- Reaksiyon puanı
- 114,197
- Puanı
- 1,060
@Tolstoyevski 2 numaralı mesaj ellerinden öper
Çok üşeniyorsan silelim onu kimse bakmaz zaten
Kalsın bir ara toplu yapacağım@Tolstoyevski 2 numaralı mesaj ellerinden öper
(Asla yapmadı)Kalsın bir ara toplu yapacağım
Aşk olsun öyle bir insan mıyım ben Geç olsun güç olmasın(Asla yapmadı)
Çekinerek yazdım
Yahu topladıkça üşenirsin. Çıkar aradanAşk olsun öyle bir insan mıyım ben Geç olsun güç olmasın
Şu an üşüyorum zaten hava feci serinledi ama bir yandan da zevk alıyorum üşümekten, bir yandan da burnumu çekiyorumYahu topladıkça üşenirsin. Çıkar aradan
Yahu topladıkça üşenirsin. Çıkar aradan
Bırak kalsın.Şu an üşüyorum zaten hava feci serinledi ama bir yandan da zevk alıyorum üşümekten, bir yandan da burnumu çekiyorum
Hepsine beraberlik deBu hafta kararsız olduğum bir kaç maç var. İyi düşünmem gerek. Bu hafta çıkışıma son vermem umarım. Birlerini sevindirmemek gerekir
Onu geçen sene yapmayı düşündüm ve @Tolstoyevski beni vazgeçirmişti, en az 6 puanıma mal olmuştu. Sonuç, 1 puan ille etiket kaçırmak oldu. Artık kimseyi dinlemem. Kurduğum sistemi en başta yapsaydım şuan en az 10 puanım daha olurduHepsine beraberlik de
Oh ne güzel olmuş :SOnu geçen sene yapmayı düşündüm ve @Tolstoyevski beni vazgeçirmişti, en az 6 puanıma mal olmuştu. Sonuç, 1 puan ille etiket kaçırmak oldu. Artık kimseyi dinlemem. Kurduğum sistemi en başta yapsaydım şuan en az 10 puanım daha olurdu
Hedefim kazanmak değil, seni geçmek
hasanca kazansada rütbe diğerlerine nasip oluyor. İsteğim kazanma değil ama. Hiç bir Sabar üyesi kazanmasın + @TolstoyevskiOh ne güzel olmuş :S
Bana gelinceye kadar hasanca var onu mu geçsen acaba..
O değil de dün ŞL’de çok iyi gitmişsin 😱😨hasanca kazansada rütbe diğerlerine nasip oluyor. İsteğim kazanma değil ama. Hiç bir Sabar üyesi kazanmasın + @Tolstoyevski
Onun haricinde herkes kazanabilir
SABAR üyelerine o apoleti getireceğim.. Yoldaşlarım için yarışıyorum.. @MasacRE @Sherlock @MEneshasanca kazansada rütbe diğerlerine nasip oluyor. İsteğim kazanma değil ama. Hiç bir Sabar üyesi kazanmasın + @Tolstoyevski
Onun haricinde herkes kazanabilir
Sen de biraz unutmuşsunO değil de dün ŞL’de çok iyi gitmişsin 😱😨
Senin tepene burada da biner.O değil de dün ŞL’de çok iyi gitmişsin 😱😨
Geçen de lig adına öyle olmuştu, bu durumla ilgili bir atasözü ya da deyim vardı ama aklıma gelmiyor bir türlü @DosiSen de biraz unutmuşsun
Bakmadım bile. Ben onları haftalar önce sallamıştım onu önemsemiyorum.O değil de dün ŞL’de çok iyi gitmişsin 😱😨
Bak sende @Tolstoyevski 'nin Sabar üyesi olmadığını kabul ettin. Vay be. Ne ara dışlandı? @MEnes
Bir tek o mu, beni de dışladı.Bakmadım bile. Ben onları haftalar önce sallamıştım onu önemsemiyorum.
Bak sende @Tolstoyevski 'nin Sabar üyesi olmadığını kabul ettin. Vay be. Ne ara dışlandı? @MEnes