- Reaksiyon puanı
- 32,852
- Puanı
- 1,060
Veysel’in Ramazan’a unut o Asuman’ı demesi gibi.(Kapanmadı).
Veysel’in Ramazan’a unut o Asuman’ı demesi gibi.(Kapanmadı).
Kalanları tamamla da hiç olmazsa kalan puanları topla.4 maç tahmin yapmayı unutmuṣum @12.Adam
Kalanları tamamla da hiç olmazsa kalan puanları topla.
Nerden izliyorsun ?Valla hem ara hemde tatil baṣlayınca aklımdan çıkmıṣ. Ṣimdi komṣu Galatasaray maçı izlerken fark ettim. Tahmin yaptım.
Nerden izliyorsun ?
Hmm daha uygun fiyatlı olandan. Sen tv izlemeyi pek tercih etmiyorsun sanırım. Platform mu kullanıyorsun? IP tv mi?Ben izlemiyorum, komṣu.
IP TV sanırım
Hmm daha uygun fiyatlı olandan. Sen tv izlemeyi pek tercih etmiyorsun sanırım. Platform mu kullanıyorsun? IP tv mi?
SONDAKİ maçlardan iyi almışım.Gebermeyesice , hortladın mı gene ?
Galatasaray macinda ucd dublinHmm daha uygun fiyatlı olandan. Sen tv izlemeyi pek tercih etmiyorsun sanırım. Platform mu kullanıyorsun? IP tv mi?
Son maçlardan 10 puan almışım toplam, en yüksek ben almışım gördün mü? Oh ohKalanları tamamla da hiç olmazsa kalan puanları topla.
İstikrarlı olarak devam edebilecek misin? Yoksa sadece bu haftalık mı olacak onu zaman gösterecek.Son maçlardan 10 puan almışım toplam, en yüksek ben almışım gördün mü? Oh oh
Bu lig a normal @12.Adamİstikrarlı olarak devam edebilecek misin? Yoksa sadece bu haftalık mı olacak onu zaman gösterecek.
Fav10 Kicktipp Tahmin Yarışması 5.hafta sonuçları belli oldu…
@cokiyitvci Bu hafta aldığı 11 puanla haftanın en çok puan alan ismi oldu ve hanesine genel averaj puanını 22 ye yükseltti.
Genel puan tablosunda @gsdikel 40 puan ve averajla liderlik koltuğunda yer alırken onu ikinci sırada yine aynı puana sahip @MasacRE ve üçüncü sırada 38 puanla @Yakamoz-Asi takip ediyor. Sadece Süper Lig’de değil, Kicktipp’de de süren kıran kırana şampiyonluk yarışında bir haftayı daha böylece geride bıraktık. Yeni haftaya dair tahminlerinizi şimdiden yapmayı unutmayın…
Unutmamaya çalış.4 maç tahmin yapmayınca liderlik gitti.
Maşallah bana. 🧿❤️Fav10 Kicktipp Tahmin Yarışması 5.hafta sonuçları belli oldu…
@cokiyitvci Bu hafta aldığı 11 puanla haftanın en çok puan alan ismi oldu ve hanesine genel averaj puanını 22 ye yükseltti.
Genel puan tablosunda @gsdikel 40 puan ve averajla liderlik koltuğunda yer alırken onu ikinci sırada yine aynı puana sahip @MasacRE ve üçüncü sırada 38 puanla @Yakamoz-Asi takip ediyor. Sadece Süper Lig’de değil, Kicktipp’de de süren kıran kırana şampiyonluk yarışında bir haftayı daha böylece geride bıraktık. Yeni haftaya dair tahminlerinizi şimdiden yapmayı unutmayın…
Istanbulspor ataktayken maçi bitirme fenerbahce gol yesinUnutmamaya çalış.
tam Hasancayi geçiyordum4 maç tahmin yapmayı unutmuṣum @12.Adam
Istanbulspor ataktayken maçi bitirme fenerbahce gol yesin
Galatasaray gol yiyebilir diye basaksehir ataktayken maçi bitir
@12.Adam @Dosi
Ben maça 2-2 dedim
Kadir saglam sagolsun
Geçen seneden seri bozmuyor Bana karsi
9 puanimi çaldi bu hakem
Bu senede 3 puanla basladi çalmaya
@hasanca basaksehir ataktayken maçi bitir diyen senmiydin
@12.Adam @Dosi
------