Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Bu dizideki Emir'de hiç mimik yok önceden de sevdiğim bir oyuncu değildi ama şimdi daha da iticileşti. Ne zaman baksam adamın yüz ifadesi böyle;

Kara-Sevda-09.BLM-09.12.2015-720p-HDTV-x264-AC3-TURG.mkv_snapshot_01.07.27_2015.12.10_06.14.30.png

@xemrexxx Amine mimik yapamıyor diyordun bu oğlanda ondan hiç yok. :A
Adamın oyunculuğu efsane, muhteşem bir iş çıkarıyor. Kaan'ın yerinde başkası olsaydı bu dizi tutmazdı, diziyi kurtaran ve izleten bu adamdır. :)

Aynen ya, aldırsa da görüntü şov yapsak. :D

Aşk Sana Benzer filminde de öyleydi, çok mu zor anlamıyorum ki. :F

Bu arada konuyla alakasız ama Kerem Bursin'in yeni fotosu sosyal medyaya damga vurdu, tüm haber siteleri haber yaptı. :bhr:
Ekli dosyayı görüntüle 49708
Iyyy harbi bu ne? :( Belki hani "ben bayan mıyım ulan kıllı gezecem" deyip aldırmıyordur bilemiycem. :F

180408_fahrue_1.jpg

@Çiğdem- bir üst mesajdaki fotoyu kaçırma, Yiğit arşivinden çıkarmış. :A

Bende Kaan'ı önce ki dizilerinde sevmezdim ama bu dizi de döktürüyor. Rol çoğu zaman sakin cevaplar veren bir rol. Sinirli agresif olduğu anları da süper karşıya geçiriyor.
Bence bu dizinin en büyük yıldızı Kaan.

Iyyy harbi bu ne? :( Belki hani "ben bayan mıyım ulan kıllı gezecem" deyip aldırmıyordur bilemiycem. :F

180408_fahrue_1.jpg

Bıyıklıyım diye göğüs kıllarını da aldırmama kararı almış herhalde, pek anlamadım ya. :D Kaan Urgancıoğlu bak nasıl düşünceli adam. :bhr:

Bende Kaan'ı önce ki dizilerinde sevmezdim ama bu dizi de döktürüyor. Rol çoğu zaman sakin cevaplar veren bir rol. Sinirli agresif olduğu anları da süper karşıya geçiriyor.
Bence bu dizinin en büyük yıldızı Kaan.
Aynen öyle. :D

Ben açıkçası Burak için diziye başlamıştım da şimdi sırf Emir için izliyorum. :D O'nsuz dizi HİÇ!

180408_fahrue_1.jpg

Aynen ya, aldırsa da görüntü şov yapsak. :D

Aşk Sana Benzer filminde de öyleydi, çok mu zor anlamıyorum ki. :F

Bu arada konuyla alakasız ama Kerem Bursin'in yeni fotosu sosyal medyaya damga vurdu, tüm haber siteleri haber yaptı. :bhr:
Ekli dosyayı görüntüle 49708
tarzan filmi çekimi fotosu gibi olmuş hahaha :F:F:F

Bıyıklıyım diye göğüs kıllarını da aldırmama kararı almış herhalde, pek anlamadım ya. :D Kaan Urgancıoğlu bak nasıl düşünceli adam. :bhr:

Aynen öyle. :D

Ben açıkçası Burak için diziye başlamıştım da şimdi sırf Emir için izliyorum. :D O'nsuz dizi HİÇ!

Aynen. Ses tonlamaları müthiş. Replikleri yazanlarda Süperler onlarında haklarını teslim edelim.:)

ayol adam @Çiğdem- lere hitap etmiyor çünkü :F neyse ben de tam şunu paylaşacaktım kardeşim benim filmi sırbistanda gösterilecekmiş galaya burak özçivitin geleceğini duyan çirkin kızlar biletleri 40 dk de tüketmiş gs-fb maçı biletleri bile bu hızda tükenmiyor :F @destere @sokak sanati @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 49712 Ekli dosyayı görüntüle 49713
Mesajıma dis atmışsın ama çok iyi hatırlıyorum aynı yorumu sen de yapmıştın. :A