Yalan Dünya ne ya sat gitsin.
Özlem kesinlikle en iyisi açık ve net. Yan rolden daha çok başrol mübarek. Maya çok tatlı niye uyuz diyon.
Ciciz kız tavırları güzel değil cidden Ada aşktır.
Yalan Dünya ne ya sat gitsin.
Özlem kesinlikle en iyisi açık ve net. Yan rolden daha çok başrol mübarek. Maya çok tatlı niye uyuz diyon.
Aynen bölüm durgundu ama haftaya fırtına kopacak.Fragmanı heyecanlı olan bölümlerin sıkıcı olduğu bir kez daha kanıtlandı bence.
Son sahne dışında durgundu.
Haftaya Karagül'e bekleriz.Haftaya olan fragman çok heyacanlı ya
Karagülü pazar 16.00`da olan tekrarından takip ediyorum cumalar Medcezir izleniyor evdeHaftaya Karagül'e bekleriz.
Aman iyi.Karagülü pazar 16.00`da olan tekrarından takip ediyorum cumalar Medcezir izleniyor evde
Karagül benim izlediğim ve dikkatimi çeken tek total ağırlıklı dizi onun yeri ben de ayrı ama cuma akşam evde ne izleniyorsa onu izlemeliyim hem Medceziri hem Karagülü izleyen tek kişiyim galibaAman iyi.
Medcezir sıkıcı ya boşver onu. @Bully görmesinKaragül benim izlediğim ve dikkatimi çeken tek total ağırlıklı dizi onun yeri ben de ayrı ama cuma akşam evde ne izleniyorsa onu izlemeliyim hem Medceziri hem Karagülü izleyen tek kişiyim galiba
Zara dizi bu ya abartma o kadar.Bu senaristlerin derdi ne anlamis degilim sen 3 bölüm Narini asil oldugu gibi yaz sonra su fragmana bak ya! Pes artik gidip kapilarina dayanacam. Mal Ayse sen ne kaliyorsun Baranin yaninda herkesin aklina kurt düsürüyorsun. Ablan zaten iyi durumda degil kendisine de zarar veriyor.
Savaş mı istiyorsun come on. Medcezir'de bu bölüm aksiyon tavandı bir kere. 1 ölü 2 yaralı 1 de doğmamış bebek kaybımız vardı.Medcezir sıkıcı ya boşver onu. @Bully görmesin
Zaten klasik total sahneleri bunlar hep birilerini öldürürler hahaSavaş mı istiyorsun come on. Medcezir'de bu bölüm aksiyon tavandı bir kere. 1 ölü 2 yaralı 1 de doğmamış bebek kaybımız vardı.
Yani 2 ölü olmuş oluyor.
Karagül'le baş etmek için total de lazım elbet. Ama ab'de fark atarız yine.Zaten klasik total sahneleri bunlar hep birilerini öldürürler haha
Valla AB oranı düşer bence totalleşmiş bugün.Karagül'le baş etmek için total de lazım elbet. Ama ab'de fark atarız yine.
Sibel'i hiç sevmiyorum ben de. Narin sempatik ama rolü kesmiyor beni. En iyisi Özlem.Haftaya ...... Allah'ım sana geliyorum o derece beğendim fragmanı Sibel'i seviyorum ben hemde çok Haftaya Narin'i gebertir İnşallah ki gördüğümüz kadarıyla ittiriyo felan konakta Sibel'in dokunulmazlğı var zaten Narin'i pataklar İnşallah Özlem vs. Sibel diye sorarsanız tabikide Özlem Ama Sibel'i de çok seviyorum .. Sibel'de de bir şeyler var sessizliğini bozacak gibi.
Çok güzel bölümdü.. Orkunun doğum günü gecesi diziden total rüzgarı geçti ama sonra yine AB`ye döndü diziSavaş mı istiyorsun come on. Medcezir'de bu bölüm aksiyon tavandı bir kere. 1 ölü 2 yaralı 1 de doğmamış bebek kaybımız vardı.
Yani 2 ölü olmuş oluyor.
Her AB bir gün total olur.Çok güzel bölümdü.. Orkunun doğum günü gecesi diziden total rüzgarı geçti ama sonra yine A\B`ye döndü dizi
Bu aralar da herkes total dizisi izlettirmeye çalışıyor bana. Takas da vadi sahneleri yollayıp duruyor. Totalleşecez o olacak.Zaten klasik total sahneleri bunlar hep birilerini öldürürler haha
Karagül'ün son paylaştığım fragmanını izler misin @Bully rica etsem heyecana bak.
Yahu sana sadece fragmanı izle dedim diziyi izle demedim izle yorum yapBu aralar da herkes total dizisi izlettirmeye çalışıyor bana. Takas da vadi sahneleri yollayıp duruyor. Totalleşecez o olacak.