En iyisi Özlem , En kötüsü Narin , Orta derece SibelValla AB oranı düşer bence totalleşmiş bugün.
Sibel'i hiç sevmiyorum ben de. Narin sempatik ama rolü kesmiyor beni.En iyisi Özlem.
En iyisi Özlem , En kötüsü Narin , Orta derece SibelValla AB oranı düşer bence totalleşmiş bugün.
Sibel'i hiç sevmiyorum ben de. Narin sempatik ama rolü kesmiyor beni.En iyisi Özlem.
Bence de dehşetül vahşet bir bölümdü.Çok güzel bölümdü.. Orkunun doğum günü gecesi diziden total rüzgarı geçti ama sonra yine A\B`ye döndü dizi
Medceziri totale kaptırmayızHer AB bir gün total olur.
Tam tersi Karagül sizi ele geçirdi haberiniz yok.
Totalimiz yerinde zaten kimse bozamaz. AB oranları 8'in aşağısını haketmiyor zaten.Medceziri totale kaptırmayızben Karagül AB`de 8 reytinge yükselerek AB`leşiyor diye seviniyorum
Rakip konuda dizinin reklamını yapıyoz
İzledim.Yahu sana sadece fragmanı izle dedim diziyi izle demedim izle yorum yap
Ben izliyorum yakında 10 alacak AB`deTam tersi Karagül sizi ele geçirdi haberiniz yok.
Totalimiz yerinde zaten kimse bozamaz. AB oranları 8'in aşağısını haketmiyor zaten.
İzledim.Yangınlar, bıçaklar, dayaklar tam ağır total bir dizi işte.Ama heyecan tavan gibi orası ayrı.
Gör bak beni konuya çağırdığına pişman edecem onu.Rakip konuda dizinin reklamını yapıyoz
Alır niye almasın ağır total olan dizimiz ağır ab de olur.Ben izliyorum yakında 10 alacak AB`de
Bu sayfada senin yaptığın dizi tanıtımı Karagülcülere sökmez canına yandığımGör bak beni konuya çağırdığına pişman edecem onu.
Rakip diziyi niye öveyim yahu?Yahu biz de güzele güzel çirkine çirkin denir sırf övmemek için yangın pıçak diyorsun. O yangının neden çıktığını bilmiyorsun çünkü.
Onu da hiç demiyorsun Orkun Yaman'ı yakmıştı arkadaşlarıyla orada da yangın var al sana total.Rakip diziyi niye öveyim yahu?Neyse Medcezir'de Orkun yangın çıkarıp Yaman'ı öldürüyordu değil mi @Ahmad?
Sen de Medcezir'i seviyorsun aslında da çaktırmıyorsun?Onu da hiç demiyorsun Orkun Yaman'ı yakmıştı arkadaşlarıyla orada da yangın var al sana total.
Evet az daha 2. bölümde kaybediyok Yaman`ıRakip diziyi niye öveyim yahu?Neyse Medcezir'de de Orkun yangın çıkarıp az daha Yaman'ı öldürüyordu değil mi @Ahmad?
Medcezir'i izledim zaten ilk iki bölüm ama sonra Karagül daha ağır basınca geri döndüm.Sen de Medcezir'i seviyorsun aslında da çaktırmıyorsun?Karagül'de yangın niye çıkmıştı?Sebep önemli şimdi.
Melek kim? Ne emaneti ne CD'si. Kendal Özlem'i niye öldürmek istiyor? Fazla total geldi bana.Medcezir'i izledim zaten ilk iki bölüm ama sonra Karagül daha ağır basınca geri döndüm.Ayrıca yangın niye çıktı söyleyeyim. Özlem'i öldürtmek isteyen Kendal tam öldürteceği sırada Özlemle konuştu ve Özlem tüm yaptıklarının kayıtlı olduğu CDnin bir de kopyası olduğunu ve onu da emaneten birine verdiğini söyledi eğer kendisine bir şey olursa onu komutana teslim edeceğini söyledi. Kendal bunun üzerine şüpheye düştü ve öldürmedi Özlem'i ama sonra emanetçiyi merak ediyordu ki kardeşi Melek zannetti ama aslında o değil. Sonra Melek ölen sevgilisinin evine gitti Kendal bunu takip ettirdi ve emaneti orada sakladığını düşünerekten evi yaktı ancak kardeşi de o ara onun geldiğini gördüğü için yatağın altına saklandı. Anladın mı ? Bakalım AB kafan çözecek mi bu denklemi.
Çünkü çok karışık oralarMelek kim? Ne emaneti ne CD'si. Kendal Özlem'i niye öldürmek istiyor? Fazla total geldi bana.Anlamadım.
Neyse ab kafamı böyle şeylerle dolduramam.Çünkü çok karışık oralar
En iyisi buNeyse ab kafamı böyle şeylerle dolduramam.
Melek, Kendal'ın kız kardeşi. Murat'ın yani Özcan Deniz'in katili ise abisi Kendal. Ve bunu Melek'in öldürülen sevgilisi Recep kameraya çekmişti. Daha sonra ise Özlem bu telefondaki kayıtları ele geçirip CD yaptı. Emanet ise Özlem'i bu bölümde Kendal adamına öldürtecekti ancak Özlem Kendal'a dedi ki eğer beni öldürürsen o Cd nin kopyasını emanet ettiğim kişi komutana teslim eder dedi. Kendal ise bu emanetçinin kardeşi Melek olduğunu düşündü. Ve onu takip ettirdi gittiği yer ise eski sevgilisi Recep'in eviydi. Aslında emanetçi Melek değil hatta öyle biri bile yok Özlem ölmemek için yalan söyledi. Sonra da Meleğin emaneti o eve sakladığı düşünerek eve gelip girdi ancak Melek abisini görünce saklandı abisi eve ateşe verdi anladın mı ?Melek kim? Ne emaneti ne CD'si. Kendal Özlem'i niye öldürmek istiyor? Fazla total geldi bana.Anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?