- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Aşk, Tuba'ya yakıştığı kadar kimseye yakışmadı .netElif bu oyun degildi, gercekti dedi, ömer hafif bir tebessüm ile kala kaldi. 😉
Aşk, Tuba'ya yakıştığı kadar kimseye yakışmadı .netElif bu oyun degildi, gercekti dedi, ömer hafif bir tebessüm ile kala kaldi. 😉
45 saniye izledim süperdituvana türkayın ofisteki sahnesi Allah ım bu nasıl bi güzelliktir ya
tam dedem açmıştı ki öpüşünce değiştirdi
![]()
Oha ben o replikleri kaçırmışım. 😱Aa olmaz böyle biraz daha dikkat.![]()
Ömer gerçek olduğuna inanamadı bileÖnemli bir sahne kaçırmamışım.![]()
Miras yedi, hani şu mirasa konan kişiler verilen isimdi. Ben de bunu elmasa çevirdim. Buradakiler elmasa konmaya çalışıyorlar. Elmaslara konmaya çalışıyorlar yani. O açıdan yazmıştım yani bunu.Pas atma, bekliyorum.![]()
bende sevmem öyle sahneleri ama tuvanayı izlemek için değiştirmezdimSende tam sahneyi bulmuşsun.
Yarın açıp tekrar bakarım artık. Önemli ayrıntı.![]()
Miras yedi, hani şu mirasa konan kişiler verilen isimdi. Ben de bunu elmasa çevirdim. Buradakiler elmasa konmaya çalışıyorlar. Elmaslara konmaya çalışıyorlar yani. O açıdan yazmıştım yani bunu.![]()
Aşk başlıyor.Ömer gerçek olduğuna inanamadı bile![]()
Reklama girmeden önceki sahnelerin yanında hafif kalmış.Dizinin damar sahnesi.![]()
Ömer gerçekti biz milyonlar şahidiz .Aşk başlıyor.
Reklama girmeden önceki sahnelerin yanında hafif kalmış.![]()
Ömerin ben hala Sibeli seviyorum demesinden korkuyorum.Ömer gerçekti biz milyonlar şahidiz .![]()
ne alakası var dizileri ailece izleyenler var aile içinde izlenirken böyle sahnelerde insan kendisi utanır eğer utanman varsa ki ben utanırımbende sevmem öyle sahneleri ama tuvanayı izlemek için değiştirmezdim
@takas Aman değiştir yoksa ateşlerde yanarsın. Kötü, ahlakı düşük bi insan olursun demi)))
Ömer gözünüzü açsın artık,görsün Sibel'in gerçek yüzünü?Ömerin ben hala Sibeli seviyorum demesinden korkuyorum.![]()
unutmuş aga işte ölenle ölünmüyorAşk başlamış yuh yani biri elife babasının yakın zamanda öldüğünü hatırlatır mı )))))
Ömerin ben hala Sibeli seviyorum demesinden korkuyorum.![]()
Hastaneden yazıyorum Elif elden gitti lilililili ağıt yakacam.@Yakamoz-Asi
Yaptığımız espiriyidemi açıklayalım? @Arslan Bey'i de anlayamadın rahatmısın sen.O güzelim sahneyi bitirir...
Ne hastanesi?