Kara Para Aşk 8. Bölüm Yorumları

Miras yedi, hani şu mirasa konan kişiler verilen isimdi. Ben de bunu elmasa çevirdim. Buradakiler elmasa konmaya çalışıyorlar. Elmaslara konmaya çalışıyorlar yani. O açıdan yazmıştım yani bunu. :)

Onu anlamıştım da başka bir tahmin çıkar diye beklemiştim. :D

Elif sen ne cesur bir kızsın, aferin hep böyle ol. Ömer şok oldu, inşallah kızı hayal kırıklığına uğratmaz.:D

Aşk başlamış yuh yani biri elife babasının yakın zamanda öldüğünü hatırlatır mı )))))

bende sevmem öyle sahneleri ama tuvanayı izlemek için değiştirmezdim :D
@takas Aman değiştir yoksa ateşlerde yanarsın. Kötü, ahlakı düşük bi insan olursun demi :))))

bende sevmem öyle sahneleri ama tuvanayı izlemek için değiştirmezdim :D
@takas Aman değiştir yoksa ateşlerde yanarsın. Kötü, ahlakı düşük bi insan olursun demi :))))
ne alakası var dizileri ailece izleyenler var aile içinde izlenirken böyle sahnelerde insan kendisi utanır eğer utanman varsa ki ben utanırım :) ne gereği var yani orda yanağından öpse ne olacak

ne alakası var dizileri ailece izleyenler var aile içinde izlenirken böyle sahnelerde insan kendisi utanır eğer utanman varsa ki ben utanırım :) ne gereği var yani orda yanağından öpse ne olacak​
Şimdi bi şey derdim ama o kadar samimi değilim senle. Neye göre kime göre neyden utancam, utanman varsa diyosunda ? :)