AaA @kerem i sabun yapacak partiden demek şimdiden sevdimbu kertenkele suratlı kadını nerden buldun
sen asıl alice weidel e bak hem dişi hem lezosfer hemde faşo hemde tam benim partimden AFD li kadın beşi bir yerde gibi dolaşıyor
Şimdiden sıkıldım. Girmeye üşeniyorum.Sıkılmazsın merak etme bizde öyle vakit geçmez bir yerde derken bak 5 yıl ben diğerleri 6 yıl falan yanı vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun 22 yaşında geldim 27 yaşında hala burdayım ömür tüketiyoruz resmen
Harikasın, çok teşekkür ederim sana dostum.Nice yıllara şampiyon
Yeni Merkel teyzeye hediye ettim ya .ss
Ekli dosyayı görüntüle 62777
Senin hediyen @destere 'ninkinden de kötü. Emre'yi pistten alalım arkadaşlar.Aaa görmemişim pardon daha ne istiyor bu alamancı senden @kerem
Verdiğin hediye en kısa sürede biryerinde patlar umarım.iyilik yaramaz bunlara @Çiğdem- .) birde akşam şu alamancıya kelepir bir hediye ver sevinsin gariban diyordun? kazma bize diss atmakla meşgul kadir kıymet bilmez bu asimilasyon kuşağı, verdiğim hediye kafasında patlasın
Sen kötüleri tanımadan önce aradaki mesafeyi öğren. 40 bin değil 5 bin km var aramızda. Cahilliğin her halinle belli oluyor.ne demiştim hogatha bunlara iyilik yaramaz demiştim!
40 bin kilometreden tanırım kötüleri
Çok teşekkür ederim, Gülben'in en sevdiğim şarkısı gece gece dinleyince duygulandırttı. Birde Deniz Yıldızı'nı görünce eskileri özlediğimi tekrad farkettim. Dorukcum'u söylemiyorum bile.Video çok iyi olmuş 'Gülben'le dost olan kazanır' @Çiğdem- @Harunnn60
Tebrikler. İyi ki geldin, nice yıllara. @kerem
iyilik yaramaz bunlara @Çiğdem- .) birde akşam şu alamancıya kelepir bir hediye ver sevinsin gariban diyordun? kazma bize diss atmakla meşgul kadir kıymet bilmez bu asimilasyon kuşağı, verdiğim hediye kafasında patlasın
ne demiştim hogatha bunlara iyilik yaramaz demiştim!
40 bin kilometreden tanırım kötüleri
Aaa hayır destere bu sefer haklı malesef bir tşk etmedinVerdiğin hediye en kısa sürede biryerinde patlar umarım.
Verdiği hediyeyi bilmiyormuş gibi birde utanmadan kadir kıymet bilmiyorsun diyor birde. @Çiğdem- bu foku karaya çıkaralım en kısa sürede boğup kurtulalım.
Her MS den sonra olur böyle senin ilk gelmende zaten MS sonlarına denk gelmişti forumda aktiflik yarıya düşüyor millet bir dinlenmeye çekiliyorŞimdiden sıkıldım. Girmeye üşeniyorum.
@destere 'nin verdiği fok bile değil. Hediyesi de kendisi gibi işeyaramaz icraatsız bişey.Aaa hayır destere bu sefer haklı malesef bir tşk etmedin
Aklıma Sefil Bilo geldi
Yeni etkinlikler derken?Her MS den sonra olur böyle senin ilk gelmende zaten MS sonlarına denk gelmişti forumda aktiflik yarıya düşüyor millet bir dinlenmeye çekiliyor
Yeni sezona tekrar ortam ateşlenir ek olarak ocaktan sonra yine etkinliklerde başlayacak şu aylar biraz sıkılman geçen yıl gibi normal yabancı dizide izlemiyorsun gel ekibimize katıl @destere çok sevinir adam arıyordu
Seninki sizi ezme yapmış, ona yan sen. Yakında böyle dolaşacaksınız ülkede.AaA @kerem i sabun yapacak partiden demek şimdiden sevdim
Ne bu şimdi hemşire mi olucan o kıllı lopez bacaklarınla çıplak hemşire olsan da fayda etmez
sen mizahtan ne anlarsın paçavraNe bu şimdi hemşire mi olucan o kıllı lopez bacaklarınla çıplak hemşire olsan da fayda etmez