Kara Para Aşk 8. Bölüm Yorumları

Fragmanı izlediğimiz zaman anlamalıydık suç bizde, bu şoku hak ettik biz.:D

ne alakası var dizileri ailece izleyenler var aile içinde izlenirken böyle sahnelerde insan kendisi utanır eğer utanman varsa ki ben utanırım :) ne gereği var yani orda yanağından öpse ne olacak
Şimdi bi şey derdim ama o kadar samimi değilim senle. Neye göre kime göre neyden utancam, utanman varsa diyosunda ? :)
söyle söyle bişey olmaz :D baba sinirlenirse cevabını 2 kat arttırarak sana verir zaten :D

Elif dedim, ne dedim de kaldım ben hala aslında. :D
biz tek bir elif biliriz tek bir elif dedim biliriz o nerden çıktı :D

söyle söyle bişey olmaz :D baba sinirlenirse cevabını 2 kat arttırarak sana verir zaten :D

Baba ilk hayal dünyasından çıkıp gerçekleri görmeye ve kabullenmeye cevap versinde ilk. :)

Baba ilk hayal dünyasından çıkıp gerçekleri görmeye ve kabullenmeye cevap versinde ilk. :)
baba yanlış gördğü herşeye cevap verir :d bırak şimdi artislenmeyi de ne diyecektin söyle merak ettim :d

7.bölümde Ömer'in öyle bir sahnesi vardi görmedin sanirim. :D
izleyemiyorum aga elif dedim türküsü mü çaldı :D

Oyun değildi, gerçekti..

Bmf4CDECcAA8qSJ.jpg

baba yanlış gördğü herşeye cevap verir :D bırak şimdi artislenmeyi de ne diyecektin söyle merak ettim :D

izleyemiyorum aga elif dedim türküsü mü çaldı :D
Söyliyemem cidden yüzyüze samimi olduğum birisine diyebilirim anca. Sadece sende değil, forumdaki kimseye söyliyemem :)

:gangnam::gangnam:Elif'e bak sen be cesaretini sevsinler senin aşık olduğu adamı çekinmeden içinden geldiği gibi çekip öptü o an büyük bir şok yaşadım 😱 Ömer'in de şok yaşayan izleyiciden farkı yoktu zavallım ne yapacağını şaşırdı öpücükten fazlasıyla etkilendi oda hemen işi oyuna vurdu.Elif bu oyun değildi gerçekti demesinden sonra önce bir gülümseme sonra bir ciddileşme geldi tepkisi ne olacak bundan sonra Elif&Ömer ilişkisi nasıl olacak çok merak ediyorum ayrıntılı bölüm yorumum daha sonra olacak gidip son sahneyi bir kez daha izleyip geleyim :D

KaraParaAşk dizi tagı Türkiye gündemi ve Dünya gündeminde TT durumda :oley:

Bmf551JCAAAnFA2.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi