Evet Emir için işte, arka sayfadaki. Hatta sürekli diyorsun "başrolleri düşününce bu kız dizide parlıyor" diye, şimdi bende haksız bulduğun ne de dis verdin? Sen de oyunculuğunu beğenmiyordun.bu adam için miydi
Evet Emir için işte, arka sayfadaki. Hatta sürekli diyorsun "başrolleri düşününce bu kız dizide parlıyor" diye, şimdi bende haksız bulduğun ne de dis verdin? Sen de oyunculuğunu beğenmiyordun.bu adam için miydi
ne ara dedim acepEvet Emir için işte, arka sayfadaki. Hatta sürekli diyorsun "başrolleri düşününce bu kız dizide parlıyor" diye, şimdi bende haksız bulduğun ne de dis verdin? Sen de oyunculuğunu beğenmiyordun.
İşine gelmeyince nasıl da "unutur" dediğini çok net hatırlıyorum neyse.ne ara dedim acep
Farkı ay yapımdizinin 2.sezonunu satmışlar bazı ülkelere türkiyede reyitng düşse de garantiye alıyorlar dzinin 2.sezonunu @Harunnn60 @cookies @Çiğdem- @mrt-06 @destere @Forumdash
Farkı ay yapım
Hayır ilk bölüm izledim sadece zoraki damattaki ergen burak özcivit vardı. Çekılmıyordu. Kız kurtarıyordu ama daha bi sexy olmuştuizliyormuydun diziyi ?
dizideki kız güzeldide bir türlü başlayamamıştım? artık işişten geçti bu saatten sonra hiç başlamam
Farkı ay yapım
fark-ı burak özçivit dahaçok desterenin çalılık kuşu da baya satışmıştı ayrıca kurt seyiti de 39 bölüm olarak satmıştı ay yapım 21 de bitince yurtdışındaki kanallar starla ay yapıma bir bir girişmiştiizliyormuydun diziyi ?
dizideki kız güzeldide bir türlü başlayamamıştım? artık işişten geçti bu saatten sonra hiç başlamam
yeni bir kanalda tekrar denicekler yeni diziymiş sanki gibi bence kanal d olucak bakalım reytinglerde düzelme olucakmı yeni sezona yine olmazsa bu sefer acımazlardizinin 2.sezonunu satmışlar bazı ülkelere türkiyede reyitng düşse de garantiye alıyorlar dzinin 2.sezonunu @Harunnn60 @cookies @Çiğdem- @mrt-06 @destere @Forumdash
ne diyon kızyeni bir kanalda tekrar denicekler yeni diziymiş sanki gibi bence kanal d olucak bakalım reytinglerde düzelme olucakmı yeni sezona yine olmazsa bu sefer acımazlar
başlığa bakmamışım bee
arada bir diziye rastlayınca gözüm çarpıyor neslihan a ama ne zaman görsem çiğdemin malkoç oğlanıda kızın yanında insan gönül rahatlığıyla seyredemiyor kızıHayır ilk bölüm izledim sadece zoraki damattaki ergen burak özcivit vardı. Çekılmıyordu. Kız kurtarıyordu ama daha bi sexy olmuştu
hem önemlide değil zaten hangi konunun altında o konuyla ilgili yorum varki ) artık karışık takılıyoruz yorumlarabaşlığa bakmamışım bee
Kehribar dizisinin yeni adı
3. Bölümdeyim ama son 20 dakikasını izleyemedim çok acil bir isim çıkmıştı Bugün de izleyemeyeceğim maalesefarada bir diziye rastlayınca gözüm çarpıyor neslihan a ama ne zaman görsem çiğdemin malkoç oğlanıda kızın yanında insan gönül rahatlığıyla seyredemiyor kızı
hem önemlide değil zaten hangi konunun altında o konuyla ilgili yorum varki ) artık karışık takılıyoruz yorumlara
sen kaçıncı bölümdesin şu an hala izlemeye devammı yoksa terkettinde açıklamaya cesaretinmi yok
işte dizileri bırakmak böyle başlar önce ilk bölümü zar zor götürürsün sonra üçüncü bölümde dua edersinki biri seni çağırsında diziden kurtulasın sonra o işide bir şekilde halledince mutlu bir şekilde ben devam etmek istiyordum ama şartlar elvermedi diye kendi kendini avutursun ama içten içede diziden kurtulduğun için mutlu olursun3. Bölümdeyim ama son 20 dakikasını izleyemedim çok acil bir isim çıkmıştı Bugün de izleyemeyeceğim maalesef