Oo berkan naber ya sende lafla dolmuşsun haAma fazla dolmuşsun taşanları görmüyorsun
![]()
OLm herkeste tip var önemli olan tipin nasıl olduğudurşükür tipimiz var rahat ol berkann![]()
OLm herkeste tip var önemli olan tipin nasıl olduğudurTabi lafım sana değil
![]()
Ne olsun ya arada foruma takılıyorumHayatım %95 okul olduSenden naber?
![]()
Ben imali laflardan bir şey anlamıyorum![]()
Polat kim ki olm ya kağıttan okuyor adamwarlords un sözler müthiş 1 polat alemdar 2 warlords sözler fenna![]()
Kız olsam ilk seni takardım gibi söz söylemeyeceğim ama kızlarla laf yarışına gir ya iyi geliyor aradaben kızlarla laf yarışına giren bi tip değilim takmıyom pek![]()
Kendini çok belli eden kızlar pahalıya patlıyor. Sessizini bulup bi dönerle işi halletmek en iyisihahaha![]()
aga liseli kendini belli eder
![]()
Aynen
Kız olsam ilk seni takardım gibi söz söylemeyeceğim ama kızlarla laf yarışına gir ya iyi geliyor arada![]()
Bu arada devlete isyan ediyorum ya . Kıyafet olayını kaldırıyorlar, liselilerin liseli oldunu nasıl anlayacaz . Hiç tutmadım bu işi![]()
Bi sen anladın sende yanlış anladın be dostumniye olm mahoninin ne kötülüğünü gördün![]()
Benim kimle sorunum varmış ki olm çıksın biri forumdan sorunum var desin tamam mı onla koonuşuruz o zamanharbiden anlamadım açık ve net söyle aga kafamı karıştırma![]()