İlerde sıkılırım burdan, çok iyi biliyorum.Nereye daha yeni geldin 😱😱😱
Ama daha yeniyiz tabii.
İlerde sıkılırım burdan, çok iyi biliyorum.Nereye daha yeni geldin 😱😱😱
Sıkılmazsın merak etme bizde öyle vakit geçmez bir yerde derken bak 5 yıl ben diğerleri 6 yıl falan yanı vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun 22 yaşında geldim 27 yaşında hala burdayım ömür tüketiyoruz resmenİlerde sıkılırım burdan, çok iyi biliyorum.
Ama daha yeniyiz tabii.
Yaa fok başkanın hediyesine şükret işte hiç vermeyenler var @xemrexxxOnlar made in odunsa benim suçum yok.
Yeni Merkel teyzeye hediye ettim ya .ssYaa fok başkanın hediyesine şükret işte hiç vermeyenler var @xemrexxx
Aaa görmemişim pardon daha ne istiyor bu alamancı senden @keremYeni Merkel teyzeye hediye ettim ya .ss
Ekli dosyayı görüntüle 62777
Harunsuzluk başına vurdu bunun kendine yeni erkek arıyor derdi bu benceAaa görmemişim pardon daha ne istiyor bu alamancı senden @kerem
MS gitti bitti ablam. Finalde beni destekledin zaten.
Onlar insan ruhundan kibarlıktan anlamaz canım, boşverÇok teşekkür ederim canım, aynen zaman su gibi geçiyor. Başta anlaşamasak da güzel goy goy yaptığımız zamanlar oldu Serhat'ım. İyiki burdayız.
@sokak sanati @xemrexxx @destere senden feyz alsın. Daha doğru dürüst bir tebrik etmeyi bile beceremiyorlar.
Sana bu evi aldıkOnlar insan ruhundan kibarlıktan anlamaz canım, boşver
Bu ne .s
İnsan biraz özenir.
iyilik yaramaz bunlara @Çiğdem- .) birde akşam şu alamancıya kelepir bir hediye ver sevinsin gariban diyordun? kazma bize diss atmakla meşgul kadir kıymet bilmez bu asimilasyon kuşağı, verdiğim hediye kafasında patlasınAllah cezanı vermesin fok. O resmi nerenden çıkardıysan söyle hemen sana geri montalayacağım.
Şimdi kim bilir o resmi bulmak için nasıl uğraşmıştır nasıl. Tam kendi halinde birşey bulmuşsun ama senin beğendiklerini ben beğenmiyorum maalesef. Görüntü kirliliği dışında işe yaramadı.
bahsettiğin sapların ruhu sanırım evet biz sapların ne kendisinden ne ruhlarından bir fok anlamayız işi uzmanlarına bıraktık bizim anladığımız kızların ruhu bedeni orası burası uzmanlık alanımız budur herkes anladığı yere çalışsınOnlar insan ruhundan kibarlıktan anlamaz canım, boşver
Iyyy ne buluyorsunuz şu kızlardabahsettiğin sapların ruhu sanırım evet biz sapların ne kendisinden ne ruhlarından bir fok anlamayız işi uzmanlarına bıraktık bizim anladığımız kızların ruhu bedeni orası burası uzmanlık alanımız budur herkes anladığı yere çalışsın
bu kertenkele suratlı kadını nerden buldunYeni Merkel teyzeye hediye ettim ya .ss
Ekli dosyayı görüntüle 62777
ne sen sor ne ben anlatayım şimdi başlasam @kerem karpuzunun kutlama sayfası yetmez anlatacaklarıma duygularım çok yoğun )Iyyy ne buluyorsunuz şu kızlarda
bu alamancıya yaranılmaz muhteşem hediyemi beğenmeyecektir kazma kadir kıymet bilmez bunlar boşuna çabalıyoruz
Bence Harunu ikinci sıraya atacak bu hediyenden sonra vlla şimdide ikinizi kıskanmaya ahzırlanayım @kerem
AZGINLIĞIM ÇOK YOĞUN DESENE IRZ DÜŞMANIne sen sor ne ben anlatayım şimdi başlasam @kerem karpuzunun kutlama sayfası yetmez anlatacaklarıma duygularım çok yoğun )