NOW Karagül - Dizi Yorumları

:F Yahu biz de güzele güzel çirkine çirkin denir sırf övmemek için yangın pıçak diyorsun. O yangının neden çıktığını bilmiyorsun çünkü. :D
Rakip diziyi niye öveyim yahu? :A Neyse Medcezir'de de Orkun yangın çıkarıp az daha Yaman'ı öldürüyordu değil mi @Ahmad? :X

Sen de Medcezir'i seviyorsun aslında da çaktırmıyorsun? :A Karagül'de yangın niye çıkmıştı? :F Sebep önemli şimdi. :F
Medcezir'i izledim zaten ilk iki bölüm ama sonra Karagül daha ağır basınca geri döndüm. :) Ayrıca yangın niye çıktı söyleyeyim. Özlem'i öldürtmek isteyen Kendal tam öldürteceği sırada Özlemle konuştu ve Özlem tüm yaptıklarının kayıtlı olduğu CDnin bir de kopyası olduğunu ve onu da emaneten birine verdiğini söyledi eğer kendisine bir şey olursa onu komutana teslim edeceğini söyledi. Kendal bunun üzerine şüpheye düştü ve öldürmedi Özlem'i ama sonra emanetçiyi merak ediyordu ki kardeşi Melek zannetti ama aslında o değil. Sonra Melek ölen sevgilisinin evine gitti Kendal bunu takip ettirdi ve emaneti orada sakladığını düşünerekten evi yaktı ancak kardeşi de o ara onun geldiğini gördüğü için yatağın altına saklandı. Anladın mı ? Bakalım AB kafan çözecek mi bu denklemi. :D

Özlem'in 22 yaşında olduğunu biliyor muydun @xBUGRAx :D

Medcezir'i izledim zaten ilk iki bölüm ama sonra Karagül daha ağır basınca geri döndüm. :) Ayrıca yangın niye çıktı söyleyeyim. Özlem'i öldürtmek isteyen Kendal tam öldürteceği sırada Özlemle konuştu ve Özlem tüm yaptıklarının kayıtlı olduğu CDnin bir de kopyası olduğunu ve onu da emaneten birine verdiğini söyledi eğer kendisine bir şey olursa onu komutana teslim edeceğini söyledi. Kendal bunun üzerine şüpheye düştü ve öldürmedi Özlem'i ama sonra emanetçiyi merak ediyordu ki kardeşi Melek zannetti ama aslında o değil. Sonra Melek ölen sevgilisinin evine gitti Kendal bunu takip ettirdi ve emaneti orada sakladığını düşünerekten evi yaktı ancak kardeşi de o ara onun geldiğini gördüğü için yatağın altına saklandı. Anladın mı ? Bakalım AB kafan çözecek mi bu denklemi. :D
Melek kim? Ne emaneti ne CD'si. Kendal Özlem'i niye öldürmek istiyor? Fazla total geldi bana. :T Anlamadım. :bilmem:

Melek kim? Ne emaneti ne CD'si. Kendal Özlem'i niye öldürmek istiyor? Fazla total geldi bana. :T Anlamadım. :bilmem:
Melek, Kendal'ın kız kardeşi. Murat'ın yani Özcan Deniz'in katili ise abisi Kendal. Ve bunu Melek'in öldürülen sevgilisi Recep kameraya çekmişti. Daha sonra ise Özlem bu telefondaki kayıtları ele geçirip CD yaptı. Emanet ise Özlem'i bu bölümde Kendal adamına öldürtecekti ancak Özlem Kendal'a dedi ki eğer beni öldürürsen o Cd nin kopyasını emanet ettiğim kişi komutana teslim eder dedi. Kendal ise bu emanetçinin kardeşi Melek olduğunu düşündü. Ve onu takip ettirdi gittiği yer ise eski sevgilisi Recep'in eviydi. Aslında emanetçi Melek değil hatta öyle biri bile yok Özlem ölmemek için yalan söyledi. Sonra da Meleğin emaneti o eve sakladığı düşünerek eve gelip girdi ancak Melek abisini görünce saklandı abisi eve ateşe verdi anladın mı ? :D