- Reaksiyon puanı
- 32,892
- Puanı
- 1,060
Evet dede.Gözlerim doğru görüyor dimi 50 yılda bir liderliğe mi oturmuṣum
Evet dede.Gözlerim doğru görüyor dimi 50 yılda bir liderliğe mi oturmuṣum
Ben bir maça 3-3 desem 5-5 bitiyor bu defa 5-5 dedim 3-3 bittiValla kendine bu fark yemeyi nasıl yakıṣtırdın @hasanca
Ben bu hafta hiç puan almadım mı? Tahmin yaptım ki?Ekli dosyayı görüntüle 122982Ekli dosyayı görüntüle 122983
Fav10 Kicktipp Tahmin Yarışması 4.hafta sonuçları belli oldu…
@MasacRE Bu hafta aldığı 12 puanla haftanın en çok puan alan ismi oldu ve hanesine genel averaj puanını 33 yaparak ikinciliğe adını yazdırdı. Haftanın en çok puan alan ikinci ismi 11 puanla konu sahibi olurken 4 sıra birden yükselerek 8.liğe tırmandı. Haftanın üçüncüsü 10 puan toplayan @bazinga oldu.
Genel puan tablosunda @Yakamoz-Asi 34 puanla liderlik koltuğunda yer alırken onu 33 puanla ikinci sırada @MasacRE ve 32 puanlı üçüncü sırada @gsdikel takip ediyor. Sadece Süper Lig’de değil, Kicktipp’de de süren kıran kırana şampiyonluk yarışında bir haftayı daha böylece geride bıraktık. Yeni haftaya dair tahminlerinizi şimdiden yapmayı unutmayın…
@batuhankaralar @Yakamoz-Asi @MasacRE @hasanca @gsdikel @ardagüler54 @12.Adam @Tolstoyevski @Zeyno @Araf @cokiyitvci @S.G.A.T. @fatihterim @Keith Long @bazinga @gfburaak @Angelica @emreemreu
Tahmin yapmayanlar @baron @@Cervantes @Felon @Gerekli24 @kerem @Maskeli Fedai @MEnes @mesmeso @The_Erinch @Turkuazz
Bu hafta tahmin yapmamışsın.Ben bu hafta hiç puan almadım mı? Tahmin yaptım ki?
Daha bu iyi günleri concon en pis kokan biberleri yedireceğim ona. Gebermeyesice @hasanca
Bence silinmistir yurt disindaysa @12.Adam @cokiyitvciBu hafta tahmin yapmamışsın.
Hayır yaptım önceden. Çok saçma. Neyse zaten eğlencesine katılıyoruz.Bu hafta tahmin yapmamışsın.
Yurt dışındaysen siliniyorHayır yaptım önceden. Çok saçma. Neyse zaten eğlencesine katılıyoruz.
Ben hiç bakamadım tahminlerimde kötü oldu galiba bundan sonra artık bakarımEkli dosyayı görüntüle 122982Ekli dosyayı görüntüle 122983
Fav10 Kicktipp Tahmin Yarışması 4.hafta sonuçları belli oldu…
@MasacRE Bu hafta aldığı 12 puanla haftanın en çok puan alan ismi oldu ve hanesine genel averaj puanını 33 yaparak ikinciliğe adını yazdırdı. Haftanın en çok puan alan ikinci ismi 11 puanla konu sahibi olurken 4 sıra birden yükselerek 8.liğe tırmandı. Haftanın üçüncüsü 10 puan toplayan @bazinga oldu.
Genel puan tablosunda @Yakamoz-Asi 34 puanla liderlik koltuğunda yer alırken onu 33 puanla ikinci sırada @MasacRE ve 32 puanlı üçüncü sırada @gsdikel takip ediyor. Sadece Süper Lig’de değil, Kicktipp’de de süren kıran kırana şampiyonluk yarışında bir haftayı daha böylece geride bıraktık. Yeni haftaya dair tahminlerinizi şimdiden yapmayı unutmayın…
@batuhankaralar @Yakamoz-Asi @MasacRE @hasanca @gsdikel @ardagüler54 @12.Adam @Tolstoyevski @Zeyno @Araf @cokiyitvci @S.G.A.T. @fatihterim @Keith Long @bazinga @gfburaak @Angelica @emreemreu
Tahmin yapmayanlar @baron @@Cervantes @Felon @Gerekli24 @kerem @Maskeli Fedai @MEnes @mesmeso @The_Erinch @Turkuazz
La bu hafta maç yok la.Nerede kalmıştık?
İnşaallah görürsem değerlendiririm.Ben hiç bakamadım tahminlerimde kötü oldu galiba bundan sonra artık bakarım
Geçen hafta benim için iyi geçti ya o yüzden dedim.La bu hafta maç yok la.
İnşaallah görürsem değerlendiririm.
İlk üç haftayı boş geçmeseydin daha iyi olabilirdi.Geçen hafta benim için iyi geçti ya o yüzden dedim.
Milli aradan sonra devam ederiz.
O fark kapanır. Kapanmayacak hiçbir fark yoktur ama bonuslara da tahmin yapmadık.İlk üç haftayı boş geçmeseydin daha iyi olabilirdi.
Unut o farkı sen.O fark kapanır. Kapanmayacak hiçbir fark yoktur ama bonuslara da tahmin yapmadık.