Kicktipp ⚽️🏆 - Tahmin Yarışması 2023-2024 Sezonu 1. ve 2.Yarı Genel Yorum Konusu

Bu sezon strateji değişikliğim işe yaramış gibi ama şimdilik sessiz ve derinden gitmeyi tercih ediyorum :A

Sen @12.Adam 'dan ṣaṣma, ensesinden ayrılma. :A
ya ben de şaşmayacaktım ama daha 2. haftada o kadar fark olunca bu ligin tadı olmaz. Geçen sene o yetişsin kafa kafaya gidelim diye ilk 3ü kaçırmıştım :X Neyse 2-3 hafta daha vereyim eğer 10 puanın üstüne çıkarsa defterden sileceğim keratayı 😀

Fav10 Kicktipp Tahmin Yarışması 23-24 Sezonunda 2.hafta sonuçları belli oldu…

@gsdikel , bu hafta aldığı 12 puanla haftanın en çok puan alan ismi oldu ve hanesine genel averaj puanını 21 yükseltti.

Genel puan tablosunda @gsdikel liderlik koltuğuna yükselirken onu ikinci sırada yedibela @hasanca takip ediyor.Bu haftanın en çok puan toplayan iki ismi Sayın admin @bazinga 11 puanla ve üçüncü sırada 8 puanla @S.G.A.T. takip ediyor.Sadece Süper Lig’de değil, Kicktipp’de de süren kıran kırana şampiyonluk yarışında bir haftayı daha böylece geride bıraktık. Yeni haftaya dair tahminlerinizi şimdiden yapmayı unutmayın…
IMG_0288.png

IMG_0289.jpeg

@gsdikel @hasanca @MasacRE @Yakamoz-Asi @bazinga @S.G.A.T. @batuhankaralar @ardagüler @Tolstoyevski @12.Adam @Keith Long @Araf @cokiyitvci @Zeyno @fatihterim @gfburaak