"Karagül" Dizisinin Çekimleri Yarın Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
revan ben senin yorumları okuyunca hiç sinirlenmiyom çünkü takmıyom gülüp geçiyom :d bari beni taklit edecen düzgün taklit et ağa değil aga :d

öle demyin tüm kanalların temsilcii olmalı forumda ama taraflarınızı da bu kadar belli etmeyin panpalar:d

revan reyiz bi gün benim adresi bulup baskın yapacak diye çok korkuyorum :d

- - - Ekleme - - -

o işi sen yaparsın reyiz biz değil emin ol

- - - Ekleme - - -

cevap veremeyince karalama yap hemen :D

revan reyiz bi gün benim adresi bulup baskın yapacak diye çok korkuyorum :d

- - - Ekleme - - -

o işi sen yaparsın reyiz biz değil emin ol

- - - Ekleme - - -

cevap veremeyince karalama yap hemen :D
Yok ya ne baskını. Sen Azerbaycan'a gelirsen haber ver, sana gezdireyim buraları. Hatta Polat Alemdar Döner Salonu'na götürürüm seni istersen :D

tamam reyiz azeriler kardeşimiz inşallah bi gün giderim :D

Sen o zaman Kanal D'ye göndereceğini gönder. İmaların uçar gider, maillerin de hiç olmazsa çöp kutusunda yaşar :F

Agresifleşemem diyorum sinirleniyorum demiyorum. Çünkü, seninle iki kelime sohbet etsek de beni bi agresiflik bürüyor senin gibi. Herşeye olumsuz yaklaşıyorum. Bu sa smile'ın: :)))))))))))))))

- - - Ekleme - - -

Sen hani benim yorumlarımı okumuyordun? İki dakika sözünün üstünde dursan yeterdi be ağa :F

agresifle sinirlik aynı sayılır sinirlenen adam agresifleşir türkçesini kulananayım dedim :))))

maillerle işim olmaz almayayım teşekirler. bana agresif diyondanda ben sdürekli simile ile konuşurum sinirli adam güler mi :)) ben simile koydugum herşey espiridir ciddi anlıyon sanırım..

seni neden agresiflik kaplıyor biliyom ama söylersem yine agresifleşirsin aman kalsın :))))))))))