Oo berkan naber ya sende lafla dolmuşsun ha Ama fazla dolmuşsun taşanları görmüyorsun
OLm herkeste tip var önemli olan tipin nasıl olduğudur Tabi lafım sana değilşükür tipimiz var rahat ol berkann
OLm herkeste tip var önemli olan tipin nasıl olduğudur Tabi lafım sana değil
Ne olsun ya arada foruma takılıyorumHayatım %95 okul oldu Senden naber?
Ben imali laflardan bir şey anlamıyorum
Polat kim ki olm ya kağıttan okuyor adam bizdekide laf mı kızlar çok pis laf atıyorlar asıl kızlardan kork senwarlords un sözler müthiş 1 polat alemdar 2 warlords sözler fenna
Kız olsam ilk seni takardım gibi söz söylemeyeceğim ama kızlarla laf yarışına gir ya iyi geliyor aradaben kızlarla laf yarışına giren bi tip değilim takmıyom pek
Kendini çok belli eden kızlar pahalıya patlıyor. Sessizini bulup bi dönerle işi halletmek en iyisihahaha aga liseli kendini belli eder
Aynen Şimdi artık teyzeler bizim formamızı görüp hangi okula gidiyorsun diye soramayacaklar
Kız olsam ilk seni takardım gibi söz söylemeyeceğim ama kızlarla laf yarışına gir ya iyi geliyor arada
Bu arada devlete isyan ediyorum ya . Kıyafet olayını kaldırıyorlar, liselilerin liseli oldunu nasıl anlayacaz . Hiç tutmadım bu işi
Bi sen anladın sende yanlış anladın be dostumniye olm mahoninin ne kötülüğünü gördün
Benim kimle sorunum varmış ki olm çıksın biri forumdan sorunum var desin tamam mı onla koonuşuruz o zaman Şaka yaptık maho bile anlamıştır forumda olmadığı halde ama . Senden böyle bi anlayış beklemezdim. Vadi izle kendine gelharbiden anlamadım açık ve net söyle aga kafamı karıştırma