Kendimi İfşa Ediyorum

necati şaşmaz örnek bi adamdır adam
10 yıldır en tepede adamı bir gün magazinde gören var mı
bir gün sarhoşken gören var mı
bir gün onu bıraktı bunu aldı şunu taktı koluna diye bi haner duyan var mı
yok

beren
tuvalette basılmalar
onla bunla çıkmalar
sarhoş olup magazine düşmeler
yav tek kelimeyle rezalet neyi anlatıyom ben

ben foto koymam foruma forum yıkılır falan kenan 1 ben 2 :d

tabiki sana düşen artık polat gibi astığım astık kestiğim kestik 12 - 13 yaşlarında izlediğimiz çakma ramboları bırakıp hayatın gerçek akışını yakalamak .. eğer belli bir yaşı geçipte hala polat karakterini kendine örnek alıp sokakta mahallede okulda polat ayaklarına yatmaya devam eden gençlerin aklıbaşında insanların yönlendirmesiyle kişiliklerinin oturmasına yardım etmek lzım... aksi takdirde toplum yapısı bozulur her taraftan polat kaynar, insanların insanlara ne saygısı ne sevgisi kalır çakma ramboların hayatını gerçek hayatmış gibi kabullenip o şekilde hem hayatı kendilerine hemde başkalarına çekilmez kılarlar ..

bir an önce bu tarz yanlış eğilimdeki neslin doğru yolu bulmasını dilerim hattta bu tarz gençler için psikolojik terapi merkezlerinin açılmasından yanayım hükümeti bu konuda duyarlı olmaya çağırıyorum :))

- - - Ekleme - - -

10 yıldır kurtlar var ben toplumda bir değişiklik görmedimç dediğin gibi o yaşlarda erkek çocukları birilerini rol model alır onun gibi davranır. polat olmasa bu çocuk başkasını rol model alcak. bu yaşta çocuk kendini ispatlamak için çabalar bunuda polat üzerinde yapar bu normal psikolojik durum büyünce geçiyor :)))) mesela gay tiplere baktıklarında evlerinde ya rol model alacak babaları yoktur yada kadın egemen bir ortamda büyümüştür.

oyuncu gerçekte de örnek olacak kişidr necati şaşmaz adamdan da öte bir adamdır helal olsun umresini de yapmış müthiş müthiş

polat;
vatanına milletine son derece bağlı
ailesine inanılmaz bağlı
saygılı
çocuklara güçsüzlere sevgili
dinine bağlı
kadına çocuğa el kaldırmayan
sevdikleri için canını verebilen
sözüne sadık

biri onu örnek almayalım da tecavüzcü beren i mi örnek alalım :d

dizideki hiç bir karakteri kendinize örnek almayın karakterleri örnek almak belli bir yaşta olur bebekken çocukken anne babayı ergenlikte işte çakma polat vebenzeri kahramanları örnek alırız ama kişilik oturunca belli bir karaktere sahip olup kendini zaten yetişkin olarak addedeceğin için hayatta örnek alalım devrini bırakıp tüm insanlık için iyi birşeyler yapmayı görev edinmelisin üniversiteye giden bir arkadaşımızın hala ben polatı değilde berenimi örnek alayım demesi çok komik olur..

artık senin birilerini örnek alma devrin geçmiştir kendin için ailen için yurdun için tüm insanlık için bişeyler yapta yeni nesil seni örnek alsın bırak tv deki çakma kahramanları onlar belli bir yaş döneminin kahramanları olarak kalsın oldukları yerde..?

tv deki dizileri başka yönden değerlendir senaryosu sağlammı gerçek hayatı yansıtıyormu işlediği konular kendi içinde tutarlımı yoksa polat gibi boş bir hangar bulup aha bura suriye 50 kişi burda öldürdük başka bir karanlık terk edilmiş binayada 40- 50 figüran doldurup uleyyn düşmanlar alın siz ebombe işte intikamımızı aldık tarzı boş sahnelerle avunma dönemimiz geçti? artık bu sahneleri ciddi değil komedi sahneleri olarak izliyorum görünce hala bunları ciddiye alman senin açından büyük sorun teşkil eder..

berene gelince beren gerçek sanatçı olduğu için bir dizide tecavüze uğramış mağdur kadını bir dizide entrika peşinde koşan mağrur kadını bir dizide zavallı bir kızkardeşide oynayabilme kapasitesine sahip gerçek bir sanatçı 10 yılı boş hangarlarda figüran öldürüp rol keserek geçmemiş sanatçının yapması gerekeni yapıyor bizede düşen sanata ve sanatçıya saygı duymak sanatçı diye geçinen çakma rambolara saygı duymak bize düşmüyor ??;:))

