- Reaksiyon puanı
- 32,892
- Puanı
- 1,060
Bu haftanın panoraması başka zamana artık eksik maçlar var.Keṣke öyle bir ṣey mümkün olsa.
Neyse bari bu haftasonu kaç puan toplanmıṣ yazsaydın.
Bu haftanın panoraması başka zamana artık eksik maçlar var.Keṣke öyle bir ṣey mümkün olsa.
Neyse bari bu haftasonu kaç puan toplanmıṣ yazsaydın.
Bu haftanın panoraması başka zamana artık eksik maçlar var.
Geçen sene başlarda hep ben yazıyordum ona, ondandır artık sonlarda eli alışmıştı. Isınması gerekiyor onun. Paslanmıştır yazınSen ne ara bu kadar üṣengeç oldun
Sen de tez canlısın neden bu kadar acele ediyorsun?Sen ne ara bu kadar üṣengeç oldun
Mikasa Hanım basın açıklamasında bulundu.Başka sorusu olan var mı?Geçen sene başlarda hep ben yazıyordum ona, ondandır artık sonlarda eli alışmıştı. Isınması gerekiyor onun. Paslanmıştır yazın
@12.Adam
Geçen sene başlarda hep ben yazıyordum ona, ondandır artık sonlarda eli alışmıştı. Isınması gerekiyor onun. Paslanmıştır yazın
@12.Adam
Sen de tez canlısın neden bu kadar acele ediyorsun?
------
Mikasa Hanım basın açıklamasında bulundu.Başka sorusu olan var mı?
@Yakamoz-Asi
Aman uğraş onla isterim bunu kendisi sana laf atıyor ama bana zorla boş yere zamanımı harcatıp puanlama yaptırmıştı. Daha unutmadım o mevzuyuHadi iyisiniz ṣuan formumda değilim uğraṣmıyacağım.
Aman uğraş onla isterim bunu kendisi sana laf atıyor ama bana zorla boş yere zamanımı harcatıp puanlama yaptırmıştı. Daha unutmadım o mevzuyu
ilk kez seni tutuyorum Pikaçu bu fikrindeBu haftanın panoraması başka zamana artık eksik maçlar var.
Saol ashilk kez seni tutuyorum Pikaçu bu fikrinde
O maclar ne zaman oynanirSen de tez canlısın neden bu kadar acele ediyorsun?
------
Mikasa Hanım basın açıklamasında bulundu.Başka sorusu olan var mı?
@Yakamoz-Asi
Çok zor sampiyonlar liginin olmadigi 1 haftaFederasyon bir tarih belirlerse o zaman.
Hakeme çarpıp ağlara giren top fenerbahçenin attığı goldeTam nerede kalmıştık diyip bu haftayı 1. kapatacaktım ki Hatayspor 3-1'den Adana Demirspor'a 1 puan hediye etti.
Samsunspor maçı ile belki 1. olabiliriz ama.
Gitme lan.Vay arkadaş @12.Adam bile bizi geçti. Kıyametin sonu yaklaşıyor ya da benim emeklilik zamanım geldi. Ben ayrılıyorum
Tebrikler @Yakamoz-AsiGözlerim doğru görüyor dimi 50 yılda bir liderliğe mi oturmuṣum