NOW Karagül - Dizi Yorumları

Fragmanı heyecanlı olan bölümlerin sıkıcı olduğu bir kez daha kanıtlandı bence. :T:

Son sahne dışında durgundu.

Bu senaristlerin derdi ne anlamis degilim sen 3 bölüm Narini asil oldugu gibi yaz sonra su fragmana bak ya! Pes artik gidip kapilarina dayanacam. Mal Ayse sen ne kaliyorsun Baranin yaninda herkesin aklina kurt düsürüyorsun. Ablan zaten iyi durumda degil kendisine de zarar veriyor.

Karagül benim izlediğim ve dikkatimi çeken tek total ağırlıklı dizi onun yeri ben de ayrı ama cuma akşam evde ne izleniyorsa onu izlemeliyim :( hem Medceziri hem Karagülü izleyen tek kişiyim galiba :A
Medcezir sıkıcı ya boşver onu. :D @Bully görmesin :A

Bu senaristlerin derdi ne anlamis degilim sen 3 bölüm Narini asil oldugu gibi yaz sonra su fragmana bak ya! Pes artik gidip kapilarina dayanacam. Mal Ayse sen ne kaliyorsun Baranin yaninda herkesin aklina kurt düsürüyorsun. Ablan zaten iyi durumda degil kendisine de zarar veriyor.
Zara dizi bu ya abartma o kadar. :)

Savaş mı istiyorsun come on. :A Medcezir'de bu bölüm aksiyon tavandı bir kere. :oley: 1 ölü 2 yaralı 1 de doğmamış bebek kaybımız vardı. :T

Yani 2 ölü olmuş oluyor. :D
Zaten klasik total sahneleri bunlar hep birilerini öldürürler haha :D

Karagül'ün son paylaştığım fragmanını izler misin @Bully rica etsem heyecana bak. :)

Haftaya ...... Allah'ım sana geliyorum :D o derece beğendim fragmanı Sibel'i seviyorum ben hemde çok :) Haftaya Narin'i gebertir İnşallah ki gördüğümüz kadarıyla ittiriyo felan konakta Sibel'in dokunulmazlğı var zaten Narin'i pataklar İnşallah :D Özlem vs. Sibel diye sorarsanız tabikide Özlem :) Ama Sibel'i de çok seviyorum .. Sibel'de de bir şeyler var sessizliğini bozacak gibi.

Karagül'le baş etmek için total de lazım elbet. :J Ama ab'de fark atarız yine. :D
Valla AB oranı düşer bence totalleşmiş bugün. :D

Haftaya ...... Allah'ım sana geliyorum :D o derece beğendim fragmanı Sibel'i seviyorum ben hemde çok :) Haftaya Narin'i gebertir İnşallah ki gördüğümüz kadarıyla ittiriyo felan konakta Sibel'in dokunulmazlğı var zaten Narin'i pataklar İnşallah :D Özlem vs. Sibel diye sorarsanız tabikide Özlem :) Ama Sibel'i de çok seviyorum .. Sibel'de de bir şeyler var sessizliğini bozacak gibi.
Sibel'i hiç sevmiyorum ben de. Narin sempatik ama rolü kesmiyor beni. :D En iyisi Özlem. :D

Savaş mı istiyorsun come on. :A Medcezir'de bu bölüm aksiyon tavandı bir kere. :oley: 1 ölü 2 yaralı 1 de doğmamış bebek kaybımız vardı. :T

Yani 2 ölü olmuş oluyor. :D
Çok güzel bölümdü.. Orkunun doğum günü gecesi diziden total rüzgarı geçti ama sonra yine AB`ye döndü dizi :A

Zaten klasik total sahneleri bunlar hep birilerini öldürürler haha :D

Karagül'ün son paylaştığım fragmanını izler misin @Bully rica etsem heyecana bak. :)
Bu aralar da herkes total dizisi izlettirmeye çalışıyor bana. :T: Takas da vadi sahneleri yollayıp duruyor. :kiki: Totalleşecez o olacak. :T: