- Reaksiyon puanı
- 38,961
- Puanı
- 1,060
Bu haftanın panoraması başka zamana artık eksik maçlar var.Keṣke öyle bir ṣey mümkün olsa.
Neyse bari bu haftasonu kaç puan toplanmıṣ yazsaydın.![]()
Bu haftanın panoraması başka zamana artık eksik maçlar var.Keṣke öyle bir ṣey mümkün olsa.
Neyse bari bu haftasonu kaç puan toplanmıṣ yazsaydın.![]()
Bu haftanın panoraması başka zamana artık eksik maçlar var.![]()
Geçen sene başlarda hep ben yazıyordum ona, ondandırSen ne ara bu kadar üṣengeç oldun![]()
Sen de tez canlısın neden bu kadar acele ediyorsun?Sen ne ara bu kadar üṣengeç oldun![]()
Mikasa Hanım basın açıklamasında bulundu.Başka sorusu olan var mı?Geçen sene başlarda hep ben yazıyordum ona, ondandırartık sonlarda eli alışmıştı. Isınması gerekiyor onun. Paslanmıştır yazın
@12.Adam
Geçen sene başlarda hep ben yazıyordum ona, ondandırartık sonlarda eli alışmıştı. Isınması gerekiyor onun. Paslanmıştır yazın
@12.Adam
Sen de tez canlısın neden bu kadar acele ediyorsun?
------
Mikasa Hanım basın açıklamasında bulundu.Başka sorusu olan var mı?
@Yakamoz-Asi
Aman uğraş onla isterim bunuHadi iyisiniz ṣuan formumda değilim uğraṣmıyacağım.![]()
Aman uğraş onla isterim bunukendisi sana laf atıyor ama bana zorla boş yere zamanımı harcatıp puanlama yaptırmıştı. Daha unutmadım o mevzuyu
![]()
ilk kez seni tutuyorum Pikaçu bu fikrindeBu haftanın panoraması başka zamana artık eksik maçlar var.![]()
Saol ashilk kez seni tutuyorum Pikaçu bu fikrinde![]()
![]()
O maclar ne zaman oynanirSen de tez canlısın neden bu kadar acele ediyorsun?
------
Mikasa Hanım basın açıklamasında bulundu.Başka sorusu olan var mı?
@Yakamoz-Asi
Çok zor sampiyonlar liginin olmadigi 1 haftaFederasyon bir tarih belirlerse o zaman.
Hakeme çarpıp ağlara giren top fenerbahçenin attığı goldeTam nerede kalmıştık diyip bu haftayı 1. kapatacaktım ki Hatayspor 3-1'den Adana Demirspor'a 1 puan hediye etti.
Samsunspor maçı ile belki 1. olabiliriz ama.![]()
Gitme lan.Vay arkadaş @12.Adam bile bizi geçti. Kıyametin sonu yaklaşıyor ya da benim emeklilik zamanım geldi. Ben ayrılıyorum![]()
![]()
Tebrikler @Yakamoz-AsiGözlerim doğru görüyor dimi 50 yılda bir liderliğe mi oturmuṣum![]()