Damien Duff
Favori Üye
2-2 dedimOlur öyle bende kayıplardayım
Maç 2-1 bitti
2-2 dedimOlur öyle bende kayıplardayım
2-2 dedim
Maç 2-1 bitti
Fenerbahce maçlarinaE bende her maça 2-1 dedim bir GSye 3-1 dedim ṣans
Fenerbahce maçlarina
Kadir saglam geliyor
Rakip takim serbest vurus kullaniyor
Top dönüyor
Atak bitmedi diye maçi bitirmiyorlar
Irlandada top çikana kadar maçi bitirmiyorlar
Aut olmasi gerekiyor maç bitmesi için kornere çikmasi bile bitirmiyorlar maçi
@Yakamoz-Asi
Irlanda ligine nediyorsunOlur öyle boṣver
O sirada maç 4-3 tüO da fazla abartmıṣ yahu
Kadir saglamKicktipp 2023-2024 6.Hafta Puan Durumu
Ekli dosyayı görüntüle 123240
------
@Tolstoyevski @MasacRE @Yakamoz-Asi @bazinga @Araf @hasanca @12.Adam @cokiyitvci @Keith Long @batuhankaralar @emreemreu @Angelica @kerem
Korkuyorlar reis korkuyorlar.Kadir saglam
90+12 de bitmez mi Galatasaray maçi
Bizim maç 90+12 de bitiyor 90+6
Da bitmesi gereken maç
Aynisi bjk da oldu
------
@12.Adam
Beni yorumlamamışsın. Sıfır futbol bilgimle yine de gayet iyiyim. Nazar değmesin.Ekli dosyayı görüntüle 123276
Ekli dosyayı görüntüle 123277
@gsdikel @Tolstoyevski @MasacRE @Yakamoz-Asi @ardagüler @bazinga @Araf @hasanca @12.Adam @gfburaak @cokiyitvci @Keith Long @emreemreu @S.G.A.T. @batuhankaralar @Angelica
Fav10 Kicktipp Tahmin Yarışması 3.hafta ve 6.hafta sonuçları belli oldu…
Ertelenen müsabakalardan ötürü çift hafta panoraması yapmayı uygun görüyorum.
@Ardagüler 3. haftada aldığı 12 puanla haftanın en çok puan alan ismi oldu ve hanesine genel averaj puanını yazdırdı.
@Yakamoz-Asi 11 puanla haftanın ikincisi olurken, @Araf 10 puanla haftanın üçüncüsü oldu.
6.Haftanın ilk üçü ise şu isimlerden oluştu.
Gsdikel olağanüstü bir performans sergileyerek 20 puanla haftanın en çok puan alan ismi olurken onu geçmiş şampiyonlardan @Tolstoyevski 17 puanla ikinci ismi oldu.Haftanın üçüncü ve son ismi 14 puan toplayan @Angelica ydı.Haftalık dereceye giren yarışmacılara tebrik ediyorum.
Genel puan tablosunda @gsdikel 62 puanla liderlik koltuğunda yer alırken onu ikinci sırada 54 puanla @Tolstoyevski ve üçüncü sırada 51 puanla son şampiyon @MasacRE takip ediyor. Sadece Süper Lig’de değil, Kicktipp’de de süren kıran kırana şampiyonluk yarışında bir haftayı daha böylece geride bıraktık. Yeni haftaya dair tahminlerinizi şimdiden yapmayı unutmayın…
Haftanın en çok sıra kazanan ismisin.Tebrikler.Beni yorumlamamışsın. Sıfır futbol bilgimle yine de gayet iyiyim. Nazar değmesin.
Çok kötü. İlerliyorum yaEkli dosyayı görüntüle 123276
Ekli dosyayı görüntüle 123277
@gsdikel @Tolstoyevski @MasacRE @Yakamoz-Asi @ardagüler @bazinga @Araf @hasanca @12.Adam @gfburaak @cokiyitvci @Keith Long @emreemreu @S.G.A.T. @batuhankaralar @Angelica
Fav10 Kicktipp Tahmin Yarışması 3.hafta ve 6.hafta sonuçları belli oldu…
Ertelenen müsabakalardan ötürü çift hafta panoraması yapmayı uygun görüyorum.
@Ardagüler 3. haftada aldığı 12 puanla haftanın en çok puan alan ismi oldu ve hanesine genel averaj puanını yazdırdı.
@Yakamoz-Asi 11 puanla haftanın ikincisi olurken, @Araf 10 puanla haftanın üçüncüsü oldu.
6.Haftanın ilk üçü ise şu isimlerden oluştu.
Gsdikel olağanüstü bir performans sergileyerek 20 puanla haftanın en çok puan alan ismi olurken onu geçmiş şampiyonlardan @Tolstoyevski 17 puanla ikinci ismi oldu.Haftanın üçüncü ve son ismi 14 puan toplayan @Angelica ydı.Haftalık dereceye giren yarışmacılara tebrik ediyorum.
Genel puan tablosunda @gsdikel 62 puanla liderlik koltuğunda yer alırken onu ikinci sırada 54 puanla @Tolstoyevski ve üçüncü sırada 51 puanla son şampiyon @MasacRE takip ediyor. Sadece Süper Lig’de değil, Kicktipp’de de süren kıran kırana şampiyonluk yarışında bir haftayı daha böylece geride bıraktık. Yeni haftaya dair tahminlerinizi şimdiden yapmayı unutmayın…
Umudu bırakma, hissine güven öyle tahmin yap. @12.AdamÇok kötü. İlerliyorum ya
Düzelirsin maçkolikten bakıyor musun?Çok kötü. İlerliyorum ya
Düzelirsin maçkolikten bakıyor musun?
Bir hafta bak baktın gene tutmadı ara ver sonra tekrar başlarsın.Ben girmeden tahminlerimi yapamıyorum.Yok ya ordan bakmıyorum bir daha bakayım
Ben analiz ediyorum oyunuBir hafta bak baktın gene tutmadı ara ver sonra tekrar başlarsın.Ben girmeden tahminlerimi yapamıyorum.
Ben 45'e yükselip seni geçmişim.Bir hafta bak baktın gene tutmadı ara ver sonra tekrar başlarsın.Ben girmeden tahminlerimi yapamıyorum.