Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

izliyormuydun diziyi ?

dizideki kız güzeldide bir türlü başlayamamıştım? artık işişten geçti bu saatten sonra hiç başlamam
Hayır ilk bölüm izledim sadece zoraki damattaki ergen burak özcivit vardı. Çekılmıyordu. Kız kurtarıyordu ama daha bi sexy olmuştu

izliyormuydun diziyi ?

dizideki kız güzeldide bir türlü başlayamamıştım? artık işişten geçti bu saatten sonra hiç başlamam
fark-ı burak özçivit dahaçok desterenin çalılık kuşu da baya satışmıştı
ayrıca kurt seyiti de 39 bölüm olarak satmıştı ay yapım 21 de bitince yurtdışındaki kanallar starla ay yapıma bir bir girişmişti

Hayır ilk bölüm izledim sadece zoraki damattaki ergen burak özcivit vardı. Çekılmıyordu. Kız kurtarıyordu ama daha bi sexy olmuştu
arada bir diziye rastlayınca gözüm çarpıyor neslihan a ama ne zaman görsem çiğdemin malkoç oğlanıda kızın yanında
insan gönül rahatlığıyla seyredemiyor kızı

başlığa bakmamışım bee
hem önemlide değil zaten
hangi konunun altında o konuyla ilgili yorum varki
) artık karışık takılıyoruz yorumlara

Kehribar dizisinin yeni adı

sen kaçıncı bölümdesin şu an hala izlemeye devammı yoksa terkettinde açıklamaya cesaretinmi yok

3. Bölümdeyim ama son 20 dakikasını izleyemedim çok acil bir isim çıkmıştı
Bugün de izleyemeyeceğim maalesef

3. Bölümdeyim ama son 20 dakikasını izleyemedim çok acil bir isim çıkmıştı
Bugün de izleyemeyeceğim maalesef
işte dizileri bırakmak böyle başlar önce ilk bölümü zar zor götürürsün sonra üçüncü bölümde dua edersinki biri seni çağırsında diziden kurtulasın
sonra o işide bir şekilde halledince mutlu bir şekilde ben devam etmek istiyordum ama şartlar elvermedi diye kendi kendini avutursun
ama içten içede diziden kurtulduğun için mutlu olursun

neyse geçmiş olsun diyelim bunuda atlattın bir şekilde
Allah bir daha böyle bir diziyle başbaşa bırakmaz seni umarım