AaA @kerem i sabun yapacak partiden demek şimdiden sevdimbu kertenkele suratlı kadını nerden buldun
sen asıl alice weidel e bak hem dişi hem lezosfer hemde faşo hemde tam benim partimden AFD likadın beşi bir yerde gibi dolaşıyor
![]()
Şimdiden sıkıldım. Girmeye üşeniyorum.Sıkılmazsın merak etme bizde öyle vakit geçmez bir yerde derken bak 5 yıl ben diğerleri 6 yıl falan yanı vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun 22 yaşında geldim 27 yaşında hala burdayım ömür tüketiyoruz resmen![]()
![]()
![]()
Harikasın, çok teşekkür ederim sana dostum.Nice yıllara şampiyon
Yeni Merkel teyzeye hediye ettim ya .ss
Ekli dosyayı görüntüle 62777
Senin hediyen @destere 'ninkinden de kötü. Emre'yi pistten alalım arkadaşlar.
Verdiğin hediye en kısa sürede biryerinde patlar umarım.iyilik yaramaz bunlara @Çiğdem- .) birde akşam şu alamancıya kelepir bir hediye ver sevinsin gariban diyordun? kazma bize diss atmakla meşgul kadir kıymet bilmez bu asimilasyon kuşağı, verdiğim hediye kafasında patlasın![]()
Sen kötüleri tanımadan önce aradaki mesafeyi öğren. 40 bin değil 5 bin km var aramızda. Cahilliğin her halinle belli oluyor.ne demiştim hogathabunlara iyilik yaramaz demiştim!
40 bin kilometreden tanırım kötüleri![]()
Çok teşekkür ederim, Gülben'in en sevdiğim şarkısı gece gece dinleyince duygulandırttı. Birde Deniz Yıldızı'nı görünce eskileri özlediğimi tekrad farkettim. Dorukcum'u söylemiyorum bile.Video çok iyi olmuş 'Gülben'le dost olan kazanır'@Çiğdem- @Harunnn60
Tebrikler.İyi ki geldin, nice yıllara.
@kerem
![]()
iyilik yaramaz bunlara @Çiğdem- .) birde akşam şu alamancıya kelepir bir hediye ver sevinsin gariban diyordun? kazma bize diss atmakla meşgul kadir kıymet bilmez bu asimilasyon kuşağı, verdiğim hediye kafasında patlasın![]()
ne demiştim hogathabunlara iyilik yaramaz demiştim!
40 bin kilometreden tanırım kötüleri![]()
Aaa hayır destere bu sefer haklı malesef bir tşk etmedinVerdiğin hediye en kısa sürede biryerinde patlar umarım.
Verdiği hediyeyi bilmiyormuş gibi birde utanmadan kadir kıymet bilmiyorsun diyor birde. @Çiğdem- bu foku karaya çıkaralım en kısa sürede boğup kurtulalım.![]()
Her MS den sonra olur böyle senin ilk gelmende zaten MS sonlarına denk gelmişti forumda aktiflik yarıya düşüyor millet bir dinlenmeye çekiliyorŞimdiden sıkıldım. Girmeye üşeniyorum.![]()
@destere 'nin verdiği fok bile değil. Hediyesi de kendisi gibi işeyaramaz icraatsız bişey.Aaa hayır destere bu sefer haklı malesef bir tşk etmedin![]()
![]()
Aklıma Sefil Bilo geldi![]()
![]()
Yeni etkinlikler derken?Her MS den sonra olur böyle senin ilk gelmende zaten MS sonlarına denk gelmişti forumda aktiflik yarıya düşüyor millet bir dinlenmeye çekiliyor![]()
![]()
Yeni sezona tekrar ortam ateşlenir ek olarak ocaktan sonra yine etkinliklerde başlayacak şu aylar biraz sıkılman geçen yıl gibi normal yabancı dizide izlemiyorsun gel ekibimize katıl @destere çok sevinir adam arıyordu![]()
![]()
![]()
Seninki sizi ezme yapmış, ona yan sen. Yakında böyle dolaşacaksınız ülkede.AaA @kerem i sabun yapacak partiden demek şimdiden sevdim![]()
Ne bu şimdi hemşire mi olucan
sen mizahtan ne anlarsın paçavraNe bu şimdi hemşire mi olucano kıllı lopez bacaklarınla çıplak hemşire olsan da fayda etmez
![]()