Kicktipp ⚽️🏆 - Tahmin Yarışması 2023-2024 Sezonu 1. ve 2.Yarı Genel Yorum Konusu

E bende her maça 2-1 dedim bir GSye 3-1 dedim ṣans :D
Fenerbahce maçlarina
Kadir saglam geliyor
Rakip takim serbest vurus kullaniyor
Top dönüyor
Atak bitmedi diye maçi bitirmiyorlar
Irlandada top çikana kadar maçi bitirmiyorlar
Aut olmasi gerekiyor maç bitmesi için kornere çikmasi bile bitirmiyorlar maçi
@Yakamoz-Asi

Kicktipp 2023-2024 6.Hafta Puan Durumu

IMG_0386.jpeg

------

@Tolstoyevski @MasacRE @Yakamoz-Asi @bazinga @Araf @hasanca @12.Adam @cokiyitvci @Keith Long @batuhankaralar @emreemreu @Angelica @kerem

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
IMG_0407.jpeg

IMG_0408.jpeg

@gsdikel @Tolstoyevski @MasacRE @Yakamoz-Asi @ardagüler @bazinga @Araf @hasanca @12.Adam @gfburaak @cokiyitvci @Keith Long @emreemreu @S.G.A.T. @batuhankaralar @Angelica

Fav10 Kicktipp Tahmin Yarışması 3.hafta ve 6.hafta sonuçları belli oldu…
Ertelenen müsabakalardan ötürü çift hafta panoraması yapmayı uygun görüyorum.

@Ardagüler 3. haftada aldığı 12 puanla haftanın en çok puan alan ismi oldu ve hanesine genel averaj puanını yazdırdı.
@Yakamoz-Asi 11 puanla haftanın ikincisi olurken, @Araf 10 puanla haftanın üçüncüsü oldu.
6.Haftanın ilk üçü ise şu isimlerden oluştu.
Gsdikel olağanüstü bir performans sergileyerek 20 puanla haftanın en çok puan alan ismi olurken onu geçmiş şampiyonlardan @Tolstoyevski 17 puanla ikinci ismi oldu.Haftanın üçüncü ve son ismi 14 puan toplayan @Angelica ydı.Haftalık dereceye giren yarışmacılara tebrik ediyorum.
Genel puan tablosunda @gsdikel 62 puanla liderlik koltuğunda yer alırken onu ikinci sırada 54 puanla @Tolstoyevski ve üçüncü sırada 51 puanla son şampiyon @MasacRE takip ediyor. Sadece Süper Lig’de değil, Kicktipp’de de süren kıran kırana şampiyonluk yarışında bir haftayı daha böylece geride bıraktık. Yeni haftaya dair tahminlerinizi şimdiden yapmayı unutmayın…

Ekli dosyayı görüntüle 123276
Ekli dosyayı görüntüle 123277

@gsdikel @Tolstoyevski @MasacRE @Yakamoz-Asi @ardagüler @bazinga @Araf @hasanca @12.Adam @gfburaak @cokiyitvci @Keith Long @emreemreu @S.G.A.T. @batuhankaralar @Angelica

@Ardagüler 3. haftada aldığı 12 puanla haftanın en çok puan alan ismi oldu ve hanesine genel averaj puanını yazdırdı.
@Yakamoz-Asi 11 puanla haftanın ikincisi olurken, @Araf 10 puanla haftanın üçüncüsü oldu.
Gsdikel olağanüstü bir performans sergileyerek 20 puanla haftanın en çok puan alan ismi olurken onu geçmiş şampiyonlardan @Tolstoyevski 17 puanla ikinci ismi oldu.Haftanın üçüncü ve son ismi 14 puan toplayan @Angelica ydı.Haftalık dereceye giren yarışmacılara tebrik ediyorum.
Genel puan tablosunda @gsdikel 62 puanla liderlik koltuğunda yer alırken onu ikinci sırada 54 puanla @Tolstoyevski ve üçüncü sırada 51 puanla son şampiyon @MasacRE takip ediyor. Sadece Süper Lig’de değil, Kicktipp’de de süren kıran kırana şampiyonluk yarışında bir haftayı daha böylece geride bıraktık. Yeni haftaya dair tahminlerinizi şimdiden yapmayı unutmayın…
Beni yorumlamamışsın. Sıfır futbol bilgimle yine de gayet iyiyim. Nazar değmesin. :bhr:

Ekli dosyayı görüntüle 123276
Ekli dosyayı görüntüle 123277

Çok kötü. İlerliyorum ya