Son düzenleme:
necati şaşmaz örnek bi adamdır adam
10 yıldır en tepede adamı bir gün magazinde gören var mı
bir gün sarhoşken gören var mı
bir gün onu bıraktı bunu aldı şunu taktı koluna diye bi haner duyan var mı
yok

beren
tuvalette basılmalar
onla bunla çıkmalar
sarhoş olup magazine düşmeler
yav tek kelimeyle rezalet neyi anlatıyom ben

takas kardeş beren hakkında çok önemli bir ayrıntıyı kaçırdın.inan tecavüz bile onun yanında masum kalır.aşk ı memnuyu hatırlıyorsun dımı .sağolsun beren sayesinde ensest ilişkiyi öğrendik aile içi ilişki .takas kardeş şimdi sana sorarım kocasının yeğeniyle birlikte olmak hangi ahlaki değere sığar.yok yok olmadı soruyu şöyle sorarayım bu çarpık çirkin ilişkileri bizlerle tanıştıranları mı rol model olarak kendımıze örnek alacaz .

dizideki hiç bir karakteri kendinize örnek almayın karakterleri örnek almak belli bir yaşta olur bebekken çocukken anne babayı ergenlikte işte çakma polat vebenzeri kahramanları örnek alırız ama kişilik oturunca belli bir karaktere sahip olup kendini zaten yetişkin olarak addedeceğin için hayatta örnek alalım devrini bırakıp tüm insanlık için iyi birşeyler yapmayı görev edinmelisin üniversiteye giden bir arkadaşımızın hala ben polatı değilde berenimi örnek alayım demesi çok komik olur..

artık senin birilerini örnek alma devrin geçmiştir kendin için ailen için yurdun için tüm insanlık için bişeyler yapta yeni nesil seni örnek alsın bırak tv deki çakma kahramanları onlar belli bir yaş döneminin kahramanları olarak kalsın oldukları yerde..?

tv deki dizileri başka yönden değerlendir senaryosu sağlammı gerçek hayatı yansıtıyormu işlediği konular kendi içinde tutarlımı yoksa polat gibi boş bir hangar bulup aha bura suriye 50 kişi burda öldürdük başka bir karanlık terk edilmiş binayada 40- 50 figüran doldurup uleyyn düşmanlar alın siz ebombe işte intikamımızı aldık tarzı boş sahnelerle avunma dönemimiz geçti? artık bu sahneleri ciddi değil komedi sahneleri olarak izliyorum görünce hala bunları ciddiye alman senin açından büyük sorun teşkil eder..

berene gelince beren gerçek sanatçı olduğu için bir dizide tecavüze uğramış mağdur kadını bir dizide entrika peşinde koşan mağrur kadını bir dizide zavallı bir kızkardeşide oynayabilme kapasitesine sahip gerçek bir sanatçı 10 yılı boş hangarlarda figüran öldürüp rol keserek geçmemiş sanatçının yapması gerekeni yapıyor bizede düşen sanata ve sanatçıya saygı duymak sanatçı diye geçinen çakma rambolara saygı duymak bize düşmüyor ??;:))

oha destere bak :d :d

takas kardeş beren hakkında çok önemli bir ayrıntıyı kaçırdın.inan tecavüz bile onun yanında masum kalır.aşk ı memnuyu hatırlıyorsun dımı .sağolsun beren sayesinde ensest ilişkiyi öğrendik aile içi ilişki .takas kardeş şimdi sana sorarım kocasının yeğeniyle birlikte olmak hangi ahlaki değere sığar.yok yok olmadı soruyu şöyle sorarayım bu çarpık çirkin ilişkileri bizlerle tanıştıranları mı rol model olarak kendımıze örnek alacaz .
aga ben aşkı memnuyu 1 dakka bile izlemedim duyduklarım var sadece rezil bi diziydi necati şaşmaz 1 numara 1

- - - Ekleme - - -

polat;
vatanına milletine son derece bağlı
ailesine inanılmaz bağlı
saygılı
çocuklara güçsüzlere sevgili
dinine bağlı
kadına çocuğa el kaldırmayan
sevdikleri için canını verebilen
sözüne sadık

Yalnız mahoni iyi ki kendisini ifşa etmiş konu yine Polat ve Beren'e gelmiş. :D :D