kerem Forumda 1.Yılını Kutluyor !

bu kertenkele suratlı kadını nerden buldun:)
sen asıl alice weidel e bak hem dişi hem lezosfer hemde faşo hemde tam benim partimden AFD li :) kadın beşi bir yerde gibi dolaşıyor :)
alice-weidel-x750.jpg
AaA @kerem i sabun yapacak partiden demek şimdiden sevdim:A

Sıkılmazsın merak etme bizde öyle vakit geçmez bir yerde derken bak 5 yıl ben diğerleri 6 yıl falan yanı vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun 22 yaşında geldim 27 yaşında hala burdayım ömür tüketiyoruz resmen :A :A :A
Şimdiden sıkıldım. Girmeye üşeniyorum. :A

iyilik yaramaz bunlara @Çiğdem- .) birde akşam şu alamancıya kelepir bir hediye ver sevinsin gariban diyordun? kazma bize diss atmakla meşgul kadir kıymet bilmez bu asimilasyon kuşağı, verdiğim hediye kafasında patlasın :)
Verdiğin hediye en kısa sürede biryerinde patlar umarım. :A

Verdiği hediyeyi bilmiyormuş gibi birde utanmadan kadir kıymet bilmiyorsun diyor birde. @Çiğdem- bu foku karaya çıkaralım en kısa sürede boğup kurtulalım. :A

Video çok iyi olmuş 'Gülben'le dost olan kazanır' :A @Çiğdem- @Harunnn60

Tebrikler. :bhr: İyi ki geldin, nice yıllara. :Z @kerem

ali-semi-sefil-resmi-7.jpg
Çok teşekkür ederim, Gülben'in en sevdiğim şarkısı gece gece dinleyince duygulandırttı. Birde Deniz Yıldızı'nı görünce eskileri özlediğimi tekrad farkettim. Dorukcum'u söylemiyorum bile. :bhr:

İnce hediyelerin için tekrar teşekkür ederim. :Z

iyilik yaramaz bunlara @Çiğdem- .) birde akşam şu alamancıya kelepir bir hediye ver sevinsin gariban diyordun? kazma bize diss atmakla meşgul kadir kıymet bilmez bu asimilasyon kuşağı, verdiğim hediye kafasında patlasın :)

ne demiştim hogatha :) bunlara iyilik yaramaz demiştim!
40 bin kilometreden tanırım kötüleri :)

Verdiğin hediye en kısa sürede biryerinde patlar umarım. :A

Verdiği hediyeyi bilmiyormuş gibi birde utanmadan kadir kıymet bilmiyorsun diyor birde. @Çiğdem- bu foku karaya çıkaralım en kısa sürede boğup kurtulalım. :A
Aaa hayır destere bu sefer haklı malesef bir tşk etmedin :A :A :A

Aklıma Sefil Bilo geldi :F :F :F

Şimdiden sıkıldım. Girmeye üşeniyorum. :A
Her MS den sonra olur böyle senin ilk gelmende zaten MS sonlarına denk gelmişti forumda aktiflik yarıya düşüyor millet bir dinlenmeye çekiliyor :A :A :A

Yeni sezona tekrar ortam ateşlenir ek olarak ocaktan sonra yine etkinliklerde başlayacak şu aylar biraz sıkılman geçen yıl gibi normal yabancı dizide izlemiyorsun gel ekibimize katıl @destere çok sevinir adam arıyordu :A :A :A

Her MS den sonra olur böyle senin ilk gelmende zaten MS sonlarına denk gelmişti forumda aktiflik yarıya düşüyor millet bir dinlenmeye çekiliyor :A :A :A

Yeni sezona tekrar ortam ateşlenir ek olarak ocaktan sonra yine etkinliklerde başlayacak şu aylar biraz sıkılman geçen yıl gibi normal yabancı dizide izlemiyorsun gel ekibimize katıl @destere çok sevinir adam arıyordu :A :A :A
Yeni etkinlikler derken? :A