NOW Karagül - Dizi Yorumları

Melek, Kendal'ın kız kardeşi. Murat'ın yani Özcan Deniz'in katili ise abisi Kendal. Ve bunu Melek'in öldürülen sevgilisi Recep kameraya çekmişti. Daha sonra ise Özlem bu telefondaki kayıtları ele geçirip CD yaptı. Emanet ise Özlem'i bu bölümde Kendal adamına öldürtecekti ancak Özlem Kendal'a dedi ki eğer beni öldürürsen o Cd nin kopyasını emanet ettiğim kişi komutana teslim eder dedi. Kendal ise bu emanetçinin kardeşi Melek olduğunu düşündü. Ve onu takip ettirdi gittiği yer ise eski sevgilisi Recep'in eviydi. Aslında emanetçi Melek değil hatta öyle biri bile yok Özlem ölmemek için yalan söyledi. Sonra da Meleğin emaneti o eve sakladığı düşünerek eve gelip girdi ancak Melek abisini görünce saklandı abisi eve ateşe verdi anladın mı ? :D
Bir şeyler anladım galiba. :oley: Ama bazı sorularım var. :D Cd nerde? Ve Melek diye biri yok diyorsun ama Kendal'ın kardeşi Melek'i takip ettirip evi ateşe verdiğini söylüyorsun? Ve Kendal kendi kardeşini mi öldürmeye çalıştı? 😱 Kafamda deli sorular. :(

Bir şeyler anladım galiba. :oley: Ama bazı sorularım var. :D Cd nerde? Ve Melek diye biri yok diyorsun ama Kendal'ın kardeşi Melek'i takip ettirip evi ateşe verdiğini söylüyorsun? Ve Kendal kendi kardeşini mi öldürmeye çalıştı? 😱 Kafamda deli sorular. :(
Bak şimdi o CD'nin öncesi şu. Özlem videonun kayıtlı olduğu telefonu buluyor ve daha sonra Kendal'dan intikam almak için CD yaptırıyor kaydı. Buraya kadar tamam sanırım. Sonra Kendal bu CD'yi öğreniyor ve Özlem'den alıyor. Meleği öldürmek istemiyor Kendal işte o eve emanet CD'yi sakladığını düşündüğü için yakıyor ama Meleğin o evde olduğunu da bilmiyor. Detaylı anlatamıyorum şuan. :D

Bak şimdi o CD'nin öncesi şu. Özlem videonun kayıtlı olduğu telefonu buluyor ve daha sonra Kendal'dan intikam almak için CD yaptırıyor kaydı. Buraya kadar tamam sanırım. Sonra Kendal bu CD'yi öğreniyor ve Özlem'den alıyor. Meleği öldürmek istemiyor Kendal işte o eve emanet CD'yi sakladığını düşündüğü için yakıyor ama Meleğin o evde olduğunu da bilmiyor. Detaylı anlatamıyorum şuan. :D
Tamam benden bu kadar gece gece kafam almıyor. :D Saol ilgilendiğin için. :D

Sen rahat izliyorsun sanırım bizim yurtta televizyon kapmak için kumandayı ilk kapman lazım. :D
Valla Ankara'da okuyup Ankara'da yaşıyorum işte rahatız ev var. :D Hem ben şimdi Karagül'ü izlesem reyting konusunun da hiçbir eğlencesi kalmaz ki? Medcezir'e bir rakip olsun sataşalım işte. :A

Bölüme yüne Özlem'im damga vurdu.Süper ötesi oynuyor bu kadın muhteşem yaa.:D
Orada Kendal'a oynadığı oyunlar falan harikaydı.
Ada'cığım yoktu bu bölüm pek.:(

Bölümün yarısından falzası kabolanları aramakla geçti zaten.:FVasat bir bölümdü sonucu belli olayan şeyleri uzattılarda uzattılar bölüm boyunca.:(
Sonda ki finaller harikaydı.Ebru yine öğrenmeyecek ama heyecan yarattılar yine.
Melekte ölmeyecek fragmanda gördük onuda.

Fragman demişken o neydi öyle.😱
Tokatlar tokatlar.Totalin dibi olacak bu bölüm.:F
Harem karışacak baya baya.Narin pençelerini yine çıkarttı.:FBu seferde yan hareme dadanıyor vay be kadına bak.😱
Güzel bölüm olacak bekliyorum.:D

Karagül 30.Bölüm Özeti

Ebru; her ne kadar mutsuzluğunun bir sebebi olarak Narin’i görse de yine de konağa dönüşünden mutlu olur. Ancak; Narin’den alacağı karşılık tam tersi yönünde olacaktır. Bu da Ebru’nun yavaş yavaş sınıra yaklaşmasına ve Narin’in Baran’a karşı olan hassasiyetini sorgulamasına neden olur.
Bir taraftan da Ebru yılmamış ve tek başına ayaklarının üzerinde durmaya kararlıdır. Asla vaz geçmeyen Ebru bu sefer kendine bir iş bulma arayışına girer. Tüm bunlarla uğraşırken, Baran tarafından yapılacak olan bir sürpriz Ebru’nun Baran’a karşı olan hayranlığını ve bağlılığını arttırır.
Diğer yanda Kendal, Melek’i gerçeklere inandırmak için çabalar. Ancak Melek duydukları karşısında Kendal’ın tarafında mı olacak; yoksa tüm umutlarını bir kenara bırakıp kendi yoluna gitmeyi mi seçecek?
Baran aşkının arkasında durmaya karar verir. Ama alınan bu karar Ayşe için daha kötü bir yolun başlangıcı olacaktır. Her şeye ve herkese rağmen Ayşe’nin yanında olan Baran artık aralarındaki sırrı yok etmeye kararlıdır.
Baran’ın desteği yanlış anlaşılınca konakta işler karışır. Narin, Ayşe’nin karşısında bambaşka bir şekilde durur ve Ayşe belki de hayatındaki en kötü anları yaşar. Bu sırada Ebru ve Kendal da yine karşı karşıya kalırlar. Ebru’nun Kendal’a ait bir sırrı öğrenmesi karşısında Kendal iyice köşeye sıkışır.