Paylaştım.Twitter konusunda paylas abi suan mobilim.
Elif dedim türkü sözleri ile Ömer Elife atifta bulundu. 😉
İnşallah bu reytingleri fazlasıyla hakediyor.Bu bölüm en iyi bölümlerden birisiydi ve bence A\B'de yeniden 7+ reytinge yükselebilir.![]()
Aslında Ankaranın Dikmeni olmasa çok daha iyi reytingler alabilirdi . Muhteşem Yüzyıl en güçlü rakip ama başka bir 5+ reytingli dizi olunca daha çok etkileniyor.İnşallah bu reytingleri fazlasıyla hakediyor.![]()
Kızımız önce resmini yaptı, bisikletle dolaştı falan, şöyle bol oksijen aldı, enerji depoladı ve gitti sevdiğine sen benimsin dedi .Aynen.Ömeri daha önce de böyle öpmüştü.
Ömer biraz utangaç biri ama sen dediğin gibi Elif çok cesaretli bir kız.
![]()
Hala bölümün etkisindesin.Kızımız önce resmini yaptı, bisikletle dolaştı falan, şöyle bol oksijen aldı, enerji depoladı ve gitti sevdiğine sen benimsin dedi .![]()
Aynı zamanda başlamış olmaları büyük talihsizlik gerçekten ama Muhteşem Yüzyıl bittikten Kara Para Aşk birinci olacaktır.Aslında Ankaranın Dikmeni olmasa çok daha iyi reytingler alabilirdi . Muhteşem Yüzyıl en güçlü rakip ama başka bir 5+ reytingli dizi olunca daha çok etkileniyor.
aynen bende Elif&Ömer'in etkisindeyim halaHala bölümün etkisindesin.Gerçekten muhteşem bölümdü.
![]()
Bu hafta Karadayı'yı izledim mesela sıkıldım izlerken 10 reyting aldı,Kara Para Aşk'ın bu bölümü daha iyiydi daha fazla reyting alması gerekiyor aslında.Hala bölümün etkisindesin.Gerçekten muhteşem bölümdü.
![]()
Senaryo böyle güzel devam ederse tabii ki 1. olacaktır.Aynı zamanda başlamış olmaları büyük talihsizlik gerçekten ama Muhteşem Yüzyıl bittikten Kara Para Aşk birinci olacaktır.![]()
Pc'den bir yerden izle Elif'e bayılacaksın.Allah'ım yok böyle güzellik.Bu bölümü izleyemedim![]()
İzliyecem aga kesin kaçırmamPc'den bir yerden izle Elif'e bayılacaksın.Allah'ım yok böyle güzellik.![]()
Offf... Hatırlatınca bütün yazacaklarim gitti aklimdan resmen ya... Bu nasil bir son sahnedir allahim?
Merak ettim Feridenin Mahir'i öptüğü gibi öptüğünü yazmışsın meraklandırdın beniOfff... Hatırlatınca bütün yazacaklarim gitti aklimdan resmen ya... Bu nasil bir son sahnedir allahim?![]()
Feride'de ilk Mahir'i öpen olmuştu ama bu bambaşka,Yalnız hep ataklar elif kızımızdan geliyor hiç alışkın değiliz bu durumlara...İki kere öpüştüler ikisinde de elif öptü ve artık sıra ömer paşamızda...Merak ettim Feridenin Mahir'i öptüğü gibi öptüğünü yazmışsın meraklandırdın beni![]()
O da öper Tuba'yı kim öpmek istemezkiFeride'de ilk Mahir'i öpen olmuştu ama bu bambaşka,Yalnız hep ataklar elif kızımızdan geliyor hiç alışkın değiliz bu durumlara...İki kere öpüştüler ikisinde de elif öptü ve artık sıra ömer paşamızda...![]()
Son sahneyi birdaha izlemek isterseniz buyurunO da öper Tuba'yı kim öpmek istemezki![]()