Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

işte dizileri bırakmak böyle başlar önce ilk bölümü zar zor götürürsün sonra üçüncü bölümde dua edersinki biri seni çağırsında diziden kurtulasın :) sonra o işide bir şekilde halledince mutlu bir şekilde ben devam etmek istiyordum ama şartlar elvermedi diye kendi kendini avutursun :) ama içten içede diziden kurtulduğun için mutlu olursun :)
neyse geçmiş olsun diyelim bunuda atlattın bir şekilde :) Allah bir daha böyle bir diziyle başbaşa bırakmaz seni umarım :)
Sana inat avatarımı Karnıbahar yapacam ulan :kiki: Dizi güzel de çok uzun, boş sahnelerinde akla hayale gelebilecek her haltı yaparsın :A

Sana inat avatarımı Karnıbahar yapacam ulan :kiki: Dizi güzel de çok uzun, boş sahnelerinde akla hayale gelebilecek her haltı yaparsın :A

işte boş sahnelerde netten yabancı dizi takip etsen karnıbahar bitene kadar aradan üç bölüm yabancı diziyide çıkarmış olursun :) hem karnıbahardanda vazgeçmeemiş olursun zaten bizim yerli dizilerin ilk beş dakikasıyla son 10 dakikasını izlesen yeterli hiçbişey kaçırmazsın :) arada kalan 2 buçuk saat boş laklaktan ibaret :)

işte boş sahnelerde netten yabancı dizi takip etsen karnıbahar bitene kadar aradan üç bölüm yabancı diziyide çıkarmış olursun :) hem karnıbahardanda vazgeçmeemiş olursun zaten bizim yerli dizilerin ilk beş dakikasıyla son 10 dakikasını izlesen yeterli hiçbişey kaçırmazsın :) arada kalan 2 buçuk saat boş laklaktan ibaret :)
Bunu diyen bir adamın 46 dizisini yalayıp yutmuş olması lazım :A Hadi ben uyuyorum uyanana kadar ilk iki bölümü izlemiş ol yoksa @Çiğdem-'in oklavasıyla girişirim :A

Bunu diyen bir adamın 46 dizisini yalayıp yutmuş olması lazım :A Hadi ben uyuyorum uyanana kadar ilk iki bölümü izlemiş ol yoksa @Çiğdem-'in oklavasıyla girişirim :A
hahah ayy bana erken yatıyorsun diyordunuz @destere bak adam kaçta yatıyor ben en azından güneşin batmasını bekleyebiliyorum :F:F:F

hahah ayy bana erken yatıyorsun diyordunuz @destere bak adam kaçta yatıyor ben en azından güneşin batmasını bekleyebiliyorum :F:F:F

demekki sabaha kadar netten +18 film izliyor sabah olunca tabi haliyle kalabalık artıyor öyle bir ortamda cıbıl filmler izlemek imkansız olduğu için bu boşluktada uyku ihtiyacını gideriyor @Doğu :))

demekki sabaha kadar netten +18 film izliyor sabah olunca tabi haliyle kalabalık artıyor öyle bir ortamda cıbıl filmler izlemek imkansız olduğu için bu boşluktada uyku ihtiyacını gideriyor @Doğu :))
Dünden beridir hiç uyumadım ki erken uyuyayım :F:F Yeni bir rekor deniyordum ama olmadı 18 saatte takıldım dün 20.00'da uyanmıştım işte hesaplayın :A Ciddi uyku sorunları yaşıyorum bu aralar ama yoluna koyacağız :A

25. BÖLÜM YORUMU

Biraz durgun bir bölümdü, ilk yarım saat ve son 20 dakika iyiydi. :)

Zeynep'in planları gerçekten sinsice. Kadın amacına ulaştı ve tüm olan bitenleri öğrendi. Hamileyim numarasını da ileride merdivenden yuvarlanıp düşürdüm diye aradan çıkarır.

Son 5 dakikadaki Neslihan Atagül'ün oyunculuğunu muhteşemdi, helal olsun kıza kendini iyi geliştiriyor.

