Gereksiz diye kesmis olabilirlerBirşey yok ki bu sahnelerde, niye kesmişler.
Gereksiz diye kesmis olabilirlerBirşey yok ki bu sahnelerde, niye kesmişler.
Evet
Reklam bu Galaxy s5 ile çekmişlerdir o yuzden Görüntüler berbat sanki kısa film gibiBirşey yok ki bu sahnelerde, niye kesmişler.
Satılsın Hem izleniyor hem dvd'si kapiş kapişkaradayı gibi dvd leri satılıyor galiba @Forumdash
reyting listesinde göremiyoz ama neyseReklam bu Galaxy s5 ile çekmişlerdir o yuzden Görüntüler berbat sanki kısa film gibi
Satılsın Hem izleniyor hem dvd'si kapiş kapiş
Arzum dizilere ara verdi hatta uzaklasti dizi sektorundanKöşke Arzum Onan gelse muhteşem olmaz mı? Selda Alkor gelecek deniliyor, onu da severim
Ara vermedi bıraktı tamamen Keşke geri dönse ama..Arzum dizilere ara verdi hatta uzaklasti dizi sektorundan
selda alkor neboş gibi bırakır bu diziyiKöşke Arzum Onan gelse muhteşem olmaz mı? Selda Alkor gelecek deniliyor, onu da severim
Selda Alkor karakterine ısınmazsa diziye girmez zaten, ''Ellerinde Selda Alkor vardı, kullanamdılr .ss'' triplerine hiç girmez.selda alkor neboş gibi bırakır bu diziyi
selda alkorun parmaklıklar ardında dan sonra düzgün işi olmadı son 4-5 yıldır işleri kötü bir neboş değil zaten derse gülerlerSelda Alkor karakterine ısınmazsa diziye girmez zaten, ''Ellerinde Selda Alkor vardı, kullanamdılr .ss'' triplerine hiç girmez.
Sonuç olarak Selda Alkor bence çok daha asil ve oyunculuğuyla Nebahat Çehre'yi en az 10'a katlayacak bir isim. Katılması her iki taraf için de iyi olurselda alkorun parmaklıklar ardında dan sonra düzgün işi olmadı son 4-5 yıldır işleri kötü bir neboş değil zaten derse gülerler
ay yapım son zamanlarda pek oyunculuğa bakmıyor kurt seyit ve kara para aşk kadroları bunu gösteriyiSonuç olarak Selda Alkor bence çok daha asil ve oyunculuğuyla Nebahat Çehre'yi en az 10'a katlayacak bir isim. Katılması her iki taraf için de iyi olur
Neyse diyip geçiştirme 15-44 'de gördüklerinle dudakların uçukluyordur belkireyting listesinde göremiyoz ama neyse
nesi uçuklatsınNeyse diyip geçiştirme 15-44 'de gördüklerinle dudakların uçukluyordur belki
Ay Yapım diil, ben bakıyorum Lafı yine Tuba Büyüküstün'e getireceksin şimdi. Galiba sen sadece ilk bölümleri izledin çünkü son bölümlerde Tuba'nın oyunculuğu gerçekten iyi Ayrıca dizide Nebahat Çehre'den başka kötü oyuncu yoktu ki Tuvana Türkay ve emre Kızılırmak da yeni ve eğitimsiz oyuncu olmalarına rağmen fena değiller.ay yapım son zamanlarda pek oyunculuğa bakmıyor kurt seyit ve kara para aşk kadroları bunu gösteriyi
tubaya getirmicem genel konuştum bu sezon başlayan tüm dizilerindeki isimlerin oyunculuğunu topla bir yaprak dökümü oyuncuları etmezAy Yapım diil, ben bakıyorum Lafı yine Tuba Büyüküstün'e getireceksin şimdi. Galiba sen sadece ilk bölümleri izledin çünkü son bölümlerde Tuba'nın oyunculuğu gerçekten iyi Ayrıca dizide Nebahat Çehre'den başka kötü oyuncu yoktu ki Tuvana Türkay ve emre Kızılırmak da yeni ve eğitimsiz oyuncu olmalarına rağmen fena değiller.
Yetenek olarak evet Bir de Ezel'in de kadrosu bayağı iyiydi bence.tubaya getirmicem genel konuştum bu sezon başlayan tüm dizilerindeki isimlerin oyunculuğunu topla bir yaprak dökümü oyuncuları etmez
yaprak dökümü 20 reyting alırdı bu seneki 3 işi kss 3-4 kpa 5-6 medcezir 7-8 alıyor toplam 15-18 reytingYetenek olarak evet Bir de Ezel'in de kadrosu bayağı iyiydi bence.
Geçen hafta yoktu basket macı filan vardı sonra konser monser vardı. Bu arada yanliş yere yazıyorsunnesi uçuklatsın
21 temmuza baktım programa varmış yeni bölüm bizi keklicen sen de