Kara Para Aşk 8. Bölüm Yorumları

Bir gün bir Tuba Büyüküstün tatlılıktan ölebilir.:)

Bmf66iCIEAAlgIz.jpg

Bu bölüm en iyi bölümlerden birisiydi ve bence A\B'de yeniden 7+ reytinge yükselebilir. :)

Aynen. :X Ömeri daha önce de böyle öpmüştü. :bhr: Ömer biraz utangaç biri ama sen dediğin gibi Elif çok cesaretli bir kız. :)
Kızımız önce resmini yaptı, bisikletle dolaştı falan, şöyle bol oksijen aldı, enerji depoladı ve gitti sevdiğine sen benimsin dedi .:Z

Bölümün ilk sahnelerini pek sevmedim Nilüfer Metin sahnelerini hiç sevmiyorum bu ne ya hep bunları mı izliycez diye düşünürken ard arda gelen Elif&Ömer sahneleri beni benden aldı o nasıl güzel bakışmalardır öyle :love1:Ömer'in Elif'i tuvalletten çıkarttıktan sonraki tartışmaları o sahnedeki bakışmalar 10 numaraydı.Elif&Nilüfer kavuşmasında Tuba'ya bayıldım özellikle Ömer'e öyle bir bakışı vardı ki en güzel en içten teşekkürü bakışları ile etti :)
Nilüfer sorunu bitti sonunda şimdi sıra elmaslar ve sibel'de Ömer'in biran evvel sibeli unutması lazım :D

Aslında Ankaranın Dikmeni olmasa çok daha iyi reytingler alabilirdi . Muhteşem Yüzyıl en güçlü rakip ama başka bir 5+ reytingli dizi olunca daha çok etkileniyor.
Aynı zamanda başlamış olmaları büyük talihsizlik gerçekten ama Muhteşem Yüzyıl bittikten Kara Para Aşk birinci olacaktır.:D

Merak ettim Feridenin Mahir'i öptüğü gibi öptüğünü yazmışsın meraklandırdın beni :Z
Feride'de ilk Mahir'i öpen olmuştu ama bu bambaşka,Yalnız hep ataklar elif kızımızdan geliyor hiç alışkın değiliz bu durumlara...İki kere öpüştüler ikisinde de elif öptü ve artık sıra ömer paşamızda...:)

Elif'in bu ataklarından sonra Ömer'in arayı kapatması için güzel bir aşk itirafı ve öpücük bekliyorum :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi