Kara Para Aşk 12.Bölüm Fragmanı

Teşekkürler efendim :D bugün anca vakit bulabildim de fragmanı çok beğendim
11.bölüme bayıldım dünden beri kaç kez tekrar izledim sayamadım :A 11.bölümün her sahnesi çok güzeldi valla
Yalnız Ömer Elif´in ne yiyip içeceğini iyi çözmüş.Sütlaç, çikolatalı pasta, tiramisu ve tabiki cappucino Yanlız bunu duyanda Elif´i çok şişman bir şey sanır.:)

çok hoşş bir sahne :love1::love1:ama karadayıdan mahir feride sahnelerinin aynısı gibi onlarda fragmandakı gibi biryere gidiyordular o sahnelerin kopyası gibi olmuş malesef ay yapım 2 diziyi kaldıramıyor gibi görüyorum ben braz farklı sahneler bekliyordum mahir feridenin dağ evindekı sahneleri şimdi ömerle elife yazmıslar hatta feridenin açık saçlı haline elifi benzetmeye çalısmıslar tip olarakta 😵😵 kopya gibi bir sahne olmus 2 diziyi birbirine karıştırmadan yaratıcı şekilde yapabilselerdi keşke ay yapım 😵😵😵

fragman muhteşem ya merakla bekliyorum yeni bölümü off off offfff :oley:

Fragman çok güzel, Tuba yine büyülüyor. AŞK başlasın şimdi. :)

Karadayı vs. benzetmelere gelince onlar malesef biraz kart bir çift ve aşkı yansıtamıyorlar. Elif & Ömer tam anlamıyla aşık gibi bakıyorlar. O yüzden Kara Para Aşk in Karadayı out diyorum. 😉

Yok o açıdan demedim ya aşk açısından :D
Çarşamba gününü bekliyoruz artık,gel çarşamaba gel.:D

Fragman çok güzel, Tuba yine büyülüyor. AŞK başlasın şimdi. :)

Karadayı vs. benzetmelere gelince onlar malesef biraz kart bir çift ve aşkı yansıtamıyorlar. Elif & Ömer tam anlamıyla aşık gibi bakıyorlar. O yüzden Kara Para Aşk in Karadayı out diyorum. 😉
Tuba ne kadar güzel olmuş öyleee dimii?Bandana dan bıkmıştım artık şükür saçını açmışlar...Açık saç daha çok yakışıyor.:)

Son düzenleme:
Karadayı ve Mahir&Feride ile bu diziyi ve Elif&Ömer çiftini karşılaştırmayalım lütfen çünkü arada dağlar kadar fark var :) KPA karadayı gibi ağır ve sıkıcı değil Mahir&Feride çifti de Elif&Ömer çiftinin tırnağı bile olamaz :D bu çiftteki enerji büyü kimsede yok