Kendimi İfşa Ediyorum

bu uyarı onlara olmalı yoksa benim hiçde istediğim gibi değil :) haklısın :)

bu hatayı hükümetler her zaman yapar amerika ladini besleyip yeşertti rusyaya karşı sonra o ladin uçak olup amerikaya girdi geleceği düşünmeleri lazım şu anda pohpohladığı karakterler ilerde kendilerine uçak olup girebilir önlem almak lazım :)

destere hayranlık vardır birde rol modellik vardır. malum ünlüler genelde rol modeldir.. eger bir erkeke bereni rol model alırsa işi biraz yaş :)))

destere haranlık vardır birde rol modellik vardır. malum ünlüler genelde rol modeldir.. eger bir erkeke bereni rol model alırsa işi biraz yaş :)))

rol model olarak kabul eden yaş grubu 12 -16 yaş arasıdır 16 yaşını geçmiş ama hala ergenlik bunalımı içindeki insan sayısıda az değildir bunlarda 18 yaşında bu rol model peşine düşme işini bırakırlar.. ama erkek olupta 18 yaşını geçtiği halde erkeklere hala hayranlıkla bakabilen insanlardan şüpheye düşmek lazım orda ergenlikle alakalı bir durum sözkonusu değildir orda bir hata vardır bu hatayı düzeltmekte bu rol model olarak kabul eden gençlerin ebeveynlerine düşer ben ne anlatsam boş :))

destere senle karşılaşmış olamam zaten :d yoksa iyi şeyler olmazdı :d

destere senle karşılaşmış olamam zaten :d yoksa iyi şeyler olmazdı :d

doğru diyorsun iyi şeyler olmazdı karşılaşmamızdan sonra artık polatı bırakıp gerçek yıldızlara takılırdın doğru yolu göstermek lazım sana ama ne yazıkki benim gibi doğru insanlar karşına çıkmamış :))

doğru diyorsun iyi şeyler olmazdı karşılaşmamızdan sonra artık polatı bırakıp gerçek yıldızlara takılırdın doğru yolu göstermek lazım sana ama ne yazıkki benim gibi doğru insanlar karşına çıkmamış :))
tabi canım polat gibi bi adamı bırakıp beren gibi onla bunla sağda solda cirit atan her dizisinde tecavüz sevişme rolü oynayan birini örnek alırdım haklısın necati şaşmaz gib ibir adama hayran olduğum için kendimle gurur duyuyorum helal olsun bana :D

rol model olarak kabul eden yaş grubu 12 -16 yaş arasıdır 16 yaşını geçmiş ama hala ergenlik bunalımı içindeki insan sayısıda az değildir bunlarda 18 yaşında bu rol model peşine düşme işini bırakırlar.. ama erkek olupta 18 yaşını geçtiği halde erkeklere hala hayranlıkla bakabilen insanlardan şüpheye düşmek lazım orda ergenlikle alakalı bir durum sözkonusu değildir orda bir hata vardır bu hatayı düzeltmekte bu rol model olarak kabul eden gençlerin ebeveynlerine düşer ben ne anlatsam boş :))

rol modelin yaşı olmaz destere. daha önce psikodrama diye bişey vardır. insanlar karşıda oynayan kişinin ( o kişi genelde dizinin başrolüdür) kendini yerine koyar ben olsam onun yerinde ne yaparım diye sorar. yada kendini onlar bire bir özdeşleştirir. dizi ve sinema izlerken herkes bunu bilinçli yada bilinçsiz yapar. işte budurumda bir erkek berenin yerine kendine koyarsa o zaman bir problem olabilir yada hürremin :))))

rol modelin yaşı olmaz destere. daha önce psikodrama diye bişey vardır. insanlar karşıda oynayan kişinin ( o kişi genelde dizinin başrolüdür) kendini yerine koyar ben olsam onun yerinde ne yaparım diye sorar. yada kendini onlar bire bir özdeşleştirir. dizi ve sinema izlerken herkes bunu bilinçli yada bilinçsiz yapar. işte budurumda bir erkek berenin yerine kendine koyarsa o zaman bir problem olabilir yada hürremin :))))

hürremi nie karıstırdın simdi topa benide sokuyon :d

tabi canım polat gibi bi adamı bırakıp beren gibi onla bunla sağda solda cirit atan her dizisinde tecavüz sevişme rolü oynayan birini örnek alırdım haklısın necati şaşmaz gib ibir adama hayran olduğum için kendimle gurur duyuyorum helal olsun bana :D

tabiki sana düşen artık polat gibi astığım astık kestiğim kestik 12 - 13 yaşlarında izlediğimiz çakma ramboları bırakıp hayatın gerçek akışını yakalamak .. eğer belli bir yaşı geçipte hala polat karakterini kendine örnek alıp sokakta mahallede okulda polat ayaklarına yatmaya devam eden gençlerin aklıbaşında insanların yönlendirmesiyle kişiliklerinin oturmasına yardım etmek lzım... aksi takdirde toplum yapısı bozulur her taraftan polat kaynar, insanların insanlara ne saygısı ne sevgisi kalır çakma ramboların hayatını gerçek hayatmış gibi kabullenip o şekilde hem hayatı kendilerine hemde başkalarına çekilmez kılarlar ..

bir an önce bu tarz yanlış eğilimdeki neslin doğru yolu bulmasını dilerim hattta bu tarz gençler için psikolojik terapi merkezlerinin açılmasından yanayım hükümeti bu konuda duyarlı olmaya çağırıyorum :))

- - - Ekleme - - -

destere konuda cevap metni yaziyor :d

bu arada b,ir yandanda biü nün tekrarını izliyorum kreys işim zor :))

polat;
vatanına milletine son derece bağlı
ailesine inanılmaz bağlı
saygılı
çocuklara güçsüzlere sevgili
dinine bağlı
kadına çocuğa el kaldırmayan
sevdikleri için canını verebilen
sözüne sadık

biri onu örnek almayalım da tecavüzcü beren i mi örnek alalım :d