sakal çıkıyo mu
Sakal Çıkıyor Kesiyorum )) Sakal sevmem aga
sakal çıkıyo mu
desterenin tipi çok merak ediyom beyazsoy şunu da bi tarif etsene
desterin tek özeliğini biliyoruz oda sürekli komik olmaya çalışıyor ))))))) ibrahim hakkı hazertleri bu konuda bişey dememiş sanırım )) ama mahoniden daha toplu bir yüz malatyalı esmer . burnu daha yuvarkak gözler senden biraz daha büyük ama asla mahoni gibi değil.. senin gibi daha dikdörtgen yüz.. bukadar aklıma geliyor
Sakal Çıkıyor Kesiyorum )) Sakal sevmem aga
bak bu benzetme olmuş ama ahmet özala biraz daha boy eklersek tam olacak birazda zayıflaması lazım ali sunala benzemek için
o kadar ayrıntıya bakma gözünü aç kapa yanı işte )) kiiloya boya bakarsan benzetemezsin ))))
destere şişkodur kesin tosuncuk
destere diyince beren geliyor aklıma bereni fazla sisiriyor ya bende beren seven bir hayran grafigi çizdim destere kız'da olabilir erkek'de
beyazsoy suan iyice aref gibi konusmaya basladın
bu uyarı onlara olmalı yoksa benim hiçde istediğim gibi değil haklısınzamanında önlem almak lazım yoksa bugün tamda istediğim nesil yetişiyor dersin yarın obürgün bu polatlar senide tahtından indirir polat karakteri için aslolan düşman yaratıp yoketmektir bir odaya 10 polat koy ikinci gün git yine orası kan gölüne dönmüş kendi aralarında ayrışıp bölünürler )
desterin tek özeliğini biliyoruz oda sürekli komik olmaya çalışıyor ))))))) ibrahim hakkı hazertleri bu konuda bişey dememiş sanırım )) ama mahoniden daha toplu bir yüz malatyalı esmer . burnu daha yuvarkak gözler senden biraz daha büyük ama asla mahoni gibi değil.. senin gibi daha dikdörtgen yüz.. bukadar aklıma geliyor
destere adı selim sanırım fks14 öyle diyordu diye hatırlıyorum
komik olmaya çalışıyorum ama beceremiyorum keşke becerebilsem oysa bazı insanlar ciddi yazarken bile komik olabiliyor hayatta onlardan iyi stand-up çı çıkar )
aslında vadide mematinin oğlu rolünü oynardım ama mamoş öldü
destere aga adın selim demi
esat rolünü sana veriyorum polatı çuvala koy yemen çöllerine at orda kutup ayısımı denk gelir kaktüsmü orasıda polatın şansına )
- - - Ekleme - - -
evet adım selim ama takasla karşılaşmış olamam o pötürgeli ben hekimhanlıyım karşılaşmış olmamız imkansız )
destere diyince beren geliyor aklıma bereni fazla sisiriyor ya bende beren seven bir hayran grafigi çizdim destere kız'da olabilir erkek'de
olabilirim tabi tv de erkekleri izleyenler erkek kızları izleyenler kız yada erkeklere aşık olanlara erkek kızlara aşık olanlara kız demek normalse tabi )
ama şöyele bir mantıkta var erkek karakterlere hayran olanlar genelde kızlardır kızlara hayran olanlar erkek olarak düşündüğümüzde sen ve takasın kız olma ihtimalleride olabilir burdan hareketle hayatta herşey olur diyoruz görmeden inanmamak lazım )