Kendimi İfşa Ediyorum

özal kiloluydu gerçek yüz hattı çıkmıyor ama oglunun tipi kutsi ilyas salman tipik malatyalı kemal sunalı özelikle oglunu katabiliriz

malatyanın şu an 9 ilçesimi 10 ilçesi falan var bırak ilçeleri köyler arasında bile tipler çok farklı bazı köylerede kısa boy bazı köylerde orta boy bazılarında uzun boylu insanlar hakim yüz ifadeleri çok farklı

malatyayı malatya yapan ortak kültürüdür konuşma dilidir şivesidir gelenek görenekleridir.. tiplere bakarsan her memleket gibi herkes birbirinden çok farklı tiplerden oluşuyor... ortak bir tip yok gibi :)

geçti artık gençlerin çoğunu kaybettik büyüyünce geçmesini umuyoruz :)

hatanın neresinden dönerse kardır mesela senaristler polatı esada teslim edip diziyi bitirmeli gençleri tehlikeden korumalı belli bir nesli kaybettik ama yeni gelen nesil için önlem almak şart :))

aga kusura bakma ama alakası yok istanbulda çok fazla malatyalı var ben öyle bişey ne gördüm ne duydum ilk senden duyuyorum kimse bana ilk görüşte malatyalımısın demdi bugüne kadar :D

- - - Ekleme - - -

aga bana dedi malatyalısın diye :D
giresunlusun demek tirebolu mu aga iyi bilirim arkaadaşlardan :D

hepsi birbirine benzziyor diyemem ama yeni tanıştıgım çogu kişiye içimden malatyalıdır dediğimde genelde tutmuştur. her il içnde birbirine genel hatlarıyla benzeyenler olur bu malatyaya özel bir durum değil. genetikle alakalı bir durum

Malatyalılar birbirine çok benzemiyorlar genel olarak. Bizim burada oturan Malatyalılar var ve kardeşler bile birbirlerinden çok farklılar.

hatanın neresinden dönerse kardır mesela senaristler polatı esada teslim edip diziyi bitirmeli gençleri tehlikeden korumalı belli bir nesli kaybettik ama yeni gelen nesil için önlem almak şart :))

tahriğe devam takas destere senı tartışmanın ıcıne sokmaya calısıyor haberın ola

malatyanın şu an 9 ilçesimi 10 ilçesi falan var bırak ilçeleri köyler arasında bile tipler çok farklı bazı köylerede kısa boy bazı köylerde orta boy bazılarında uzun boylu insanlar hakim yüz ifadeleri çok farklı

malatyayı malatya yapan ortak kültürüdür konuşma dilidir şivesidir gelenek görenekleridir.. tiplere bakarsan her memleket gibi herkes birbirinden çok farklı tiplerden oluşuyor... ortak bir tip yok gibi :)

bak özalın ogluyla kemal sunalın oglunun tiplerien bak birbirine bezerler işte bu ortak özelik :))) boyla moyla alakası yok yüz hatlarıyla alakası. bu genel özeliğin dışında olanlar olvardır ama ben pek raslamadım

tamda başımızdakilerin istediği gibi gençler yetişirken niye bunu önlemek istesinler biz en iyisi kendi ütopyamızda yaşayalım

bak özalın ogluyla kemal sunalın oglunun tiplerien bak birbirine bezerler işte bu ortak özelik :))) boyla moyla alakası yok yüz hatlarıyla alakası. bu genel özeliğin dışında olanlar olvardır ama ben pek raslamadım

bak bu benzetme olmuş ama ahmet özala biraz daha boy eklersek tam olacak birazda zayıflaması lazım ali sunala benzemek için :)

Malatyalılar birbirine çok benzemiyorlar genel olarak. Bizim burada oturan Malatyalılar var ve kardeşler bile birbirlerinden çok farklılar.

bazıları da ikiz gibidir belli olmuyo dediğin gibi :D

- - - Ekleme - - -

aga sen kösemisin sakal çıkmıyo mu

tamda başımızdakilerin istediği gibi gençler yetişirken niye bunu önlemek istesinler biz en iyisi kendi ütopyamızda yaşayalım

zamanında önlem almak lazım yoksa bugün tamda istediğim nesil yetişiyor dersin yarın obürgün bu polatlar senide tahtından indirir polat karakteri için aslolan düşman yaratıp yoketmektir bir odaya 10 polat koy ikinci gün git yine orası kan gölüne dönmüş kendi aralarında ayrışıp bölünürler :))