"Karagül" Dizisinin Çekimleri Yarın Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aga bence kanal d yaptığı bu hamlelerle zirveye yaklaştı yine atv star kanal d bu 3 ü de 1.olabilir.hangisi olursa olsun umrumda değil :D

bu sezon ipler starın elinde gibi...salı-perşembeyi maçlarolmadan doldurabilirse hiçbir kanal durduramaz...vadi perşembeyi tutuyor ama salı zurnanın öttüğü yer...o gece kapanın elinde kalır gibi...

ATV de çarşamba ve haftasonunu doldurursa kimse durduramaz..

Tozlu Yolar var ocakta, çarşamba olacak, o tutarsa ATV zirvede tüm günlerde...

atv çarşamba ve haftasonunu doldurursa zirveye çıkar bence ama haftasonu zor

atv deki dizinin tuma şansı çok az bir dönem dizisi ve dönem dizilerini kralı my nin karşıısnda işlemez gibi hürrem kuzeyi dövdüğü gibi nihat altınkayayı da döver gönderir :D

oyuncularda sadece şembnem bozuklu idar eder ama bakalım nasıl bir iş çıkar bakalım

o biraz zor survivor şampiyonu sülümanı bile döver :d çarşamba izlicem nihat adamım

emre sayfayı oku yahu :)))) bişeyide anlasam horoz keseceğim :)))))

takas atv hafta sonuna çözüm bulsun dedi kesin birinci olur dedi. revanda espiri yaptı güya foxta tüm günlere çözüm bulsun birinci olur. bende cevap verdim:)))) cevabımdaki imayıda sen anla artık okadar anlattık :))))))))))))

fox çözüm bulmasa da yer gök aşkla haremin yerini değiştirsin kesin birinci olur :)))))))))

Beyazsoy bunu kanala mail olarak at bence. Hayır akıllarında öyle şey varsa, yanlışlıkla değiştirirler falan senin söylediğini bilsinler de değiştirmesinler adamlar. Batarlar Vallaha :F

takas atv hafta sonuna çözüm bulsun dedi kesin birinci olur dedi. revanda espiri yaptı güya foxta tüm günlere çözüm bulsun birinci olur. bende cevap verdim:)))) cevabımdaki imayıda sen anla artık okadar anlattık :))))))))))))
o dediğin kısımları biliyorum herkesin sevdiği kanalı göklere çıakrması ve revanın dalgası :D

Kanal D'ye gönderme var gibiydi. :)

revan çok değişmiş önceden bi nebze katlanılıyodu şimdi yorumlarını okumadan geçiyom zaman kaybı yav :d :d

- - - Ekleme - - -

ne sevdiği kanal ben atv yi sevidğimden değil doğru söyledim haftasonu ve çarşambaya çözüm bulsa 1.olur diyom Allah tan vadi 2 günlük iş yapıyo da çarşambayı dolduruyo :d