Kalsın bir ara toplu yapacağım
(Asla yapmadı)Kalsın bir ara toplu yapacağım![]()
Aşk olsun öyle bir insan mıyım ben(Asla yapmadı)
Çekinerek yazdım![]()
Yahu topladıkça üşenirsin. Çıkar aradanAşk olsun öyle bir insan mıyım benGeç olsun güç olmasın
![]()
Şu an üşüyorum zaten hava feci serinledi ama bir yandan da zevk alıyorum üşümekten, bir yandan da burnumu çekiyorumYahu topladıkça üşenirsin. Çıkar aradan![]()
Yahu topladıkça üşenirsin. Çıkar aradan![]()
Bırak kalsın.Şu an üşüyorum zaten hava feci serinledi ama bir yandan da zevk alıyorum üşümekten, bir yandan da burnumu çekiyorum![]()
Hepsine beraberlik deBu hafta kararsız olduğum bir kaç maç var. İyi düşünmem gerek. Bu hafta çıkışıma son vermem umarım. Birlerini sevindirmemek gerekir![]()
Onu geçen sene yapmayı düşündüm ve @Tolstoyevski beni vazgeçirmişti, en az 6 puanıma mal olmuştu. Sonuç, 1 puan ille etiket kaçırmak oldu. Artık kimseyi dinlemem. Kurduğum sistemi en başta yapsaydım şuan en az 10 puanım daha olurduHepsine beraberlik de![]()
Oh ne güzel olmuşOnu geçen sene yapmayı düşündüm ve @Tolstoyevski beni vazgeçirmişti, en az 6 puanıma mal olmuştu. Sonuç, 1 puan ille etiket kaçırmak oldu. Artık kimseyi dinlemem. Kurduğum sistemi en başta yapsaydım şuan en az 10 puanım daha olurdu![]()
Hedefim kazanmak değil, seni geçmek![]()
hasanca kazansada rütbe diğerlerine nasip oluyor. İsteğim kazanma değil ama. Hiç bir Sabar üyesi kazanmasın + @TolstoyevskiOh ne güzel olmuş:S
Bana gelinceye kadar hasanca var onu mu geçsen acaba..
O değil de dün ŞL’de çok iyi gitmişsin 😱😨hasanca kazansada rütbe diğerlerine nasip oluyor. İsteğim kazanma değil ama. Hiç bir Sabar üyesi kazanmasın + @Tolstoyevski
Onun haricinde herkes kazanabilir![]()
SABAR üyelerine o apoleti getireceğim..hasanca kazansada rütbe diğerlerine nasip oluyor. İsteğim kazanma değil ama. Hiç bir Sabar üyesi kazanmasın + @Tolstoyevski
Onun haricinde herkes kazanabilir![]()
Sen de biraz unutmuşsunO değil de dün ŞL’de çok iyi gitmişsin 😱😨
Senin tepene burada da biner.O değil de dün ŞL’de çok iyi gitmişsin 😱😨
Geçen de lig adına öyle olmuştu, bu durumla ilgili bir atasözü ya da deyim vardı ama aklıma gelmiyor bir türlüSen de biraz unutmuşsun![]()
Bakmadım bile. Ben onları haftalar önce sallamıştımO değil de dün ŞL’de çok iyi gitmişsin 😱😨
Bak sende @Tolstoyevski 'nin Sabar üyesi olmadığını kabul ettin. Vay be. Ne ara dışlandı? @MEnes
Bir tek o mu, beni de dışladı.Bakmadım bile. Ben onları haftalar önce sallamıştımonu önemsemiyorum.
Bak sende @Tolstoyevski 'nin Sabar üyesi olmadığını kabul ettin. Vay be. Ne ara dışlandı? @MEnes