saati 18 ya da 18.50 o saatte aldığı o share ile ilk 20 ye zor giriyorGeçen hafta yoktu basket macı filan vardı sonra konser monser vardı. Bu arada yanliş yere yazıyorsun
![]()
saati 18 ya da 18.50 o saatte aldığı o share ile ilk 20 ye zor giriyorGeçen hafta yoktu basket macı filan vardı sonra konser monser vardı. Bu arada yanliş yere yazıyorsun
![]()
Sonuçta MY'den çoksaati 18 ya da 18.50 o saatte aldığı o share ile ilk 20 ye zor giriyorayrıca buna başarı diyorsan geçen sene fgsn nin aynı zamanlarda aynı saatte aldığı 35+ sharelere bak
![]()
ilk 10 da kpa yok my var ama sonuca bak senSonuçta MY'den çok![]()
Yok artık çok önyargıyla yaklaşıyorsun Kara Para Aşk gayet iyi ve güçlü hikayesi olan bir dizi.yaprak dökümü 20 reyting alırdı bu seneki 3 işi kss 3-4 kpa 5-6 medcezir 7-8 alıyor toplam 15-18 reyting
senaryoya hiç girmiyorum zaten kss ile kpa nın konusu ne belli bile değildi medcezir biraz düzgündü onun da 92 bölümlük orjinali var bakıp bakıp yazılır![]()
4 küsür reytingle kapadı diye hatırlıyorumYok artık çok önyargıyla yaklaşıyorsun Kara Para Aşk gayet iyi ve güçlü hikayesi olan bir dizi.
Yaprak Dökümü'nün şimdi yayınlansa 14'ü zor göreceğini sende biliyorsun inkar etme
Ayrıca her dizi düşerken KPA çok iyi share'la kapattı 7 reytinge denk geliyor hatırladığım kadarıyla
Şahsen yükseleceğini düşündüğüm bir iş
![]()
Tablolardadaki acıklamaları okumasamilk 10 da kpa yok my var ama sonuca bak seno saatte 20 share 1 milyon izleyici ediyorsa primetimeda 20 share 2 milyon izleyici ediyi
![]()
oku ne varmış 15-44 var bir tek başka neyi açıklıyor o tabloTablolardadaki acıklamaları okumasam![]()
Erkan Can, Saygın Soysal, Engin Akyürek oyunculuk bakımından ÇOK iyiler bence.4 küsür reytingle kapadı diye hatırlıyorumkadrodaki isimler popüler sadece çok iyi değil
![]()
dizinin yüzde 50 sinden fazlası engin tuba diğerlerine rol düşerse görücezErkan Can, Saygın Soysal, Engin Akyürek oyunculuk bakımından ÇOK iyiler bence.
Yani demek istediğim; sezon finali share'lerini şubat-ocaktaki reytingleriyle baz alırsak 6,5-7 reytinge denk geliyor. Haziranda dizilerin reytingi düştüğü için böyle bir incelemeye başvurdum![]()
o 15-44'ü demedimoku ne varmış 15-44 var bir tek başka neyi açıklıyor o tablomy gündüz kuşağına gideceğine hiç yayınlanmasın daha iyi
![]()
onda ne var süre kanal adı saat varo 15-44'ü demedimŞu mavi tablodaki yazıları dedim
![]()
Nufus ölçüm sayısı orantısı filan varonda ne var süre kanal adı saat var![]()
o ne la öyle türkçe bir anlamı bile yokNufus ölçüm sayısı orantısı filan varBi daha siteyi girdirme bana
Neyse ben kaçar dizi mi izleyecem.
hahhaha çok komik ve saçma sapan sahneler dizi tadında değil kesinlikle
aynen sahneler saka gibihahhaha çok komik ve saçma sapan sahneler dizi tadında değil kesinlikle
tiyatro gösterisi gibi olmuş özellikle ilk sahne sibel ve elifin babası yılın en saçma sahnesi olurdu çıkarılması isabet olmuş![]()
cep çekimi ondanhahhaha çok komik ve saçma sapan sahneler dizi tadında değil kesinlikle
tiyatro gösterisi gibi olmuş özellikle ilk sahne sibel ve elifin babası yılın en saçma sahnesi olurdu çıkarılması isabet olmuş![]()
aynen cekim kalitesi de kotudiyaloglar falanda çok saçma![]()