Maskeli Fedai
Favori Üye
@Tolstoyevski kim çıkaramadım (😳😳)Bakmadım bile. Ben onları haftalar önce sallamıştım onu önemsemiyorum.
Bak sende @Tolstoyevski 'nin Sabar üyesi olmadığını kabul ettin. Vay be. Ne ara dışlandı? @MEnes
@Tolstoyevski kim çıkaramadım (😳😳)Bakmadım bile. Ben onları haftalar önce sallamıştım onu önemsemiyorum.
Bak sende @Tolstoyevski 'nin Sabar üyesi olmadığını kabul ettin. Vay be. Ne ara dışlandı? @MEnes
Terzi mevzusu olabilirGeçen de lig adına öyle olmuştu, bu durumla ilgili bir atasözü ya da deyim vardı ama aklıma gelmiyor bir türlü @Dosi
Sen ilk açıklanan listede yoktun ama. Bende sabar üyesiydim ama kendi isteğim ile çıktımBir tek o mu, beni de dışladı.
Senin ustan@Tolstoyevski kim çıkaramadım (😳😳)
Bunu kontrol etseydim önden, BJK yenilgi yazardım. Geçen ayın tahminleri bunlar.Şampiyonlar Ligi 3. hafta sonuçları belli oldu...
4-3-2 puan sistemli Şampiyonlar Ligi sisteminde bu hafta oynanan 16 maçın 14'ünü doğru tahmin ederek toplam 37 puan toplayan @Araf haftaya damgasını vurdu ve hafta birinciliğini elde edip 4 basamak birden yükselerek zirve hattına yaklaştı...
Araf'ı 30 puanla @Maskeli Fedai ve 29'ar puanla @Dosi ve @12.Adam takip etti...
Ekli dosyayı görüntüle 110418
@Dosi @Tolstoyevski @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @BARON男爵 @12.Adam @Sherlock @Araf @Gerekli24 @emreemreu @Jaxiean @baltahan @The_Erinch @Angelica @slhttnmtl @bazinga
Nazar değmesin hem ligde hem ŞL'de formdasın şu aralar maşallahın varBunu kontrol etseydim önden, BJK yenilgi yazardım. Geçen ayın tahminleri bunlar.
ŞL önemsiz. Diğeri iyi devam etsin yeterNazar değmesin hem ligde hem ŞL'de formdasın şu aralar maşallahın var
ŞL birincisine de etiket verilecekti, 15 kişi aktif katıldığı için ve devamlılık olduğu için sadece birinciye etiket verilmesi çok abartı bir ödül sayılmaz zaten @bazingaŞL önemsiz. Diğeri iyi devam etsin yeter
ŞL de tahmin yapmak benim daha çok hoşuma gidiyor Rize Giresun tahminlerine göreŞL önemsiz. Diğeri iyi devam etsin yeter
Yok artık. En başından bu eğlenmelik etiketsiz denildi. Hiç ciddiye almadım bundan dolayıŞL birincisine de etiket verilecekti, 15 kişi aktif katıldığı için ve devamlılık olduğu için sadece birinciye etiket verilmesi çok abartı bir ödül sayılmaz zaten @bazinga
Çünkü puanları çok. Herkes 40 alıp sen 10 alsan da mutlu oluyorsunŞL de tahmin yapmak benim daha çok hoşuma gidiyor Rize Giresun tahminlerine göre
Yok ondan değil takımlar daha iyi.Yok artık. En başından bu eğlenmelik etiketsiz denildi. Hiç ciddiye almadım bundan dolayı
Bu saatten sonra dönmez.
------
Çünkü puanları çok. Herkes 40 alıp sen 10 alsan da mutlu oluyorsun
Belli olmaz haftada 30 puan alınıyor ama hafta sayısı sınırlı gerçi 20 puan ama halen bir şans demek...Yok artık. En başından bu eğlenmelik etiketsiz denildi. Hiç ciddiye almadım bundan dolayı
Bu saatten sonra dönmez.
------
Çünkü puanları çok. Herkes 40 alıp sen 10 alsan da mutlu oluyorsun
Zirve hattı müthiş oldu. @Araf bey keneften çıkarak muazzam bir hafta geçirdi ve farkı tek hanelere indirip enseme geldi...Belli olmaz haftada 30 puan alınıyor ama hafta sayısı sınırlı gerçi 20 puan ama halen bir şans demek...
İlk açıklanan liste ne zaman yayınlandı?Terzi mevzusu olabilir
Sen ilk açıklanan listede yoktun ama. Bende sabar üyesiydim ama kendi isteğim ile çıktım
Senin ustan
Kanım dondu.. O ve @DarkLegenD 'i ben yetiştirdim..Terzi mevzusu olabilir
Sen ilk açıklanan listede yoktun ama. Bende sabar üyesiydim ama kendi isteğim ile çıktım
Senin ustan
Hani tanımıyordun? bu 👆 senin kandığın ama gerçekte olan👇:Kanım dondu.. O ve @DarkLegenD 'i ben yetiştirdim..
Tespitin dibi .. Beni ve @DarkLegenD 'i o yetiştirdi..
DosiTols rahat bırakın beni.. @TolstoyevskiHani tanımıyordun? bu 👆 senin kandığın ama gerçekte olan👇:
Bu kadar çok yükselmem şaşırttı beni. Manchester United'ın maçını skor tahmini olarak iddaada tahmin etmiş olsam olurdu, iyi para kazanırdım. En şaşırtıcı doğru tahminim.Şampiyonlar Ligi 3. hafta sonuçları belli oldu...
4-3-2 puan sistemli Şampiyonlar Ligi sisteminde bu hafta oynanan 16 maçın 14'ünü doğru tahmin ederek toplam 37 puan toplayan @Araf haftaya damgasını vurdu ve hafta birinciliğini elde edip 4 basamak birden yükselerek zirve hattına yaklaştı...
Araf'ı 30 puanla @Maskeli Fedai ve 29'ar puanla @Dosi ve @12.Adam takip etti...
Ekli dosyayı görüntüle 110418
@Dosi @Tolstoyevski @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @BARON男爵 @12.Adam @Sherlock @Araf @Gerekli24 @emreemreu @Jaxiean @baltahan @The_Erinch @Angelica @slhttnmtl @bazinga
Canım yoldaşım benim.... Ben de yukarılara çıkacağım hedefim bu... En azından @Dosi yi geçeceğim...