Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

bu adam için miydi :A
Evet Emir için işte, arka sayfadaki. :D Hatta sürekli diyorsun "başrolleri düşününce bu kız dizide parlıyor" diye, şimdi bende haksız bulduğun ne de dis verdin? Sen de oyunculuğunu beğenmiyordun. :A

izliyormuydun diziyi ? :)
dizideki kız güzeldide bir türlü başlayamamıştım? artık işişten geçti bu saatten sonra hiç başlamam :)
Hayır ilk bölüm izledim sadece zoraki damattaki ergen burak özcivit vardı. Çekılmıyordu. Kız kurtarıyordu ama daha bi sexy olmuştu :X

izliyormuydun diziyi ? :)
dizideki kız güzeldide bir türlü başlayamamıştım? artık işişten geçti bu saatten sonra hiç başlamam :)
fark-ı burak özçivit dahaçok desterenin çalılık kuşu da baya satışmıştı :A ayrıca kurt seyiti de 39 bölüm olarak satmıştı ay yapım 21 de bitince yurtdışındaki kanallar starla ay yapıma bir bir girişmişti :D

Hayır ilk bölüm izledim sadece zoraki damattaki ergen burak özcivit vardı. Çekılmıyordu. Kız kurtarıyordu ama daha bi sexy olmuştu :X
arada bir diziye rastlayınca gözüm çarpıyor neslihan a ama ne zaman görsem çiğdemin malkoç oğlanıda kızın yanında:) insan gönül rahatlığıyla seyredemiyor kızı :)

başlığa bakmamışım bee :F:F:F
hem önemlide değil zaten:) hangi konunun altında o konuyla ilgili yorum varki :)) artık karışık takılıyoruz yorumlara :)

Kehribar dizisinin yeni adı :A

sen kaçıncı bölümdesin şu an hala izlemeye devammı yoksa terkettinde açıklamaya cesaretinmi yok :)

arada bir diziye rastlayınca gözüm çarpıyor neslihan a ama ne zaman görsem çiğdemin malkoç oğlanıda kızın yanında:) insan gönül rahatlığıyla seyredemiyor kızı :)

hem önemlide değil zaten:) hangi konunun altında o konuyla ilgili yorum varki :)) artık karışık takılıyoruz yorumlara :)

sen kaçıncı bölümdesin şu an hala izlemeye devammı yoksa terkettinde açıklamaya cesaretinmi yok :)
3. Bölümdeyim ama son 20 dakikasını izleyemedim çok acil bir isim çıkmıştı :A Bugün de izleyemeyeceğim maalesef :bhr:

3. Bölümdeyim ama son 20 dakikasını izleyemedim çok acil bir isim çıkmıştı :A Bugün de izleyemeyeceğim maalesef :bhr:
işte dizileri bırakmak böyle başlar önce ilk bölümü zar zor götürürsün sonra üçüncü bölümde dua edersinki biri seni çağırsında diziden kurtulasın :) sonra o işide bir şekilde halledince mutlu bir şekilde ben devam etmek istiyordum ama şartlar elvermedi diye kendi kendini avutursun :) ama içten içede diziden kurtulduğun için mutlu olursun :)
neyse geçmiş olsun diyelim bunuda atlattın bir şekilde :) Allah bir daha böyle bir diziyle başbaşa bırakmaz seni umarım :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan