Kara Para Aşk 8. Bölüm Yorumları

Miras yediler -> Elmas yediler

Bölüm yine eşsizdi. Bayıldım desem yeridir. Şu tayyarın metresi ve o'nun uzantısı cinayette ana faktörler 😱 Elifin kardeşi neyin peşinde, elif kurtarıcağız seni diyor gidip fatih'e yetiştiriyor. Birde hastane ziyareti yaptı :d
ömer'in, elif birisimi gördü? O yüzden mi öptün? Gerçeği zaten söylemiceğiz mi ? derken içten içe de korku dolu bakışları güzeldi :A
çatışma sahnesi bence biraz daha özenli çekilebilirdi. Adamın ayağı masaya takılıp düşme sahnesi hiç olmamış. Ve nebahat çehrenin elif'e böylesini NE DUYDUM NE İŞİTTİM demesi. Bu iki kelime aynı anlamda Zaten. :)

baharımı bu bölüm çok çok az gördük. :(

Kısaca bu bölüm harkuladeydi. Çok beğendim. Emeği geçenlere büyük tebrik. :)

Cinayeti damat ve o metres mi işledi diyorsun?

Tam dibe vurdum derken karşıma sen çıktın.Hehehehehhehe çok güzeldi.:Z

Cinayeti damat ve o metres mi işledi diyorsun?​
E onlar arabada konuşurken demediler mi o doğum günü olayı yüzünden hala korkuyorum diye ? :)

Allahim bu nasil bir bölümdür böyle
Elifle ömer siz bana ne yaptiniz ya
Siz bukadar kusursuz olmak zorundamısınız.:D

Bu gece itibari ile biraktim :) Kacak seyrettim bugün hayatimda bir ilk oldu basladigim diziyi yari yolda birakmak :D

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..

Elif'in, Ömer'e "bu oyun değildi, gerçekti" demesi ve Ömer'in şaşkın bakışları. O son sahne gerçekten mükemmeldi. :)

45 saniye izledim süperdi :D tuvana türkayın ofisteki sahnesi Allah ım bu nasıl bi güzelliktir ya :D tam dedem açmıştı ki öpüşünce değiştirdi :d

Bu arada ne elmasmış yahu Bahar peşinde, Taner peşinde vay anasını bu arada Ahmet'i ve Sibel'i Taner ile Pınar mı öldürdü ne demek yani doğum günü gecesini unut ben bir tek katil oldukları anlamını çıkardım.(b)