bu sezon ipler starın elinde gibi...salı-perşembeyi maçlarolmadan doldurabilirse hiçbir kanal durduramaz...vadi perşembeyi tutuyor ama salı zurnanın öttüğü yer...o gece kapanın elinde kalır gibi...
o biraz zor survivor şampiyonu sülümanı bile döver çarşamba izlicem nihat adamım
oyuncularda sadece şembnem bozuklu idar eder ama bakalım nasıl bir iş çıkar bakalım
atv çarşamba ve haftasonunu doldurursa zirveye çıkar bence ama haftasonu zor
oyuncularda sadece şembnem bozuklu idar eder ama bakalım nasıl bir iş çıkar bakalım
aman yorumumu geri alıyorum ))) arkadaşlar ben hiç yorum yapmadım ona göre ))beyazsoya katılıyorum bu bir kıyamet alameti
Fox da Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar gününe çözüm bulursa banko 1. Olur
aman yorumumu geri alıyorum ))) arkadaşlar ben hiç yorum yapmadım ona göre ))
Fox da Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar gününe çözüm bulursa banko 1. Olur
fox çözüm bulmasa da yer gök aşkla haremin yerini değiştirsin kesin birinci olur ))))))))
hangisi 1.olur
fox çözüm bulmasa da yer gök aşkla haremin yerini değiştirsin kesin birinci olur ))))))))
o dediğin kısımları biliyorum herkesin sevdiği kanalı göklere çıakrması ve revanın dalgasıemre sayfayı oku yahu ))) bişeyide anlasam horoz keseceğim ))))
takas atv hafta sonuna çözüm bulsun dedi kesin birinci olur dedi. revanda espiri yaptı güya foxta tüm günlere çözüm bulsun birinci olur. bende cevap verdim))) cevabımdaki imayıda sen anla artık okadar anlattık )))))))))))
emre sayfayı oku yahu ))) bişeyide anlasam horoz keseceğim ))))
takas atv hafta sonuna çözüm bulsun dedi kesin birinci olur dedi. revanda espiri yaptı güya foxta tüm günlere çözüm bulsun birinci olur. bende cevap verdim))) cevabımdaki imayıda sen anla artık okadar anlattık )))))))))))