Kendimi İfşa Ediyorum

sıktı artık be forumda sizle uğraşmaktan başka bişey yapamıyom çatlasanızda patlasanızda kurtlar vadisi en çok izlenen dizi polat en sevilen karakter necati şaşmaz en adam gibi adam o kadar

perşembe reyting konusunda akşam biriniz yoksunuz ama vadi 15 16 ları görünce ziyaretçi olarak bakıyolar :d :d :d

Takas tecavüz edilen birisene tecavüzcü diyerekten ünlü oldun, el salla :D
@mahoni zaten biliyordum :D

Onca tartışılıyor bu konular ama bir çözüme ulaşılmıyor herkes aynı görüşte savunduğu tarafı övüyor sonra konu kapanıyor başka konuda yine aynı şey tartışılıyor. :D Ya bari bir çözüme ulaşılsa takas dese evet Beren iyi oyuncu, destere dese Vadinin hakkını yememek lazım falan bi farklılık gelsin konuya. :D Hep aynı şeyler olmuyor. :D

Onca tartışılıyor bu konular ama bir çözüme ulaşılmıyor herkes aynı görüşte savunduğu tarafı övüyor sonra konu kapanıyor başka konuda yine aynı şey tartışılıyor. :D Ya bari bir çözüme ulaşılsa takas dese evet Beren iyi oyuncu, destere dese Vadinin hakkını yememek lazım falan bi farklılık gelsin konuya. :D Hep aynı şeyler olmuyor. :D

:d :d prncss konuyu değistir :D konu tehlikede tehlike kapıda :D beyler vadi beren kavgası yapmayalm :d

beren in neyi iyi oyuncu hep tecavüz sevişme rolleri başka da bişey yok :d
vadi 4 sinema filmi olan 10 yıldır zirvede olan yüzlerce fenomen karakter onlarca yüzlerce yeni yıldız gişede rekor kıran ilk ve tek dizi internetin açık ara 1.si en çok hayranı olan dizi fazla söze gerek yok :D

Bana da yorum yapar mısın beyazsoy :D Hayalgücündeki berkannı merek ettim :D

- - - Ekleme - - -

Bana da yorum yapar mısın beyazsoy :D Hayalgücündeki berkannı merak ettim :D