Kicktipp ⚽️🏆 - Tahmin Yarışması 2023-2024 Sezonu 1. ve 2.Yarı Genel Yorum Konusu

IMG_0420.jpeg
IMG_0421.jpeg

Kicktipp 7.Hafta Tahmin Sonuçları

@gsdikel @Tolstoyevski @ardagüler @MasacRE @bazinga @Yakamoz-Asi @hasanca @gfburaak @cokiyitvci @emreemreu @S.G.A.T. @batuhankaralar @Keith Long @Angelica @fatihterim @Zeyno @Gerekli24

Fav10 Kicktipp Tahmin Yarışması 7.hafta sonuçları belli oldu…

@gfburaak Bu hafta aldığı 14 puanla haftanın en çok puan alan ismi oldu ve bir sıra daha yükselerek 9.sıraya çıkarak çıkışını sürdürdü. Haftanın en çok puan toplayan ikinci ismi 13 puanla @cokiyitvci oldu. Geçen hafta 2 birden düşen @ardagüler bu haftaki 12 puanlık performansıyla telafi ederek üçüncü sıraya tekrar yükseldi.

Genel puan tablosunda @gsdikel 70 liderlik koltuğunda yer alırken onu ikinci sıra 59 puanla @Tolstoyevski ve üçüncü sırada 58 puanla @ardagüler takip ediyor. Sadece Süper Lig’de değil, Kicktipp’de de süren kıran kırana şampiyonluk yarışında bir haftayı daha böylece geride bıraktık. Yeni haftaya dair tahminlerinizi şimdiden yapmayı unutmayın…

Son düzenleme:
  • Üzücü
Reactions: Yakamoz-Asi
Etiket etmedin okuyamaz, düz yazdın gerçi o köstebeğin hangi topraktan fırtlayacağı da belli olmaz ya neyse… :A
Ben 7 haftada Hakemler puanimi çaldi
Erden Timura baglamak mi lazim
@12.Adam geçen Sene hile olmus ligde
TFf baskani yapmis
Galatasaray Hakemle Kazansin diye
Emir
Fenerbahce hakemle kaybetsin diye Emir vermis
Mhk ya
Galatasaray hakemle gol atinca seviniyormus
Fenerbahce hakemle kaybedince seviniyormus
------

@12.Adam
------

@Dosi

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Hasanca duymasin. :A
Ben duyarım ama şu sıralar iş yoğunluğu vb olduğu için bakamıyorum. İsviçrelere gitmesek de yoğunluk var. Benim mazlumum var. Mazlumu (@12.Adam ) getirin bana. Bi ara bıraktım tahminleri, şimdi yazdım, adama yine fark atmaya başladım :A Mazlumum benim :X
------

Etiket etmedin okuyamaz, düz yazdın gerçi o köstebeğin hangi topraktan fırtlayacağı da belli olmaz ya neyse… :A
Sen niye tahminlerden anlamıyorsun. :A:A Yok yani utanmana da gerek yok, bana yardım etti abicim desen bu iş bitecek seni ilk 3'e sokarız. :X:A Ben çok girdim artık senin de zamanın geldi ama destek şart sana :A:A

Ben duyarım ama şu sıralar iş yoğunluğu vb olduğu için bakamıyorum. İsviçrelere gitmesek de yoğunluk var. Benim mazlumum var. Mazlumu (@12.Adam ) getirin bana. Bi ara bıraktım tahminleri, şimdi yazdım, adama yine fark atmaya başladım :A Mazlumum benim :X
------

Sen niye tahminlerden anlamıyorsun. :A:A Yok yani utanmana da gerek yok, bana yardım etti abicim desen bu iş bitecek seni ilk 3'e sokarız. :X:A Ben çok girdim artık senin de zamanın geldi ama destek şart sana :A:A
Bende irlandadan döndüm
Türkiye ekonomisinden kaynakli
------

Sen Türk kizlarindan sasma pompy, yoksa isler sakat. Tavuk gibi yer seni bak demedi deme. :A
Türk kizlari çok kiskanç
Çok karisiyorlar

• Aynen
Reactions: Yakamoz-Asi