Onlar senin düşüncelerin işte sadeceAaa sizde suçu bana atıp benim üzerimden cilveşeliyorsunuz ayoll
Onlar senin düşüncelerin işte sadeceAaa sizde suçu bana atıp benim üzerimden cilveşeliyorsunuz ayoll
Köylü kızı oldugun çok belliAaa sizde suçu bana atıp benim üzerimden cilveşeliyorsunuz ayoll
Köylü kızı oldugun çok belliTeyzeler gibisin herkesin arasını yapıyorsun ama burdan sana ekmek yok@eskici güçlerimizi birleştirip savuşturmalıyız
Hahahah Siz sadece benim yanımda rahat takılıyorsunuz oyüzden sık sık bir araya gelmeliyizOnlar senin düşüncelerin işte sadece
Köylü kızı oldugun çok belliTeyzeler gibisin herkesin arasını yapıyorsun ama burdan sana ekmek yok@eskici güçlerimizi birleştirip savuşturmalıyız
Savuşturalım Faruk beyHahahah Siz sadece benim yanımda rahat takılıyorsunuz oyüzden sık sık bir araya gelmeliyiz
Hahahah Siz sadece benim yanımda rahat takılıyorsunuz oyüzden sık sık bir araya gelmeliyiz
Bi ara klüp yakıyorduk lütfen o moda dönelimSavuşturalım Faruk bey
Bu avatar neBi ara klüp yakıyorduk lütfen o moda dönelimÇukur gibiyiz senaryomuz şuan çok kötü
Ne heyecan yapıcam ya
Hahha tamm sizin cilveleşmenizi konusurkan ona uygun bir kız koymasıNe heyecan yapıcam ya
Tanımıyorum ki ben kızıHahha tamm sizin cilveleşmenizi konusurkan ona uygun bir kız koyması
Koreliler'den zarar gelmez
Sanada önerecemde Soygunu 1 yılda zor bitirdinKoreliler'den zarar gelmez
Bu aralar dizi falan izleyemem zaten elimdekiler yetiyor banaSanada önerecemde Soygunu 1 yılda zor bitirdin
Ne izliyorsunBu aralar dizi falan izleyemem zaten elimdekiler yetiyor bana
Aaa yabancı dizi sandımBizim Türk dizilerini işte biliyorsun
Nasıl yok izlediklerimin ikisini sen de izliyorsunAaa yabancı dizi sandımTürk dizisinden işe yarar izlediğin bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?