Kara Para Aşk 12.Bölüm Fragmanı

Bu hafta ay yapım mutlu mesut sahneler çekiyor galiba:X [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] [HASHTAG]#KPA[/HASHTAG] bakalım [HASHTAG]#medcezir[/HASHTAG] 'de mutlu mesut bir bölüm olucak mı :A KSS'yi de derdim de onlar geçen hafta ayrılıp bu hafta barışacak değiller ya:X

Bu hafta ay yapım mutlu mesut sahneler çekiyor galiba:X [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] [HASHTAG]#KPA[/HASHTAG] bakalım [HASHTAG]#medcezir[/HASHTAG] 'de mutlu mesut bir bölüm olucak mı :A KSS'yi de derdim de onlar geçen hafta ayrılıp bu hafta barışacak değiller ya:X
azıcık mantıklı ol kss de barışmazlarsa şura ingiltereye gidiyor tabi barışacakalr yoksa kss-ingiltere esprisini gerçek mi sandın .ss

azıcık mantıklı ol kss de barışmazlarsa şura ingiltereye gidiyor tabi barışacakalr yoksa kss-ingiltere esprisini gerçek mi sandın .ss
Sen beni yalanlamaya kalkarken beni doğruluypn:F O zaman gene benim dediğim olacak :A Ay yapım bu hafta mutlu bölüm yayınlayacak:X

Kötü başlayıp sonra toparlamıştı bende bunu hatırlatırım Elifimle Ömerimin aşkı bir başlasın o zaman gör sen reytingleri :) ayrıca Karadayı 3.sezonunda düşecek iyice dream demişti dersin :A
Elifimle Ömerciğin aşkları başlasın reytingler inş yükselir ama Karadayım hakkında öyle konuşma kavga etmeyelim.:A

Elifimle Ömerciğin aşkları başlasın reytingler inş yükselir ama Karadayım hakkında öyle konuşma kavga etmeyelim.:A
Ben sevemedim valla Karadayı'yı :D o yüzden dizimin sevmediğim bir dizi ile karşılaştırılması hoşuma gitmiyor en iyisi kapatalım bu konuyu Ömer'in Elif'e dediği gibi karakolluk olmayalım sonra :A

Bu arada Ömer'in fragmanda suratı asık bir şekilde gitme nedeni belli oldu Elif&Levent'i gördü ve çekip gitti ve onu son anda fark eden Elif atlet misali koştu peşinden ve yakaladı :D Elif'in elinden hiç bir şey kaçmıyor valla

arkada kravatlı Levent ve Ömer'in gittiğini gören Elif :love1:
Bpc2z80CYAEd3sj.png

@*Dream* etek sanmıştım ben kıyafetini elbiseymiş.😱 Ömerciğin peşinde koşarken biryerleri açılmasın diye herhalde.:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,221
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi