kerem Forumda 1.Yılını Kutluyor !

İlerde sıkılırım burdan, çok iyi biliyorum. :A

Ama daha yeniyiz tabii. :A
Sıkılmazsın merak etme bizde öyle vakit geçmez bir yerde derken bak 5 yıl ben diğerleri 6 yıl falan yanı vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun 22 yaşında geldim 27 yaşında hala burdayım ömür tüketiyoruz resmen :A :A :A

Yaa fok başkanın hediyesine şükret işte hiç vermeyenler var :A :A :A @xemrexxx
Yeni Merkel teyzeye hediye ettim ya .ss
8814_780x439.jpg

Çok teşekkür ederim canım, aynen zaman su gibi geçiyor. Başta anlaşamasak da güzel goy goy yaptığımız zamanlar oldu Serhat'ım. İyiki burdayız. :bhr:

@sokak sanati @xemrexxx @destere senden feyz alsın. Daha doğru dürüst bir tebrik etmeyi bile beceremiyorlar. :bhr:
Onlar insan ruhundan kibarlıktan anlamaz canım, boşver :A

Allah cezanı vermesin fok. :F:F O resmi nerenden çıkardıysan söyle hemen sana geri montalayacağım. :A

Şimdi kim bilir o resmi bulmak için nasıl uğraşmıştır nasıl. Tam kendi halinde birşey bulmuşsun ama senin beğendiklerini ben beğenmiyorum maalesef. Görüntü kirliliği dışında işe yaramadı. :A
iyilik yaramaz bunlara @Çiğdem- .) birde akşam şu alamancıya kelepir bir hediye ver sevinsin gariban diyordun? kazma bize diss atmakla meşgul kadir kıymet bilmez bu asimilasyon kuşağı, verdiğim hediye kafasında patlasın :)

Onlar insan ruhundan kibarlıktan anlamaz canım, boşver :A
bahsettiğin sapların ruhu sanırım evet biz sapların ne kendisinden ne ruhlarından bir fok anlamayız işi uzmanlarına bıraktık:) bizim anladığımız kızların ruhu bedeni orası burası uzmanlık alanımız budur:) herkes anladığı yere çalışsın :)

bahsettiğin sapların ruhu sanırım evet biz sapların ne kendisinden ne ruhlarından bir fok anlamayız işi uzmanlarına bıraktık:) bizim anladığımız kızların ruhu bedeni orası burası uzmanlık alanımız budur:) herkes anladığı yere çalışsın :)
Iyyy ne buluyorsunuz şu kızlarda :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,746
Üyeler
8,481
Son Üye
user2162