemreu @Jaxiean @baltahan @The_Erinch @Angelica @slhttnmtl @bazinga
Bunu kontrol etseydim önden, BJK yenilgi yazardım. Geçen ayın tahminleri bunlar.

ŞL önemsiz. Diğeri iyi devam etsin yeter :A
ŞL birincisine de etiket verilecekti, 15 kişi aktif katıldığı için ve devamlılık olduğu için sadece birinciye etiket verilmesi çok abartı bir ödül sayılmaz zaten :A @bazinga

ŞL birincisine de etiket verilecekti, 15 kişi aktif katıldığı için ve devamlılık olduğu için sadece birinciye etiket verilmesi çok abartı bir ödül sayılmaz zaten :A @bazinga
Yok artık. En başından bu eğlenmelik etiketsiz denildi. Hiç ciddiye almadım bundan dolayı :A
Bu saatten sonra dönmez.
------

ŞL de tahmin yapmak benim daha çok hoşuma gidiyor Rize Giresun tahminlerine göre :A
Çünkü puanları çok. Herkes 40 alıp sen 10 alsan da mutlu oluyorsun :A

Yok artık. En başından bu eğlenmelik etiketsiz denildi. Hiç ciddiye almadım bundan dolayı :A
Bu saatten sonra dönmez.
------

Çünkü puanları çok. Herkes 40 alıp sen 10 alsan da mutlu oluyorsun :A
Belli olmaz haftada 30 puan alınıyor ama hafta sayısı sınırlı gerçi :A 20 puan ama halen bir şans demek...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

Ekli dosyayı görüntüle 110418

Bu kadar çok yükselmem şaşırttı beni. :A Manchester United'ın maçını skor tahmini olarak iddaada tahmin etmiş olsam olurdu, iyi para kazanırdım. En şaşırtıcı doğru tahminim. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...