"Karagül" Dizisinin Çekimleri Yarın Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu sefer doğru tahmin yapacaksın tutturduğun ilk ve tek tahminin olarak kayıtlara geçecek :D intikamı ezince konu açacam orda senin tutmaz dediğin çok yorum var onları koyarım :D polat aç timsah gibi bekliyor hazır

- - - Ekleme - - -

nasıl yani fks14 diyo istanbulda başlayıp antep e geçecek o açıdan diyom sen ne anladın :D
polaat aç timsah gibi bakliyor hazır kıta...acaba hangisini atacak yemesi için göreceğiz...

eğer kanal d de olursa hangi gün yayınlanacak ki kanal dnin her günü dolu artık

aynen polat bereni bekliyo gel berenim gel diyo :D bende bekliyorum intikam 3 ocakta başlıyo bizim finaller 2 ocakta finallere 1 hafta önce başlayacam sırf o gün burda olmak için heycanla bekliyorum 1 ay geçsin artık :D

oyunculardan şebnem bozokluya güveniyorum gene harika iş çıkaracaktır izleyici özlem conkeri özlediyse dizi tutabilir
senaristler 10 numara 5 yıldız zaten o açıdan sorun yok :D

zaten bbeb düşmeye başladı bu şekil devam ederse kesin 1 güne düşer

Cumartesi veya Pazar olabilir, Ben Bilmem Eşim Bilir'i ileri saate koyacaklar mecbur yeni dizilere yer açmak için.

Hafta sonu dram olmaaz, Monk haftasonuna gelir muhtemelen...

Karagül çarşamba-cuma-salı-pazartesi gibi günlerin hepsine gelebilir, Kanal D'de iddialı ve yeri değişmeyecek dizi yok...

aynen polat bereni bekliyo gel berenim gel diyo :D bende bekliyorum intikam 3 ocakta başlıyo bizim finaller 2 ocakta finallere 1 hafta önce başlayacam sırf o gün burda olmak için heycanla bekliyorum 1 ay geçsin artık :D
ama biraz centilmen ol takas....belki başka güne koyarlar bereni...hem yazık değilmi ona...
çıtkıldırım minnacık bir kız halbuki.

Hafta sonu dram olmaaz, Monk haftasonuna gelir muhtemelen...

Karagül çarşamba-cuma-salı-pazartesi gibi günlerin hepsine gelebilir, Kanal D'de iddialı ve yeri değişmeyecek dizi yok...

O saydığın günlerde Kanal D'nin en iddıalı dizileri yayınlanıyor ve Kanal D bu riske girmek istemez..

oyunculardan şebnem bozokluya güveniyorum gene harika iş çıkaracaktır izleyici özlem conkeri özlediyse dizi tutabilir
senaristler 10 numara 5 yıldız zaten o açıdan sorun yok :D
10 numara senaristlere 5 yıldız az değil mi panpa...hem bak sen geldin diye berene bile az laf çakıyom...

bu monk neyin nesi ki la....eskiden gag diye bir komedi vardı...saçma sapan isimler liginde bu ismi geçmiş durumda....

artık kanal d nin öyle yüksek reytingli dizileri yok....vadi ile muhteşem rakipleriyle farkı açıyor...yeni planı tutmazsa kanal d için kötü aylar başlıyor...

aga ben muhteşemin bi fark açtığını göremiyom kanal d çarşambaya güçlü dizi koyarsa zirveyi çok zorlar

Bu dizi PT2'de yayınlanır. Ama umudum yok bu diziden nedense. Yine de kesin konuşmayayım. PT2 dizileri bazen izleniyor

bu sezon ipler starın elinde gibi...salı-perşembeyi maçlarolmadan doldurabilirse hiçbir kanal durduramaz...vadi perşembeyi tutuyor ama salı zurnanın öttüğü yer...o gece kapanın elinde kalır gibi...