"Karagül" Dizisinin Çekimleri Yarın Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beyazsoy bunu kanala mail olarak at bence. Hayır akıllarında öyle şey varsa, yanlışlıkla değiştirirler falan senin söylediğini bilsinler de değiştirmesinler adamlar. Batarlar Vallaha :F

revan ordaki imayı anlamamamna şaşırdım emre bilem anladı yahuu :)))))))))))))))))

takas sana bir şey söyleyeceğim ama üzülme. :D

Ben en çok Kanal D'den bahsediyorum ya, sen de en çok ATV'den bahsediyorsun. :) Yakında dedikodu çıkar falan, dikkatli ol. :)

revan çok değişmiş önceden bi nebze katlanılıyodu şimdi yorumlarını okumadan geçiyom zaman kaybı yav :d :d
Kriz!!! İşte bu büyük bir kriz!!! Allahım ben nasıl yorum yazarım bundan sonra? Takas benim yorumlarımı okumuyor. Artık geceler haram bana, gündüzler düşman :F

Dipnot: Özellikle takas okumayacaksa yorum yazmak ayrı bir zevk olur. Oleyy :F

takas sana bir şey söyleyeceğim ama üzülme. :D

Ben en çok Kanal D'den bahsediyorum ya, sen de en çok ATV'den bahsediyorsun. :) Yakında dedikodu çıkar falan, dikkatli ol. :)

çıksın banane ya beni ilgilendiren tv de vadidir gerisi umrumda değil vadi farkla zirvede olamay devam etsin atv sonuncu olsun :d ama karadayının da orda olması atv yi 1 adım öne çıkarır

- - - Ekleme - - -

Kriz!!! İşte bu büyük bir kriz!!! Allahım ben nasıl yorum yazarım bundan sonra? Takas benim yorumlarımı okumuyor. Artık geceler haram bana, gündüzler düşman :F

Dipnot: Özellikle takas okumayacaksa yorum yazmak ayrı bir zevk olur. Oleyy :F

sakin ol şampiyon lamiya ya selam söyle kankamı özledsim bi uğrasın yav :d

revan ordaki imayı anlamamamna şaşırdım emre bilem anladı yahuu :)))))))))))))))))

İmayı anlasım tabii de, bana değil Kanal D'ye yapılmış bir ima. Benim kanalım mı? Siz gerçekten beni Mahoni be Halukla karıştırdınız. Ben kanal için kavga edip, ceza almam. Sadece başarısını överim, bu da fanatiklik gibi algılanır.

Millet orda dizi tapıb para kazanacak, ben burada kavga edeceğim

çıksın banane ya beni ilgilendiren tv de vadidir gerisi umrumda değil vadi farkla zirvede olamay devam etsin atv sonuncu olsun :d ama karadayının da orda olması atv yi 1 adım öne çıkarır

takas mesajı iyi götürüyordun da sonunda yine yanlışlıkla atv'yi övdün gibi oldu. :D

- - - Ekleme - - -

sakin ol şampiyon lamiya ya selam söyle kankamı özledsim bi uğrasın yav :d

Yarın bize geliyor :J Lamiya değil ismi de

Yarın bize geliyor :J Lamiya değil ismi de

ney ismi selamımı söyle kısa sürede dostum olmuştu süper zeki arkadaş :D

- - - Ekleme - - -

takas mesajı iyi götürüyordun da sonunda yine yanlışlıkla atv'yi övdün gibi oldu. :D

vadi ve karadayı var kanal d den tabi ki önde olur bunda bişey yok ben kanal d den en ufak bişey bile izlemiyom starda da bi gs maçlarını atv onlara göre önde ama trt nin yeri ayrı en kaliteli kanal trt1

İmayı anlasım tabii de, bana değil Kanal D'ye yapılmış bir ima. Benim kanalım mı? Siz gerçekten beni Mahoni be Halukla karıştırdınız. Ben kanal için kavga edip, ceza almam. Sadece başarısını överim, bu da fanatiklik gibi algılanır.

Millet orda dizi tapıb para kazanacak, ben burada kavga edeceğim

nasıl anladın yahuu bu kezde ben bunu anlamadım :)))))))

foxa öyle bir öneri yapmıyorum ki orda kanal d nin hamlelerinin eleştiriyorum sadece . ama sen foxa öneri yaptıgımı düşünerek cevap verdin :))))))))

nasıl anladın yahuu bu kezde ben bunu anlamadım :)))))))

foxa öyle bir öneri yapmıyorum ki orda kanal d nin hamlelerinin eleştiriyorum sadece . ama sen foxa öneri yaptıgımı düşünerek cevap verdin :))))))))
Akşam akşam agresifleşemem beyazsoy

Vallaha anladım beyazsoy. Ama seni inandırmak gibi de bi derdim yok. O konuya cevap vermedim sadece. Beni kanalla kışkırtamazsın. En ufak bi sinirlenme bile olmaz. Farkındaysan benim cevabım da şakaydı. Yoksa sen ciddiye mi aldın?

revan her gün kanal d yüzünden kavga ediyon kimi kandırıyon :d

- - - Ekleme - - -

kreysle haluk u solladın :d

Akşam akşam agresifleşemem beyazsoy

Vallaha anladım beyazsoy. Ama seni inandırmak gibi de bi derdim yok. O konuya cevap vermedim sadece. Beni kanalla kışkırtamazsın. En ufak bi sinirlenme bile olmaz. Farkındaysan benim cevabım da şakaydı. Yoksa sen ciddiye mi aldın?

seni kanllarla niye kışkırtayım yahu ben o ilk mesajımda san bişey demedim ki niye agresifleşiyon ben onu anlamadım :))))) ben sadece kanal d ye gönderme yaptım :)))))

- - - Ekleme - - -

aga anlamadı çaktırma :d :d

tamam zaten sinirleniyormuş çaktırmayayım bari :))))))

seni kanllarla niye kışkırtayım yahu ben o ilk mesajımda san bişey demedim ki niye agresifleşiyon ben onu anlamadım :))))) ben sadece kanal d ye gönderme yaptım :)))))

- - - Ekleme - - -

tamam zaten sinirleniyormuş çaktırmayayım bari :))))))

Sen o zaman Kanal D'ye göndereceğini gönder. İmaların uçar gider, maillerin de hiç olmazsa çöp kutusunda yaşar :F

Agresifleşemem diyorum sinirleniyorum demiyorum. Çünkü, seninle iki kelime sohbet etsek de beni bi agresiflik bürüyor senin gibi. Herşeye olumsuz yaklaşıyorum. Bu sa smile'ın: :)))))))))))))))

- - - Ekleme - - -

bi de sinirlenmiyom diyo oha :d

Sen hani benim yorumlarımı okumuyordun? İki dakika sözünün üstünde dursan yeterdi be ağa :F