Aaa ozamandan gıcıktım ben buna sonra Lale Devrinde daha gıcık olmuştumAdanalıdaki halini paylaş forumda asadsadjsadhsah
Aaa ozamandan gıcıktım ben buna sonra Lale Devrinde daha gıcık olmuştumAdanalıdaki halini paylaş forumda asadsadjsadhsah
Lale Devrinde yine sexydiAaa ozamandan gıcıktım ben buna sonra Lale Devrinde daha gıcık olmuştum
Lale Devrini çok abartılı bir dizi olarak görüyordum geçmişin ecünnü dizilerindenLale Devrinde yine sexydiEcünnü olarak bence Adanalıdaydı
Aaa diyene bakalım bir de sen izliyormuydunTabiki de izliyorduNe cevherler var oğlanda
Yok Lale Devri izlemiyordum. @xemrexxx beni izlemem için teşvik ediyordu Hatice de Hatice sultanımız diyip duruyorduAaa diyene bakalım bir de sen izliyormuydun
Aaa iyi ozaman cnmYok Lale Devri izlemiyordum. @xemrexxx beni izlemem için teşvik ediyordu Hatice de Hatice sultanımız diyip duruyordu
Şu dünyada bi sen güzelsin zaten dimi,hoşaf seniGörsellik olarakta göz zevkimi bozuyorlarSeranay hep diyorum çirkin sınıfında olan birisi fizik 0 yüz hatları zaten güzel değil neyini böyle abartıyorlar hayret
Şu mavi boncuklar ne zaman bitecek.Aaa iyi ozaman cnm
Gece sohbetini özlemişim inş @eskici @destere @Harunnn60 da katılırlar yakında gececi tayfamız tekrar oluşur
Cicili bicili rüyalar hepinize
Şu dünyada bi sen güzelsin zaten dimi,hoşaf seniKimseleri beğenmez
@xBUGRAx Gibi olun bakın profosyonel kanal sahibi olarak işi bitince tekmeyi atıyorLale Devri ve Yer Gök Aşk'la Serenay ve Birce'yi parlattık bırakıp gittiler sevmem ikisini de.
Aaa senide memnun edemiyoruz ismini yazmasam bu seferde beni unuttun zaten beni düşünen yok diyecektin
İnşallah diyelimAaa iyi ozaman cnm
Gece sohbetini özlemişim inş @eskici @destere @Harunnn60 da katılırlar yakında gececi tayfamız tekrar oluşur
Cicili bicili rüyalar hepinize
Geçen Fatihi desteklemem dediğimde bana demediğini bırakmadın. Yok para kazandırmıyorsa hemen köstek oluyorsun abicim diyordun
Sen Kenana tepki alıyon @xBUGRAx SerenayaGeçen Fatihi desteklemem dediğimde bana demediğini bırakmadın. Yok para kazandırmıyorsa hemen köstek oluyorsun abicim diyordun@xBUGRAx farklı bişey mi yapmiş oldu
Bukadar soyutlama kendini bir sirkelen kendine gel ayollİnşallah diyelim
Sonuçta şirketimizden çıkanlara teoki gösteriyoruz ama neyseki ben Kenana tavır almadımSen Kenana tepki alıyon @xBUGRAx SerenayaDağlar kadar fark var arada ayoll tepki alıcağın kişiyi sende iyi seçmeye başlarsın inş abiciğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?