cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,315
- Puanı
- 1,060
Karagülle ilgili tüyolari olan yok mu aranizda.
Özcan Deniz çok yakında diziye dönecek hem de hiç ummadık şekilde.
Karagülle ilgili tüyolari olan yok mu aranizda.
Özcan Deniz çok yakında diziye dönecek hem de hiç ummadık şekilde.
Dönecek ve tekrar Ebru ile olur bak demedi demeyin. Öyle olursa cok sacma olur.
Bence hic kimseyle olmamali iki kadinin hayatini da mahvetti. Gelipte hadi canim terkar beraber olalim mi diyecek? Bence Ebru Firatla olsun ve Narin icin zaten Oguzu istiyorum ama herhalde onlarin aralari da olmayacak.Evet öyle olacak zaten.
Bence hic kimseyle olmamali iki kadinin hayatini da mahvetti. Gelipte hadi canim terkar beraber olalim mi diyecek? Bence Ebru Firatla olsun ve Narin icin zaten Oguzu istiyorum ama herhalde onlarin aralari da olmayacak.
Ozlem oluyor mu diziyi surukleyen karakterdi dizi cok izleyici kaybeder
Dizi sitelerine bakarken gördüm eklenmemişti bende ekledimBu ne hız, teşekkürler.
Özleyene bak.Özcan Deniz 3. Sezon gelsin bence.
Geçen ki Bölüm çok güzeldi bayağı heyecanlıydı Haftaya Yalan Dünya'yı satabilirim belki. ( @EveN )
Neyse bir an aklımdan geçti. Yalan Dünya'ya devam.Özleyene bak.
Yalan Dünya ne ya sat gitsin.Özcan Deniz 3. Sezon gelsin bence.
Geçen ki Bölüm çok güzeldi bayağı heyecanlıydı Haftaya Yalan Dünya'yı satabilirim belki. ( @EveN )
Özlem kesinlikle en iyisi açık ve net. Yan rolden daha çok başrol mübarek. Maya çok tatlı niye uyuz diyon.Bölüm güzeldi.Özcan'ı beklerken baya izlemeye başladım ben diziyi.
Özlem'e bir şey olursa ben bitiririm diziyi açık ve net ki zaten senarist böyle bir hata yapmaz en sevilen karakter neredeyse.Bir sonra ki bölüm tavana çıkartacak diziyi Özlem.
Ada ile Serdar arasında bir kıvılcım çakıldı sonunda haftaya dahada resmi bir şeyler bekliiiik.
Maya uyuzu araya girmezse.
Fragman fena.neler oluyor yine.😱Durmuyor bu dizi valla helal olsun.
Özlem ölmez zaten ölürse açık ve net bırakırım.
Ada fragmanda yok.
Rüzgar bu bölüm baya dokunacak gibi.Son sahnede de iyiydi.Çocuk kötü oynamıyor o iyi.
Bekliyoruz.
Kendal'ın sonu geldi.Zaten son bölüm bir durgundu iyi oldu.
O son sahnede ne oluyor öyle.Melek'e bak ateşler içindeki kız olmuş.
Ama güzel olmuş oyunculuğuda biraz düzelse hiç fena olmaz.