- Reaksiyon puanı
- 32,812
- Puanı
- 1,060
Tebrik ederim.Ben 45'e yükselip seni geçmişim.
Tebrik ederim.Ben 45'e yükselip seni geçmişim.
Neden böyle oldu?Bu hafta tahmin yapmadik, sifir cektik. Bir son maca yetistim.
Neden böyle oldu?
Gerçi ben bu fırsatı değerlendiremedim o başka.Tatil sebebiyle unutmustum yapmayi. Birde isvicre'ye dönüs telasi, persembe cuma da check-up'a girdim onun telasi falan. Saglik olsun.
Gerçi ben bu fırsatı değerlendiremedim o başka.
Etiket etmedin okuyamaz, düz yazdın gerçi o köstebeğin hangi topraktan fırtlayacağı da belli olmaz ya neyse…Hasanca duymasin.
Ben 7 haftada Hakemler puanimi çaldiEtiket etmedin okuyamaz, düz yazdın gerçi o köstebeğin hangi topraktan fırtlayacağı da belli olmaz ya neyse…
Etiket etmedin okuyamaz, düz yazdın gerçi o köstebeğin hangi topraktan fırtlayacağı da belli olmaz ya neyse…
Elinde fırsat varken intikamını almalıydın.Bilerek etmedim, üzerine cullanmasin diye.
Elinde fırsat varken intikamını almalıydın.
Hakemler Beni durdurdu ask hayatim berbat gidiyorSeverim ben seni, birakmam hasanca'ya
Hakemler Beni durdurdu ask hayatim berbat gidiyor
Cezayirli kiz buluyorum
Endonezya tavugu seviyor
Siyah tavuk Endonezya tavugu @Yakamoz-AsiSen Türk kizlarindan sasma pompy, yoksa isler sakat. Tavuk gibi yer seni bak demedi deme.
Ben duyarım ama şu sıralar iş yoğunluğu vb olduğu için bakamıyorum. İsviçrelere gitmesek de yoğunluk var. Benim mazlumum var. Mazlumu (@12.Adam ) getirin bana. Bi ara bıraktım tahminleri, şimdi yazdım, adama yine fark atmaya başladım Mazlumum benimHasanca duymasin.
Sen niye tahminlerden anlamıyorsun. Yok yani utanmana da gerek yok, bana yardım etti abicim desen bu iş bitecek seni ilk 3'e sokarız. Ben çok girdim artık senin de zamanın geldi ama destek şart sanaEtiket etmedin okuyamaz, düz yazdın gerçi o köstebeğin hangi topraktan fırtlayacağı da belli olmaz ya neyse…
Bende irlandadan döndümBen duyarım ama şu sıralar iş yoğunluğu vb olduğu için bakamıyorum. İsviçrelere gitmesek de yoğunluk var. Benim mazlumum var. Mazlumu (@12.Adam ) getirin bana. Bi ara bıraktım tahminleri, şimdi yazdım, adama yine fark atmaya başladım Mazlumum benim
------
Sen niye tahminlerden anlamıyorsun. Yok yani utanmana da gerek yok, bana yardım etti abicim desen bu iş bitecek seni ilk 3'e sokarız. Ben çok girdim artık senin de zamanın geldi ama destek şart sana
Türk kizlari çok kiskançSen Türk kizlarindan sasma pompy, yoksa isler sakat. Tavuk gibi yer seni bak demedi deme.