Dizisine tavır aldın işte aynı kapıya çıkıyor hem adamın dizisini tutmasın diye beddua et hem Kenanım deSonuçta şirketimizden çıkanlara teoki gösteriyoruz ama neyseki ben Kenana tavır almadım
Dizisine tavır aldın işte aynı kapıya çıkıyor hem adamın dizisini tutmasın diye beddua et hem Kenanım deSonuçta şirketimizden çıkanlara teoki gösteriyoruz ama neyseki ben Kenana tavır almadım
Soyutlamıyorum zaten ama foruma giriş saatlerim değişti biraz sadeceBukadar soyutlama kendini bir sirkelen kendine gel ayoll
Özledik vlla gece sohbetleriniSoyutlamıyorum zaten ama foruma giriş saatlerim değişti biraz sadece
Soyutlamıyorum zaten ama foruma giriş saatlerim değişti biraz sadece
Cumaya kadar gelmesin benim de işim var
Geliriz yakında
Cumaya kadar gelmesin benim de işim varGeceleri giremem foruma erken yatıp kalmam lazım bu hata. Ama haftasonu çılgınlık yapalım
@Forumdash Niye kendisi yokken @eskici gece takılmasın diyor yoksa sen mi kısıtlıyorsun bu oğlanıGeliriz yakında
Kime sordun soruyu anlmadım
Kıskanıyor beniKime sordun soruyu anlmadımAma ipler bende
Kıskanıyor beni
Faruk beye diyorum eskici kısıtlıyor diyeKime sordun soruyu anlmadımAma ipler bende
Kıskançlık benim lugatımda yokKıskanıyor beni
Yo ipler benim elimdeFaruk beye diyorum eskici kısıtlıyor diye
Aaa bir türlü doğru kelimeyi kuramadım Allahmı söyletmiyor nedirKıskançlık benim lugatımda yok
Yo ipler benim elimde
Kıskançlık benim lugatımda yok
Yo ipler benim elimde
Kimse beni kısıtlayamazAaa bir türlü doğru kelimeyi kuramadım Allahmı söyletmiyor nedirBende senin @eskici yi kısıtladını ona izin vermedini söylemeye çalısıyorum
Haklıyımda sanırım inkar etmiyorsun
İnkar etmiyorum işteAaa bir türlü doğru kelimeyi kuramadım Allahmı söyletmiyor nedirBende senin @eskici yi kısıtladını ona izin vermedini söylemeye çalısıyorum
Haklıyımda sanırım inkar etmiyorsun
Sana yakışmıyor böyle şeyler Faruk bey
Siz iyice arsızlaştınızYok bişey yok bişeyyy... ŞŞhhhh... @Çiğdem- sessiz konuş
Aynen ciddiyetimi hep bu bacım bozuyorSana yakışmıyor böyle şeyler Faruk bey
Kaç gündür görüştüğümüz falan yok uydurmaSiz iyice arsızlaştınızAma açık alanda konusun böyle vlla kaç gündür özelde cilveleşiyorsunuz
Senle bile özelim var ama onla yokSiz iyice arsızlaştınızAma açık alanda konusun böyle vlla kaç gündür özelde cilveleşiyorsunuz
Aynen ciddiyetimi hep bu bacım bozuyorKoskoca Ceoyum ama şu kızı kontrol edemiyorum@Çiğdem- Sen de mırı kırın edince koz veriyorsun
Aaa sizde suçu bana atıp benim üzerimden cilveşeliyorsunuz ayollKaç gündür görüştüğümüz falan yok uydurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?