Dizinin sonunda ciddi ciddi Nihan intihar etti. 😱 Yeni bölümü merakla bekliyorum.​

25. BÖLÜM YORUMU

Biraz durgun bir bölümdü, ilk yarım saat ve son 20 dakika iyiydi. :)

Zeynep'in planları gerçekten sinsice. Kadın amacına ulaştı ve tüm olan bitenleri öğrendi. Hamileyim numarasını da ileride merdivenden yuvarlanıp düşürdüm diye aradan çıkarır.

Son 5 dakikadaki Neslihan Atagül'ün oyunculuğunu muhteşemdi, helal olsun kıza kendini iyi geliştiriyor.

Dizinin sonunda ciddi ciddi Nihan intihar etti. 😱 Yeni bölümü merakla bekliyorum.​
Dizinin son Bölümü'de çok iyiydi..Zeynep'in numarası tuttu.amacı o sırrı öğrenmekti onuda başardı:) dizinin son sahnesi müthişti Nihan çaresizlikten atladı..önümüzdeki bölüm harika bir bölüm olacak:)

Dizi yeni bölümüyle başladı. :X

Uzun zaman sonra diziyi televizyondan izliyorum. :)

Dizide şu ana kadar pek olay olmadı. Nihanın intiharı üzerine gelişen hastane safaları ele alındı.

Dizinin son yarım saati kaldı, bitireceğim bölümü birazdan. :)

Zeynep, Kemal ve Tarık'ın toplanması, konuşması ve Tarık ile Zeynep'in barışması da güzeldi. Dizinin en güzel sahnelerinden birisiydi bence. Hepsi barış imzaladı. :bhr:

Bölümü bitirdim, 27. bölümü merakla bekliyorum. :D

Kemal'in Nihan'ı kaçırma fikri süperdi. Kemal ile Emir'in madendeki sahneleri de yine güzeldi. :)

Bölümü bitirdim, 27. bölümü merakla bekliyorum. :D

Kemal'in Nihan'ı kaçırma fikri süperdi. Kemal ile Emir'in madendeki sahneleri de yine güzeldi. :)
katılıyorum hastaneden helikopterle kaçırma fikri müthişti:) ayrıca emir ile kemal in maden sahneside çok iyiydi..zeynepin ozana karşı yalanları sürdü tabi..:) zeynep ile vildan karşı karşıya oldu bu bölümde..tufanın annesi ile kemal tarafından karşılaştırılmasıda baya iyiydi..emir ile tufanın dizideki oyunculuğuda bence çok iyi.:) asu ortalığı baya karıştırdı. :)

27.bölüm fragmanı

katılıyorum hastaneden helikopterle kaçırma fikri müthişti:) ayrıca emir ile kemal in maden sahneside çok iyiydi..zeynepin ozana karşı yalanları sürdü tabi..:) zeynep ile vildan karşı karşıya oldu bu bölümde..tufanın annesi ile kemal tarafından karşılaştırılmasıda baya iyiydi..emir ile tufanın dizideki oyunculuğuda bence çok iyi.:) asu ortalığı baya karıştırdı. :)
Vildan zeki kadın, Efsane'nin de yardımıyla hamilelik işini çözdü. Eve doktor getirdiler, Zeynep şaşırdı kaldı. :D

Bu arada 27. bölüm fragmanı:

Fragman süper, kaçma işi işe yaramış. :Z

Vildan zeki kadın, Efsane'nin de yardımıyla hamilelik işini çözdü. Eve doktor getirdiler, Zeynep şaşırdı kaldı. :D

Bu arada 27. bölüm fragmanı:

Fragman süper, kaçma işi işe yaramış. :Z
aynı anda fragmanı paylaşmışız:D öbür fragmanı fark etmemiştim:) sorma ya vildan çok uyanık zeynep neye uğradığını şaşırdı:D yeni bölümü baya merakla bekliyorum:)