Umarım Ömer gerçek aşkın Elifde olduğunu görür.Ömer gözünüzü açsın artık,görsün Sibel'in gerçek yüzünü?
Aynen.O güzelim sahneyi bitirir...
Ne hastanesi?
Umarım Ömer gerçek aşkın Elifde olduğunu görür.Ömer gözünüzü açsın artık,görsün Sibel'in gerçek yüzünü?
Aynen.O güzelim sahneyi bitirir...
Ne hastanesi?
Yaptığımız espiriyidemi açıklayalım? @Arslan Bey'i de anlayamadın rahatmısın sen.Kafa Elif'te kaldı galiba
Elif'in opücüğü Karadayı'da Feride'nin ilk opücüğünu hatirlattı.Elif dedim, ne dedim de kaldım ben hala aslında.![]()
söyle söyle bişey olmazne alakası var dizileri ailece izleyenler var aile içinde izlenirken böyle sahnelerde insan kendisi utanır eğer utanman varsa ki ben utanırımne gereği var yani orda yanağından öpse ne olacak
Şimdi bi şey derdim ama o kadar samimi değilim senle. Neye göre kime göre neyden utancam, utanman varsa diyosunda ?![]()
biz tek bir elif biliriz tek bir elif dedim biliriz o nerden çıktıElif dedim, ne dedim de kaldım ben hala aslında.![]()
Elif'in sığınacak başka limanı yok baksana ailesinden gördüğü tepkiyi?Umarım Ömer gerçek aşkın Elifde olduğunu görür.
Aynen.Umarım o sahneyi öyle bitirmezler.
![]()
söyle söyle bişey olmazbaba sinirlenirse cevabını 2 kat arttırarak sana verir zaten
biz tek bir elif biliriz tek bir elif dedim biliriz o nerden çıktı![]()
Aşkta en önemli olan güvendir ve Ömer bu güveni Elife verebildi.Elif'in sığınacak başka limanı yok baksana ailesinden gördüğü tepkiyi?Elif&Ömer birbirine iyi gelecek.
![]()
baba yanlış gördğü herşeye cevap verirsöyle söyle bişey olmazbaba sinirlenirse cevabını 2 kat arttırarak sana verir zaten
biz tek bir elif biliriz tek bir elif dedim biliriz o nerden çıktı
Baba ilk hayal dünyasından çıkıp gerçekleri görmeye ve kabullenmeye cevap versinde ilk.![]()
izleyemiyorum aga elif dedim türküsü mü çaldı7.bölümde Ömer'in öyle bir sahnesi vardi görmedin sanirim.![]()
Elifi cesaretine ayrıca hayranım..kıza bakk ya ben aşığım ömer demediği kaldı bir tek ,demiş kadar oldu gerçiAşkta en önemli olan güvendir ve Ömer bu güveni Elife verebildi.![]()
Aynen.Elifi cesaretine ayrıca hayranım..kıza bakk ya ben aşığım ömer demediği kaldı bir tek ,demiş kadar oldu gerçi![]()
KaraParaAşk dizi tagı Türkiye gündemi ve Dünya gündeminde TT durumda
![]()
baba yanlış gördğü herşeye cevap verirbırak şimdi artislenmeyi de ne diyecektin söyle merak ettim
izleyemiyorum aga elif dedim türküsü mü çaldı![]()